Дуња Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Не извисе УВЕК, некима од њих се понекад и посрећи. Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 ова тема је неуништива Милан Меденица :) and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 izgleda,.prevazisla je i sex pre braka, pre jela, posle spavanja ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 On 12. 6. 2012. at 17:47, Lena рече izgleda,.prevazisla je i sex pre braka, pre jela, posle spavanja ... Зато што је експлицитнија. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 moguce, a mozda samo ovde ima previse "dobrih" momaka 4chsmu1 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 а можда овде има много ,,добрих момака и девојака", па се прича отегла... Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 хаха, Лено, исто смо рекли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 On 12. 6. 2012. at 18:00, ajvanho8 рече а можда овде има много ,,добрих момака и девојака", па се прича отегла... 100 % није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 a zna se gde je puno price...pisi propast RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Да смо добри, не бисмо се јављали да причамо о томе са женама, било би нас срамота... Мислим да се овде ради о мимикрији. Како бре вас жене није срамота да причате о овим темама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Мислите, овде (нас) је много који су извисили, и који висе, а сматрају себе добрима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Pa mene jeste sramota, cak sada. Da nije, ne bih pred onim covekom crvenila kao bulka. I izbegavala da dam bilo kakav odgovor, jer ne znam kako da objasnim coveku da ne znam nista, da nista nisam radila, i kad je moj prvi poljubac bio (spadam u baba devojke, inace) i sta sve ne.. I tek njegovo zaprepascenje iako me ubedjuje da se ne cudi i da me ne osudjuje kao moje drugarice iz srednje skole i tra la la... Dosla do toga da moram coveku dati potvrdan odgovor da radim nesto sto ne radim i sto ne znam. I sta da radim?! lakse mi je da pisem. Ne znate ko sam. Crvenim iza ekrana, olaksam malo dusu i bes koji osecam prema ljudima i posle mi je kao lako.. mada je bolje da sam napisala opet u svesci, i opet i nju iscepala.. Nego popravih komp, pa.. dodjoh opet ovde.. Nemam pametnija posla.. Bolje da sam cutala tj. da nista nisam ni pisala.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Знамо ко си, постоји база података о свим члановима, одмах те нађе преко ИП броја, и стрпа у базу података, тако да знаш само. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 On 12. 6. 2012. at 18:45, CasaVode рече Pa mene jeste sramota, cak sada. Da nije, ne bih pred onim covekom crvenila kao bulka. I izbegavala da dam bilo kakav odgovor, jer ne znam kako da objasnim coveku da ne znam nista, da nista nisam radila, i kad je moj prvi poljubac bio (spadam u baba devojke, inace) i sta sve ne.. I tek njegovo zaprepascenje iako me ubedjuje da se ne cudi i da me ne osudjuje kao moje drugarice iz srednje skole i tra la la... Dosla do toga da moram coveku dati potvrdan odgovor da radim nesto sto ne radim i sto ne znam. I sta da radim?! lakse mi je da pisem. Ne znate ko sam. Crvenim iza ekrana, olaksam malo dusu i bes koji osecam prema ljudima i posle mi je kao lako.. mada je bolje da sam napisala opet u svesci, i opet i nju iscepala.. Nego popravih komp, pa.. dodjoh opet ovde.. Nemam pametnija posla.. Bolje da sam cutala tj. da nista nisam ni pisala.. draga Caso Vode ljudi lazu ,i sto pre to shavtis bice ti lakse ne kazem da je to dobro sto lazu ,ali tako je i jedan mali savet ako smem ne gledaj ljude kroz svoju prizmu (mada je to jako tesko ) nisu svi kao ti није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CasaVode Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Mislila sam lik, ime, prezime, sta radim, cime se bavim.... (pa da se zna ko je ko, na forumima ne bi bilo onih koji salju pp- ajde za pola sata tamo na cosak i slicnih ljudi koji prave havarije po forumima ili pak neki razbojnici, prevaranti i slicno, odmah bi se to zatvaralo da sedim gde mu je mesto i ne cini vise stetu. (o skrivanju i menjaju IP adrese i prebacivanju na Tajland a sedim u Svajcarsku, necu da pisem, ne razumem se u to. A i ne volim nesto preterano net. Zavisnost.. Bolje da kopam.. :/ ) Iz dana u dan sve sam ubedjenija da moja prizma izgleda nije dobra. Nikako. A da nadjem istu prizmu kao moju, moracu izgleda dobro da premerim visinu, sirinu i sve formule da znam, inace cu nabasati na pogresne prizme (ovo malo se salim na svoj racun na uvrnut nacin, setih se matematike) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука