Милан Меденица :) Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Сви ви децо,која желите чиста срца и тела ући у брак,имате благослов старца Зосиме 0102_laugh ћути тамо, помислиће дечурлија да си мантија 0102_laugh 0102_laugh :cheesy2:пс. амин klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 није, него на владики, па коме да такву власт. КОГА подразумеваш под Црквом? у широк спектар си обухватио децу, неудате и неожењене било које старосне доби, удовице и удовице, бебе, хомосексуалце и сличне падове, ... а да не помињемо да је монах у браку 0102_laugh Морам бити прецизан... 0102_laugh Црква (мислим на Епископе и Свештенике којима су пак Епископи дали власт да то чине) А за ове који требају бити обухваћени казном за неженидби или неудадбу...су девојке и момци у старосној доби од: 21 до: 38938383 година... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 @medenica ja mislim da si ti sve lijepo ukapir'o,jer ne mislim da napisah ista posebno,vec mislim da ti se ne svidja,jer se ne slazes sa mnom... ali evo pojasnjenje samo za tebe klapklap prva recenica je moj odgovor da nisam za seks prije braka,a ovaj 0102_laugh je sala,ili je bar trebao da bude... p.s je ziva istina,iako se cerekam na kraju recenice a potonja recenica je pojasnjenje da,iako sam protiv,nisam ni za kakvo vrlinsko nametanje prema bilo kome... i uopste ne sumnjam u tvoju inteligenciju,samo mislim da svako cuje ono sto zeli... ц. :cheesy2:тавита, драга сестрице, мени барем не мораш да црташ очигледно. напротив, ја се потпуно слажем са тобом за секс пре брака, да потврдим и очигледно после написаног, да треба човек и човечица да уђу ко Аљонка што је рекла лепо - да се потврде потпуно као пристале личности у свему и свагда, љубављу. само се не слажем да се секс прозива по аутоматизму да је блуд, кад свети Отац лепо написо шта јесте а шта није, само слепац, не слеп, може другачије да протумачи. тако да си промашила циљну групу у твом посту 0102_laugh ...kako mozes da me prozivas za nesto sto promasih 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 увек, за шта год поменеш другог у негативном контексту, редовно се деси да се човек нађе у истоветној ситуацији. зато је увек боље гледати себе а за друге се молити, пре него чепркати по туђим животима одокативном и шамар методом групног епитимисања без индивидуалног критеријума. то је тако профана осуда 50% људи да ниси ни свестан шта си изрекао. неки људи храбрости немају да дају епитимију, а ти би то попреко и навелико поделио. 0102_laugh :cheesy2: klapklap 0102_laugh 0102_laugh Па Брате...нисам баш мислио да вадим брвна из ока..... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
školarac Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 a recimo,je l manji greh imati "neku" bludnu radnju sa devojkom/momkom s kojom/kojim smo duze vreme u vezi, ali suzdrzati se od keksa? spavanje2 људи, МОРАЛИ би да почнете да разликујете секс од греха, за почетак. не можете по аутоматизму и паушално да себе и друге осуђујете. то је равно секташењу. pa recimo dodje do raskida veze=greh, otprilike 4chsmu1 al opet ima neke tezine u granicama greha bluda,ko ce da miruje do .... 0442_feel 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 a recimo,je l manji greh imati "neku" bludnu radnju sa devojkom/momkom s kojom/kojim smo duze vreme u vezi, ali suzdrzati se od keksa? smajlizakojisuzamolilezene људи, МОРАЛИ би да почнете да разликујете секс од греха, за почетак. не можете по аутоматизму и паушално да себе и друге осуђујете. то је равно секташењу. pa recimo dodje do raskida veze=greh, otprilike 0203_cool al opet ima neke tezine u granicama greha bluda,ko ce da miruje do .... victory78 womens Брате,ако верујеш овој групи која тврди да секс из љубави није грех,онда нема греха,осим ако га себи не ствараш илузијама неким. Док ако подржаваш прву групу,за коју је то грех,онда си у проблему. Сад ти види са киме се слажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 није, него на владики, па коме да такву власт. КОГА подразумеваш под Црквом? у широк спектар си обухватио децу, неудате и неожењене било које старосне доби, удовице и удовице, бебе, хомосексуалце и сличне падове, ... а да не помињемо да је монах у браку 0203_cool Морам бити прецизан... smajlizakojisuzamolilezene Црква (мислим на Епископе и Свештенике којима су пак Епископи дали власт да то чине) А за ове који требају бити обухваћени казном за неженидби или неудадбу...су девојке и момци у старосној доби од: 21 до: 38938383 година... И шта предлажеш? Ако се не ожене/удају до неке године - искључење из цркве? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 i ovi su pre braka , naleteli usput jedan na drugoga , pa keks pre braka womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> malo šale... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 i ovi su pre braka , naleteli usput jedan na drugoga , pa keks pre braka 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> malo šale... Čudan neki stil womens womens womens 0102_laugh 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 i ovi su pre braka , naleteli usput jedan na drugoga , pa keks pre braka womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> malo šale... I to na kolima kao akrobate Jaooo Nisu stigli da se venčaju Marty womens womens “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Чудан ?,јок,свима познат и драг, доги стил... 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Чудан ?,јок,свима познат и драг, доги стил... 4chsmu1 0102_laugh prstgore 0203_cool womens smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif womens womens 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Овде има Ђеце smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 10, 2011 Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Зваћу ДЕЦУ,ДЕЦООООО 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh prstgore 0203_cool womens womens womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 nije mi poznat koji stil ali ovi nisu mogli da sačekaju , dok se vozikali malo se i poustili 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2011 Чудан ?,јок,свима познат и драг, доги стил... 4chsmu1 0102_laugh prstgore 0203_cool womens smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif womens womens 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Овде има Ђеце smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука