Пајко Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=awNWhv8osfg БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Na koji nacin da se ona uveri da ti nisi mlakonja,a da nema sex sa tobom,naravno pre braka? Kako je moguce imati los seks u braku kad je brak blagoslovljen? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Једном је један младић дошао код старца Пајсија Сетогорца и питао га:"Оче,желео бих да нађем добру девојку да се оженим."Старац је одговорио:"Ако би сви тражили добре девојке,шта би било са свим осталим женама?Хоћемо ли их бацити на отпад?" Sigurno primenjivo u stvarnosti....ali virtuelnoj. Izuzeci samo potvrdjuju pravilo. Od ukupnog broja hriscana tokom vekova samo je mali procenat Svetih. Ovo valja imati u vidu i suociti se sa svojom stvarnoscu,inace slede zestoka razocarenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Na koji nacin da se ona uveri da ti nisi mlakonja,a da nema sex sa tobom,naravno pre braka? Kako je moguce imati los seks u braku kad je brak blagoslovljen? hahahahahahah Jel to neki vic? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Можда је стара тема,али морам да кажем..где ја да нађем неку нормалну девојку,која верује у Бога,не мора да верује,али да је добра..и која је та млада женска особа која неће кекс пре брака било ПЛАЗМА или неки други :cheesy2: 0110_hahaha Немам намеру да те обесхрабрим,али шансе су ти као код Партизана у лиги шампиона. :cheesy2: На твом месту био би срећан да нађем неку што уме да замеси питу зељаницу... Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Можда је стара тема,али морам да кажем..где ја да нађем неку нормалну девојку,која верује у Бога,не мора да верује,али да је добра..и која је та млада женска особа која неће кекс пре брака било ПЛАЗМА или неки други :cheesy2: :cheesy2: Немам намеру да те обесхрабрим,али шансе су ти као код Партизана у лиги шампиона. :cheesy2: На твом месту био би срећан да нађем неку што уме да замеси питу зељаницу... Al' da joj kupi zelje, inace nista.... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Морам сад да питам све који читају ову тему : ајде, искрено, у ком веку живимо и да ли је за очекивати да неко заиста уђе у брак невин (ако жена, онда и мушкарац, ваљда и за мушкарце важи заповест да буду чедни пре брака). Колико ви особа знате које су тај захтев испуниле ? Ја ниједну. Ја знам неколико...* Не знам гдје ви идете у цркву и с ким се то дружите кад такве не познајете.... *ово не мора да значи да су те особе бољи људи од оних који ово не испунише, али ето да се зна могуће је и данас и нема везе с вијеком у коме живимо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Морам сад да питам све који читају ову тему : ајде, искрено, у ком веку живимо и да ли је за очекивати да неко заиста уђе у брак невин (ако жена, онда и мушкарац, ваљда и за мушкарце важи заповест да буду чедни пре брака). Колико ви особа знате које су тај захтев испуниле ? Ја ниједну. Ја знам неколико...* Не знам гдје ви идете у цркву и с ким се то дружите кад такве не познајете.... *ово не мора да значи да су те особе бољи људи од оних који ово не испунише, али ето да се зна могуће је и данас и нема везе с вијеком у коме живимо... Jes da je radoznalost ubila macku al me zivo zanima kako si ispitala istinitost ove tvrdnje. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Морам сад да питам све који читају ову тему : ајде, искрено, у ком веку живимо и да ли је за очекивати да неко заиста уђе у брак невин (ако жена, онда и мушкарац, ваљда и за мушкарце важи заповест да буду чедни пре брака). Колико ви особа знате које су тај захтев испуниле ? Ја ниједну. Ја знам неколико...* Не знам гдје ви идете у цркву и с ким се то дружите кад такве не познајете.... *ово не мора да значи да су те особе бољи људи од оних који ово не испунише, али ето да се зна могуће је и данас и нема везе с вијеком у коме живимо... Jes da je radoznalost ubila macku al me zivo zanima kako si ispitala istinitost ove tvrdnje. 0110_hahaha а ти замисли и претпостави! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Можда је стара тема,али морам да кажем..где ја да нађем неку нормалну девојку,која верује у Бога,не мора да верује,али да је добра..и која је та млада женска особа која неће кекс пре брака било ПЛАЗМА или неки други :cheesy2: 0110_hahaha Немам намеру да те обесхрабрим,али шансе су ти као код Партизана у лиги шампиона. :cheesy2: На твом месту био би срећан да нађем неку што уме да замеси питу зељаницу... И славски колач да зна да умеси брате. :cheesy2: БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivanka Grump Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Na koji nacin da se ona uveri da ti nisi mlakonja,a da nema sex sa tobom,naravno pre braka? Kako je moguce imati los seks u braku kad je brak blagoslovljen? hahahahahahah Jel to neki vic? Pa nema logike, svaki posao se blagosilja da bi bio uspesan, kad se blagoslovi veza izmedju muskarca i zene sta onda u njoj moze da ne valja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Na koji nacin da se ona uveri da ti nisi mlakonja,a da nema sex sa tobom,naravno pre braka? Kako je moguce imati los seks u braku kad je brak blagoslovljen? hahahahahahah Jel to neki vic? Pa nema logike, svaki posao se blagosilja da bi bio uspesan, kad se blagoslovi veza izmedju muskarca i zene sta onda u njoj moze da ne valja? Zivi ljudi nisu roboti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Морам сад да питам све који читају ову тему : ајде, искрено, у ком веку живимо и да ли је за очекивати да неко заиста уђе у брак невин (ако жена, онда и мушкарац, ваљда и за мушкарце важи заповест да буду чедни пре брака). Колико ви особа знате које су тај захтев испуниле ? Ја ниједну. Ја знам неколико...* Не знам гдје ви идете у цркву и с ким се то дружите кад такве не познајете.... *ово не мора да значи да су те особе бољи људи од оних који ово не испунише, али ето да се зна могуће је и данас и нема везе с вијеком у коме живимо... Jes da je radoznalost ubila macku al me zivo zanima kako si ispitala istinitost ove tvrdnje. 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Na koji nacin da se ona uveri da ti nisi mlakonja,a da nema sex sa tobom,naravno pre braka? Kako je moguce imati los seks u braku kad je brak blagoslovljen? hahahahahahah Jel to neki vic? Pa nema logike, svaki posao se blagosilja da bi bio uspesan, kad se blagoslovi veza izmedju muskarca i zene sta onda u njoj moze da ne valja? To sto je neko nadjubrio, oplevio, zalio bastu ne znaci da ce biti plodna. Ima jos hiljadu faktora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука