Јаков. Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Na Beogradskom Sajmu Knjiga sam pazario knjigu sa ovim naslovom, uvaženog orijentaliste i diplomate Darka Tanaskovića. Imao sam tu čast da mi gospodin Tanasković napiše i posvetu. Čitao sam neke osude gospodina Tanaskovića od strane izvesnih orijentalista u Sarajevu. Kako budem čitao knjigu, podeliću na ovoj temi svoje impresije i poneko pitanje ukoliko ga bude bilo. Inače Darko Tanasković je bio ambasador u Turskoj i Vatikanu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Na Beogradskom Sajmu Knjiga sam pazario knjigu sa ovim naslovom, uvaženog orijentaliste i diplomate Darka Tanaskovića. Imao sam tu čast da mi gospodin Tanasković napiše i posvetu. Čitao sam neke osude gospodina Tanaskovića od strane izvesnih orijentalista u Sarajevu. Kako budem čitao knjigu, podeliću na ovoj temi svoje impresije i poneko pitanje ukoliko ga bude bilo. Inače Darko Tanasković je bio ambasador u Turskoj i Vatikanu. znam čoveka.on i Rade Božović su vrsni orijentalisti.za Sarajlije ne znam,ali kod nas je rado vidjen gost.bez obzira na neka zapažanja i stavove koji nam se razlikuju,mora mu se priznati poznavanje tematike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука