Пајко Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Evo jedne prigodne za moju omiljenu sestricu. :cheesy: :cmizdrenje: 319.gif 319.gif 319.gif БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ostani- Zdravko Colic И од мене за моју сеју, Ангелину, земљакињу... bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ћао, Енџи. 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0513_music' /> 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Cao i tebi Svetlana 0442_feel My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 greengrin :drugarstvo: klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Cao,Ceco!Kako si?Sta radis? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Преводим. И јела бих нешто слатко. .gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Ceco,izvoli!Posni su. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 I sta kazete jeste li zadovoljni mojim povratkom? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 I sta kazete jeste li zadovoljni mojim povratkom? Питаш после више од пола године ... greengrin greengrin stadaradim 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 I sta kazete jeste li zadovoljni mojim povratkom? Питаш после више од пола године ... 0110_hahaha 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука