Гости Guest Evgenik Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Колико сам схватио починиоци су похапшени, једино ми није јасно зашто нису објављена њихова имена и годишта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Колико сам схватио починиоци су похапшени, једино ми није јасно зашто нису објављена њихова имена и годишта. Rupe u zakonu se i koriste kojima neko vrlo dobro manipuliše, poput maloljetnika delikvencija.Ako je maloljetnik opali mu tatu ili babu po džepu sa nekoliko hiljada evra pa ćeš vidjeti kako babo ili tata svoje djete savjetuje:Sine ja tebe razumijem da želiš rušiti ali ako me još jednom kazne objesit ću te za vrata bogomolje koju budeš kamenovao!!! Vidjeli bi kako se takvo nešto neće dešavati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Баш тако. Препоручујем да обавезно погледате филм "American history X", који се управо бави маторим нацистима који редовно користе клинце малољетнике за своје прљавштине и којима они из сјенке испирају мозак глупостима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Баш тако. Препоручујем да обавезно погледате филм "American history X", који се управо бави маторим нацистима који редовно користе клинце малољетнике за своје прљавштине и којима они из сјенке испирају мозак глупостима. Гледао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Баш тако. Препоручујем да обавезно погледате филм "American history X", који се управо бави маторим нацистима који редовно користе клинце малољетнике за своје прљавштине и којима они из сјенке испирају мозак глупостима. Upravo. Obavezno svi da pogledaju taj film koji misle da se zanose "lovom na jevreje". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука