Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 uzmimo u obzir da veliki deo vernika ne posti sve postove(ne zele da poste sve postove ili im zivotno okruzenje ili drustvo namece tako...),kako onda oni da se pricescuju? znaci ne govorimo o onima koji redovno poste sve postove...recite mi nesto vise o tome послушај милеву, ал једини услов је да будеш у миру са ближњем, и то колико је људски могуће. све остало је само помоћ до светог причешћа. на страну што постоје нецрквене праксе ретког или аутоматског одлучивања од путира ... укапираћеш временом. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
školarac Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Онако како му каже његов парохијски свештеник, дакле он је особа код које треба да се распиташ јер сви раде како им духовни отац каже. Можемо ми овдје да говоримо ја овако онај онако, али свакако је најбоље питати свог свештеника и то је једино исправно. Е сад има великих разлика од парохије до парохије, од свештеника до свештеника, то не треба да те збуњује. girl_jumping to OK, ali voleo bih neko od teologa ili neki svestenik da malo govori o ovome,o praksi,iskustvima... znam da mnogi vernici ne postuju sve postove,zive burnijim zivotom i ovo pitanje bi bila interesantna tema... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 to OK, ali voleo bih neko od teologa ili neki svestenik da malo govori o ovome,o praksi,iskustvima... znam da mnogi vernici ne postuju sve postove,zive burnijim zivotom i ovo pitanje bi bila interesantna tema... 1405_love за сваког је другачије и не постоји универзално правило, зато се исповедамо појединачно испред свог исповедника који је васпитач твојег узрастања у Христу. а без причешћа је сигурно да неће ништа ни постићи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука