Jump to content

Дијалог сатане и Бога урађен кроз реп песму

Оцени ову тему

Цвеле1993

Препоручена порука

...ово,назовимо је песмом, јесте најобичнија лакрдија.

Песма можда јесте лакрдија, али није лепо ако под овим "назовимо је песмом" сматраш све реп песме.

Подели на овим сајтовима

Песма можда јесте лакрдија, али није лепо ако под овим "назовимо је песмом" сматраш све реп песме.

Откуда ти идеја да све реп песме сматрам лакрдијом и "назовимо песмама",под један?

Под два,па чак и да сматрам реп уопште лакрдијом,то би било моје право и шта би то имало било кога да буде брига?

У том случају,да не волим реп музику,ти би једино имао право,тј требао би да докажеш да грешим,а ја да докажем да ти грешиш и да је реп лакрдија,и ништра више...нема шта ти да причаш "није лепо".Можда је за мене лепо рећи да је реп лакрдија (иако није!) јер,у том случају,тако доживљавам ту врсту музичког изражавања.Не могу сви бити истог укуса и сматрати да је све што постоји у свету музике само по себи лепо...разумеш?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ja nemam lepo mišljenje o repu. eheeeej

Срам те било од Цвелета!

Slušao sam i ja rep pre tačno deset godina ali čovek vremenom shvati šta valja.      319.gif

Burazer mi poklonio taj album... Odslušajte to pa uporedite sa ovim:

Jedno je nigerisanje i gangsterisanje a drugo je muzika. 1405_love

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Откуда ти идеја да све реп песме сматрам лакрдијом и "назовимо песмама",под један?

Под два,па чак и да сматрам реп уопште лакрдијом,то би било моје право и шта би то имало било кога да буде брига?

У том случају,да не волим реп музику,ти би једино имао право,тј требао би да докажеш да грешим,а ја да докажем да ти грешиш и да је реп лакрдија,и ништра више...нема шта ти да причаш "није лепо".Можда је за мене лепо рећи да је реп лакрдија (иако није!) јер,у том случају,тако доживљавам ту врсту музичког изражавања.Не могу сви бити истог укуса и сматрати да је све што постоји у свету музике само по себи лепо...разумеш?

Немам ја шта да доказујем. И нека свако слуша шта хоће. Тема је шта мислиш о овој песми. Рекао си лакрдија и то је ок, Твоје мишљење. Али што мораш да говориш да реп песме нису песме? Као што већина говори. Ја рецимо не волим да слушам турбо-фолк и рок, али поштујем оне који то слушају и не говорим да су то "назови песме."

Подели на овим сајтовима

Ja sam podržala Solomonov post, ali samo sam pročitala tekst pjesme, i ne dopada mi se. A što se tiče repa - ko voli nek' izvoli, niti je bolji niti gori od drugi pravaca - muzika ko muzika. :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ja sam podržala Solomonov post, ali samo sam pročitala tekst pjesme, i ne dopada mi se. A što se tiče repa - ko voli nek' izvoli, niti je bolji niti gori od drugi pravaca - muzika ko muzika. :cmizdrenje:

Па фора је што се ни мени не свиђа песма, али глупо је због ове једне песме, осути паљбу по реп музици.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...