Jump to content

Kamenovan samostan sestara milosrdnica u Banjoj Luci

Оцени ову тему

Препоручена порука

Колико сам схватио починиоци су похапшени,

једино ми није јасно зашто нису објављена њихова имена и годишта.

Rupe u zakonu se i koriste kojima neko vrlo dobro manipuliše, poput maloljetnika delikvencija.

Ako je maloljetnik opali mu tatu ili babu po džepu sa nekoliko hiljada evra pa ćeš vidjeti kako babo ili tata svoje djete savjetuje:Sine ja tebe razumijem da želiš rušiti ali ako me još jednom kazne objesit ću te za vrata bogomolje koju budeš kamenovao!!!

Vidjeli bi kako se takvo nešto neće dešavati.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Баш тако.

Препоручујем да обавезно погледате филм "American history X", који се управо бави маторим нацистима који редовно користе клинце малољетнике за своје прљавштине и којима они из сјенке испирају мозак глупостима.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Баш тако.

Препоручујем да обавезно погледате филм "American history X", који се управо бави маторим нацистима који редовно користе клинце малољетнике за своје прљавштине и којима они из сјенке испирају мозак глупостима.

Гледао...

Подели на овим сајтовима

Баш тако.

Upravo. Obavezno svi da pogledaju taj film koji misle da se zanose "lovom na jevreje".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...