Jump to content

Дијалог сатане и Бога урађен кроз реп песму

Оцени ову тему

Цвеле1993

Препоручена порука

Ja nemam lepo mišljenje o repu. 0102_laugh

Ја немам лепо мишљење о атеизму. 0102_laugh

Sreća da nijedno od to dvoje nema veze sa mojim mišljenjem o tebi ili tvojim o meni. :cmizdrenje:

Što se mene tiče, rep pesme nisu pesme. Kada bi rekao za Spejs Nigrutina da je pesma, uvredio bi Dučićevo Podne ili Knopflerov Brothers in Arms.

Подели на овим сајтовима

Što se mene tiče, rep pesme nisu pesme. Kada bi rekao za Spejs Nigrutina da je pesma, uvredio bi Dučićevo Podne ili Knopflerov Brothers in Arms.

Па није Ајс Нигрутин једини који се бави том врстом музике.

Подели на овим сајтовима

Slušao sam i ja rep pre tačno deset godina ali čovek vremenom shvati šta valja.      :cmizdrenje:

А шта Ти сада ваљаш?

Shvatiš koja je bolja muzika.   0102_laugh

Боља је она музика која се више допада оном који је слуша.

Подели на овим сајтовима

Ja se slažem sa Darkom.Rep nije muzika,to je recitacija sa vrlo jeftinim muzičkim vibracijama u pozadini...Na stranu iskrenost i dobru namjeru pjevača,ali daj batice dohvati se nekog instrumenta,daj neku notu i melodiju.Prije ću slušati i uživati u nekom one-man black metal bendu ,nego svim reperima na planeti.

Dobro ima tu pjesama,recimo ovo je stvarno divno ... Song From DA HEART  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Ja se slažem sa Darkom.Rep nije muzika,to je recitacija sa vrlo jeftinim muzičkim vibracijama u pozadini...

А оно што Јелена Карлеуша "пева" је музика? Или је музика вриштање и свирање гитаре уз забацивање вугла?

Подели на овим сајтовима

Ja se slažem sa Darkom.Rep nije muzika,to je recitacija sa vrlo jeftinim muzičkim vibracijama u pozadini...

А оно што Јелена Карлеуша "пева" је музика? Или је музика вриштање и свирање гитаре уз забацивање вугла?

Naravno da nije muzika to što ona "peva".

A to drugo - imaš svakakvih stvari... ima i rok svoje Nigrutine.

Ali uporedi ti ovog dečka sa "LEGENDAMA REPA" kao što su 50 Cent, Eminem, 2Pac, Coolio...

Zakk Wylde - Machine Gun Man

Ovakvo sviranje akustične gitare nisam nigde video.

Подели на овим сајтовима

Ne mora recitacija da znači nešto loše,to je način na koji dolaze do izražaja tkz. reperi.Samo ne možemo to da poredimo sa drugim vrstama izražavanja,jednostavno ima manje kvaliteta u muzičkom smislu.Nisam rekao da rep nema tu neku strast kojom svako želi da izrazi sebe,ali opet manjka glazbe bate.

A JK ne ulazi u izbor nečeg čiji pojam bi se vezao sa muzikom.To je jednostavno promašaj i neoriginalnost.

Slušaj glazbu... d13qw7qišaimaba

Подели на овим сајтовима

Naravno da nije muzika to što ona "peva".

A to drugo - imaš svakakvih stvari... ima i rok svoje Nigrutine.

Ali uporedi ti ovog dečka sa "LEGENDAMA REPA" kao što su 50 Cent, Eminem, 2Pac, Coolio...

Zakk Wylde - Machine Gun Man

Ovakvo sviranje akustične gitare nisam nigde video.

Одлично човек свира, али за мене пева лоше. Мени су у музици важније речи, па зато слушам реп. Али, не онај ганстерски, где сви живе у гетту, возе добра кола, рибе, буксне, оплакују друга који је умро од дроге, итд. Кад чујем стихове од добрих реп песама, најежим се. Поред репа, слушам класичну и духовну музику.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...