Александар Милојков Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ih, brate Aleksandre, nije valjda da je on jedan od izvora vaše vjere. 0442_feel 319.gif 0442_feel dada algabacaju algabacaju Па не бих рекао да је наше вере. Јес да воли да се дружи са Србима, али мислим да је ипак твоје вере. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ih, brate Aleksandre, nije valjda da je on jedan od izvora vaše vjere. 319.gif 0442_feel dada algabacaju algabacaju :group111: Па не бих рекао да је наше вере. Јес да воли да се дружи са Србима, али мислим да је ипак твоје вере. 0442_feel ali mi ga ne uzesmo kao dokaz, vi ga uzeste bre! :group111: :group111: algabacaju algabacaju :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 ако је алкохолизам доказ алкохола, онда Ислам има искривљену и нереалну перспективу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 ако је алкохолизам доказ алкохола, онда Ислам има искривљену и нереалну перспективу.Ma bratac ne uzimaj to ka srcu ja i brat Aleksandar smo stari znanci, ko sa nama tikve sije obijaju mu se o glavu.Jasan je meni stav vaše vjere ali iskreno daleko je djelotvorniji stav moje! Ali danas nažalost malo ko šlivi stav i moje a i vaše vjere po ovom pitanju a to je da je alkoholizam štetna pojava koja se mora iskorjeniti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 ако је алкохолизам доказ алкохола, онда Ислам има искривљену и нереалну перспективу.Ma bratac ne uzimaj to ka srcu ja i brat Aleksandar smo stari znanci, ko sa nama tikve sije obijaju mu se o glavu.Jasan je meni stav vaše vjere ali iskreno daleko je djelotvorniji stav moje! Ali danas nažalost malo ko šlivi stav i moje a i vaše vjere po ovom pitanju a to je da je alkoholizam štetna pojava koja se mora iskorjeniti. немам ништа против - ко воли и како воли. али не волим наметање од било кога да долази. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ih, brate Aleksandre, nije valjda da je on jedan od izvora vaše vjere. 0304_smile4 :group111: eheeeej eheeeej eheeeej Па не бих рекао да је наше вере. Јес да воли да се дружи са Србима, али мислим да је ипак твоје вере. 0304_smile4 ali mi ga ne uzesmo kao dokaz, vi ga uzeste bre! 1414_feel 4chsmu1 319.gif 0304_smile4 kriminalac Шалу на страну, наравно. Хришћанство о алкохолу каже следеће: конзумирање алкохола - није грех, пијанство - јесте грех. Дакле, узми али имај меру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Енизе, мислим да ке много већа ствар смети узимати алкохол а не опијати се од строге забране алкохола. Ово прво захтева јаке и стабилне људе, ово друго само бојажљиве послушнике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Енизе, мислим да ке много већа ствар смети узимати алкохол а не опијати се од строге забране алкохола. Ово прво захтева јаке и стабилне људе, ово друго само бојажљиве послушнике.Aleksandre:Zabranu Bog nije postavio zbog jakih ljudi nego zbog onih koji su malo slabijg karaktera!Kod vas jaki vjernici ne piju osim malo a slabi napijaju se i dobiješ alkoholizam! Kod nas jaki ne piju a slabiiji se boje Boga pa ne piju !I nemamo alkoholizma u islamskim državama!A u Bosni je da Bog sačuva! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ih, brate Aleksandre, nije valjda da je on jedan od izvora vaše vjere. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif brokoli Па не бих рекао да је наше вере. Јес да воли да се дружи са Србима, али мислим да је ипак твоје вере. smej.gif ali mi ga ne uzesmo kao dokaz, vi ga uzeste bre! smej.gif brokoli smej.gif smej.gif smej.gif Шалу на страну, наравно. Хришћанство о алкохолу каже следеће: конзумирање алкохола - није грех, пијанство - јесте грех. Дакле, узми али имај меру. Kod nas je brate pravilo:Ono što je u velikoj količini zabranjeno i u maloj je! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ih, brate Aleksandre, nije valjda da je on jedan od izvora vaše vjere. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif brokoli Па не бих рекао да је наше вере. Јес да воли да се дружи са Србима, али мислим да је ипак твоје вере. smej.gif ali mi ga ne uzesmo kao dokaz, vi ga uzeste bre! brokoli brokoli smej.gif smej.gif smej.gif Шалу на страну, наравно. Хришћанство о алкохолу каже следеће: конзумирање алкохола - није грех, пијанство - јесте грех. Дакле, узми али имај меру. Kod nas je brate pravilo:Ono što je u velikoj količini zabranjeno i u maloj je!Важно је да имате "повећу количину" жена. smej.gif Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Ih, brate Aleksandre, nije valjda da je on jedan od izvora vaše vjere. smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif brokoli Па не бих рекао да је наше вере. Јес да воли да се дружи са Србима, али мислим да је ипак твоје вере. smej.gif ali mi ga ne uzesmo kao dokaz, vi ga uzeste bre! brokoli brokoli smej.gif smej.gif brokoli Шалу на страну, наравно. Хришћанство о алкохолу каже следеће: конзумирање алкохола - није грех, пијанство - јесте грех. Дакле, узми али имај меру. Kod nas je brate pravilo:Ono što je u velikoj količini zabranjeno i u maloj je!Важно је да имате "повећу количину" жена. smej.gifE to nije u maloj količini zabranjeno pa u malo večoj uz šerijatke uslove nije takođe!A jel to nam zavidiš? Solomone, Solomone! smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Мислим,"конзумирање" више жена није грех по алаховом схватању (или више мухамедовом,рекао бих,него алаховом!),али једна чашица пића алкохолног,којој очигледно дотични господин није био вичан,то јесте...лепо каже наш народ:"што је баби мило то јој се и снило". :group111: Извини,Енизе...нећу више,обећавам! 0102_laugh Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Мислим,"конзумирање" више жена није грех по алаховом схватању (или више мухамедовом,рекао бих,него алаховом!),али једна чашица пића алкохолног,којој очигледно дотични господин није био вичан,то јесте...лепо каже наш народ:"што је баби мило то јој се и снило". :group111: Извини,Енизе...нећу више,обећавам! 0102_laughNemoj jer smo te naučili ovdje kao jako ozbiljnog nekas tako i ostane bolje je! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 Kod nas je brate pravilo:Ono što je u velikoj količini zabranjeno i u maloj je! Онда је то лоше и веома нелогично правило, драги Енизе. Ево и зашто. Узмимо пример греха претераног преждеравања храном, необуздани гурманлук. Верујем да и ислам тако нешто осуђује. Међутим, да ли ћемо се против болесног гурманлука борити тако што ћемо забранити употребу хране? Ако доследно следимо твоје наведено правило, хоћемо ("оно што је забрањено у великим количинама, забрањено је и у малим", ти рече). Но, то је, наравно, немогуће. Дакле, алкохол је једно, а алкохолизам друго, као што је и храна једно а болесни гурманлук и стомакоугађање нешто друго. Човек није животиња да га уздама обуздаваш. Човек треба да се учи да биде човек - да буде разборит и мудар и да свему да меру. То је и права слобода - човек не чини нешто не зато што не сме, бојећи се казне, већ зато што размишља и мудро одлучује, једном речју - не зато што не сме, већ зато што неће. Е таквог човека хоће хришћанство, драги Енизе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 A kad smo kod žena bolje je imati i više nego nijednu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука