предање-мс Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Отачник, часопис за светоотачку праксу и теорију година III, свеска 2, Ранохришћански гностицизам обим: 770 страна цена: 1.000 дин; са попустом на нашем форуму: 800 дин. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Ја сам га купио и платио 1,000 динара. Ех, што ниси поставио оглас пре? algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Ја сам га купио и платио 1,000 динара. Ех, што ниси поставио оглас пре? blessyou Уууууу, ја купио за 800 дингера пре два месеца! Поред текстова на тему гностицизма имају и три одлична текста на тему Христологије Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Уводно слово и садржај овог броја: https://www.pouke.org/upload/fajlovi/knjige/nove/otacnik_2.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Отачник, часопис за светоотачку праксу и теорију година III, свеска 2, Ранохришћански гностицизам обим: 770 страна цена: 1.000 дин; са попустом на нашем форуму: 800 дин. Gnosticizam - Wikipedia Gnosticizam - učenje u ranom kršćanstvu koje naglašava oslobođenje od ovog svijeta usvajanjem ezoteričkih saznanja, unutrašnja samospoznaja dovodi do ... bs.wikipedia.org/wiki/Gnosticizam - Gnosticizam - Wikipedija Gnosticizam je dio povijesti platonističke tradicije. Drugi izvori nalaze u ... hr.wikipedia.org/wiki/Gnosticizam Gnosticizam - Википедија Gnosticizam (grč. γνώσις gnosis - znanje ) je sinkretički verski pokret koji ... Naziv - Učenje - Razvoj - Predstavnici sr.wikipedia.org/sr-el/Гностицизам - Adventistički način života - Gnosticizam Gnosticizam je učenje koje se borilo protiv kršćanstva još u vrijeme prve kršćanske crkve. Samo ime potječe od grčke riječi gnosis, ... adventisti.info/forum/index.php?topic... - Get more discussion results gnosticizam Gnoza je sekta koja je težila da izvrši sintezu kršćanstva sa židovskim učenjem i poganskom filozofijom; gnost... www.svrljig.net/.../index.php?topic... - www.OBJAVE.com - Rečnik Ezoteriuje - POJAM (Gnosticizam) - Oslanjajući se mahom na istočnjačke izvore, gnosticizam se suprotstavljao rimskom hrišćanstvu svojim vizionarskim, individualističkim i, u osnovi, ... www.objave.com/recnik_pojam_cl.php?...Gnosticizam Gnosticizam - 1earth1spirit.net - mreža spiritualnih susreta Gnosticizam je učenje na temelju gnoze, to je znanje transcedencije koje dolazi iznutra, na intuitivan način. Iako se gnosticizam temelji na ... www.1earth1spirit.net/gnosticizam/blog - Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Заиста респектабилан богословски зборник. Свака част, уживао сам читајући га. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука