w.a.mozart Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Sexual intercourse is kicking death in the ass while singing."~Charles Bukowski Николa је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Mi smo stvoreni od duše i tela,neodvojivo i ovo što pišeš po meni ne pije vodu.Napraviste bre od seksa na ovoj temi samog đavola,kao da ga je on lično izumeo.Strašno.Duša i telo.Neodvojivo ovde i sada.Čovek kao telesno biće ima i seksualnih potreba,a zamisli sam Bog nam ih je dao,dakle jedino što ovde treba razgraničiti je - neka vrsta robovanja seksu.Seks bez ljubavi van braka - promašaj jer je ljubav ta koja osveštava dvoje ljudi.Seks u braku,bez ljubavi - takođe promašaj.Nema te crkve koja takav seks i u braku može da blagosilja. i ovo je tacno i ono sto Mario prica, pa sad ti vidi greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 El ima neko nevin na ovoj temi????? trebalo bi da ima oleeeee Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Kakvo ti je to pitanje :D :D . Svi koji nisu ozenjeni udati a imali su seks pre braka nemaju pravo glasa na ovoj temi vec pravac kod Oca Joila na pokajanje dok ne bude kasno :0104cheesy: sleki and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 "The tragedy is when you've got sex in the head instead of down where it belongs."~D.H. Lawrence "Sex and beauty are inseparable, like life and consciousness. And the intelligence which goes with sex and beauty, and arises out of sex and beauty, is intuition."~D.H. Lawrence moj omiljen engleski pisac Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Svi koji nisu ozenjeni udati a imali su seks pre braka nemaju pravo glasa na ovoj temi vec pravac kod Oca Joila na pokajanje dok ne bude kasno :0104cheesy: Nije mi on neki faktor :D . Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Од човека до човека.По избору.Ја имам две ћеркњ,тј ми. Ја знам шта бих волео,а шта ће бити,не знам.Једно знам. Не бих волео да прођу мој пут. А како одаберу,одабраће у своје време.Нека их и од сада држи Мајка за ручице. До краја.ОНА зна. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 "The tragedy is when you've got sex in the head instead of down where it belongs."~D.H. Lawrence "Sex and beauty are inseparable, like life and consciousness. And the intelligence which goes with sex and beauty, and arises out of sex and beauty, is intuition."~D.H. Lawrence moj omiljen engleski pisac Jao Moci, ti bas volis Plazmu :D :D :D :D. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 ti koliko vidim imas pravo glasa ? tanning izvini Apis.... bas sam se oraspolozio RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Nije mi on neki faktor :D . Mozes i kod Pahomija on ce ti oprostiti sigurno :P 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Mozes i kod Pahomija on ce ti oprostiti sigurno Pahomije mi ne bi oprostio :D :D :D :D . Ni on mi nije neki faktor . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 А што се љутиш када се помене могућност и понуда,Не закон и норма. Вероватно читаш на брзину,па ти промиче принцип слободе,о коме се разговара. У истом јединство,у различитом слобода,у свему пак љубав: Nisam se naljutila,daleko od toga,mada možda jesam bila oštrija,priznajem Ne ne čitam na brzinu,trudim se da nikad ništa ne čitam na brzinu ,veoma pomno otpratim šta ko piše,a ova tema je jako stara na njoj se mnoogo pisalo. Poenta je da ako neko smatra i može da ponese krst da se ne upušta ni u kakve seksualne odnose pre braka - svaka čast,skidam kapu.Ali ako neko ne može a ima nekog koga voli,a postoje neke prepreke za brak ( nemanje krova nad glavom,posao i sve ono što u ovoj zemlji otežava stvaranje braka),Ljudi se danas venčavaju jako kasno,školovanje,način života, brzina života i još 1 000 stvari teraju čoveka da se kasno venčava.Ranije to nije bio slučaj,jer su se ljudi venčavali već sa 15,16 godina pa je bilo malo drugačije.Danas nije.Ko se voli ne znam u čemu je prepreka i da imaju seks pre braka. Драшко, Марио Токовић and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Ти не личиш ни на једну,а много сам жена срео-Љубо Аличић То певам жени када се шалимо. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 ti koliko vidim imas pravo glasa ? .gif' class='bbc_emoticon' alt='tanning' /> izvini Apis.... bas sam se oraspolozio Nemam bato ali ova tema je izgubila svaki smisao pa reko malo da presecemo. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 9, 2012 Пријави Подели Написано Мај 9, 2012 Jao Moci, ti bas volis Plazmu :D :D :D :D. ispravaka... svoju ženu a ne plazmu bliss jeeee Драшко and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука