Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Сви ви децо,која желите чиста срца и тела ући у брак,имате благослов старца Зосиме  0102_laugh

ћути тамо, помислиће дечурлија да си мантија  0102_laugh 0102_laugh :cheesy2:

пс. амин  klapklap

Подели на овим сајтовима

није, него на владики, па коме да такву власт.

КОГА подразумеваш под Црквом?

у широк спектар си обухватио децу, неудате и неожењене било које старосне доби, удовице и удовице, бебе, хомосексуалце и сличне падове, ... а да не помињемо да је монах у браку  0102_laugh

Морам бити прецизан...  0102_laugh

Црква (мислим на Епископе и Свештенике којима су пак Епископи дали власт да то чине)

А за ове који требају бити обухваћени казном за неженидби или неудадбу...су девојке и момци у старосној доби од: 21 до: 38938383 година...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

@medenica ja mislim da si ti sve lijepo ukapir'o,jer ne mislim da napisah ista posebno,vec mislim da ti se ne svidja,jer se ne slazes sa mnom...

ali evo pojasnjenje samo za tebe klapklap

prva recenica je moj odgovor da nisam za seks prije braka,a ovaj 0102_laugh je sala,ili je bar trebao da bude...

p.s je ziva istina,iako se cerekam na kraju recenice

a potonja recenica je pojasnjenje da,iako sam protiv,nisam ni za kakvo vrlinsko nametanje prema bilo kome...

i uopste ne sumnjam u tvoju inteligenciju,samo mislim da svako cuje ono sto zeli...

ц.  :cheesy2:

тавита, драга сестрице, мени барем не мораш да црташ очигледно.

напротив, ја се потпуно слажем са тобом за секс пре брака, да потврдим и очигледно после написаног, да треба човек и човечица да уђу ко Аљонка што је рекла лепо - да се потврде потпуно као пристале личности у свему и свагда, љубављу.

само се не слажем да се секс прозива по аутоматизму да је блуд, кад свети Отац лепо написо шта јесте а шта није, само слепац, не слеп, може другачије да протумачи.

тако да си промашила циљну групу у твом посту  0102_laugh

...kako mozes da me prozivas za nesto sto promasih 0102_laugh

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

увек, за шта год поменеш другог у негативном контексту, редовно се деси да се човек нађе у истоветној ситуацији.

зато је увек боље гледати себе а за друге се молити, пре него чепркати по туђим животима одокативном и шамар методом групног епитимисања без индивидуалног критеријума.

то је тако профана осуда 50% људи да ниси ни свестан шта си изрекао.

неки људи храбрости немају да дају епитимију, а ти би то попреко и навелико поделио. 0102_laugh :cheesy2: klapklap

0102_laugh

pepelnica.jpg

0102_laugh

Па Брате...нисам баш мислио да вадим брвна из ока.....

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

a recimo,je l manji greh imati "neku" bludnu radnju sa devojkom/momkom s kojom/kojim smo duze vreme u vezi, ali suzdrzati se od keksa? spavanje2

људи, МОРАЛИ би да почнете да разликујете секс од греха, за почетак.

не можете по аутоматизму и паушално да себе и друге осуђујете.

то је равно секташењу.

pa recimo dodje do raskida veze=greh, otprilike 4chsmu1 al opet ima neke tezine u granicama greha bluda,ko ce da miruje do .... 0442_feel  1405_love

Подели на овим сајтовима

a recimo,je l manji greh imati "neku" bludnu radnju sa devojkom/momkom s kojom/kojim smo duze vreme u vezi, ali suzdrzati se od keksa? smajlizakojisuzamolilezene

људи, МОРАЛИ би да почнете да разликујете секс од греха, за почетак.

не можете по аутоматизму и паушално да себе и друге осуђујете.

то је равно секташењу.

pa recimo dodje do raskida veze=greh, otprilike 0203_cool al opet ima neke tezine u granicama greha bluda,ko ce da miruje do .... victory78  womens

Брате,ако верујеш овој групи која тврди да секс из љубави није грех,онда нема греха,осим ако га себи не ствараш илузијама неким.

Док ако подржаваш прву групу,за коју је то грех,онда си у проблему.

Сад ти види са киме се слажеш?

Подели на овим сајтовима

није, него на владики, па коме да такву власт.

КОГА подразумеваш под Црквом?

у широк спектар си обухватио децу, неудате и неожењене било које старосне доби, удовице и удовице, бебе, хомосексуалце и сличне падове, ... а да не помињемо да је монах у браку  0203_cool

Морам бити прецизан...  smajlizakojisuzamolilezene

Црква (мислим на Епископе и Свештенике којима су пак Епископи дали власт да то чине)

А за ове који требају бити обухваћени казном за неженидби или неудадбу...су девојке и момци у старосној доби од: 21 до: 38938383 година...

И шта предлажеш? Ако се не ожене/удају до неке године - искључење из цркве?

Подели на овим сајтовима

i ovi su pre braka ,

naleteli usput jedan na drugoga , pa keks pre braka 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' />

malo šale...

Čudan neki stil  womens womens womens 0102_laugh 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

i ovi su pre braka ,

naleteli usput jedan na drugoga , pa keks pre braka womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' />

malo šale...

I to na kolima kao akrobate   

Jaooo 

Nisu stigli da se venčaju Marty  womens womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Чудан ?,јок,свима познат и драг, доги стил... 4chsmu1

0102_laugh prstgore 0203_cool womens smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif womens womens 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Овде има Ђеце  smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Чудан ?,јок,свима познат и драг, доги стил... 4chsmu1

0102_laugh prstgore 0203_cool womens smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif womens womens 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Овде има Ђеце  smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif 4chsmu1 smej.gif smej.gif

smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...