Јаков. Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат Цитат Цитат јел си размишљала да једном погледамо неки филмчић,заједно... prstgore хахах,само да није од оних што се топе боје Ма јок ,синестар у делта ситију + кокице+ кокишка+ вратим те кући... kolceУпс,спамујем тему,зарад личних интереса... 1000000001010 Пре него што се нађете, тебра зови да те озвучим и убацим камерицу у јакну. Што само теби да буде лепо. gringrin Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 kriminalac шта ће ти камерица, купи карту, па гледај филм к`о човек greengrin А, Макс гледаш профил ?!? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат kriminalac шта ће ти камерица, купи карту, па гледај филм к`о човек bleh greengrin greengrin 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат kriminalac шта ће ти камерица, купи карту, па гледај филм к`о човек greengrin А, Макс гледаш профил ?!? greengrin Ма не бих ја то због филма.... ...само тетки да однесем лек Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 ево да додам... моја пријатељица је учитељица ... када су једном приликом на часу у 1. разреду разговарали о томе шта раде маме а шта тате о мамама су сви знали... кад су дошле тате на ред... мук... нико не диже руку... каже она-па хајде децо,шта ради тата... а нека клинка каже- овај наш по цео дан лежи и чита новине... kriminalac Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат ево да додам... моја пријатељица је учитељица ... када су једном приликом на часу у 1. разреду разговарали о томе шта раде маме а шта тате о мамама су сви знали... кад су дошле тате на ред... мук... нико не диже руку... каже она-па хајде децо,шта ради тата... а нека клинка каже- овај наш по цео дан лежи и чита новине... kriminalac greengrin greengrin 0110_hahaha bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат Ја то тако нисам схватила. Рекла је "све више жена" и "многи" мушкарци. Није рекла "сви". kriminalac Bas to je i netacno... greengrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Па, добро, Оби, ако хоћеш да тераш мак на конац ... иди играј се сам kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 kriminalac greengrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат greengrin greengrin kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 када те жена издржава то је хлеб са десет кора... не верујем да има мушкараца који би то трпели, или су стварно луди ово ми личи на феминистички скуп уз подршку папучара kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат када те жена издржава то је хлеб са десет кора... не верујем да има мушкараца који би то трпели, или су стварно луди ово ми личи на феминистички скуп уз подршку папучара kriminalac поштовани, нажалост, оба одговора су нетачна - бииип ! Испадате из даљег круга такмичења. Више среће следећи пут. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат ово ми личи на феминистички скуп уз подршку папучара Ја сам ти "Златна папуча југоисточне Европе". Само зато и пишем на овој теми. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Што да жена не издржава мужа, јака ствар. Поготово ако је жена старија и доказана у свом послу. Рецимо директорка неке агенције, или власница ланца бутика у Београду. А муж је рецимо неки млад студент, од кога се тек очекују резултати. Треба дечко да се посвети књизи и да учи, а жена нека се брине око потреба за кућу и ловину. Или рецимо да је жена нека касирка у продавници а муж алкохоличар. Како он као алкохиличар уопште може да се запосли, чак и да се запосли због својег порока брзо губи посао. Значи на жени је да издржава кућу, мужа.... Шта ће. Можда неће, али тако јој је како јој је. Или трећи пример...Жена је фудбалерка, успешан спорташ. Муж је завршио средњу биротехничку, али не може да нађе посао као дактилограф. Хтео би он, ал ситуација на берзи рада је таква. Није он крив. Жена, успешан спорташ - фудбалерка рецимо, шта јој је тешко да се брине о скрби за свог вољеног и за своју кућу. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Цитат ево да додам... моја пријатељица је учитељица ... када су једном приликом на часу у 1. разреду разговарали о томе шта раде маме а шта тате о мамама су сви знали... кад су дошле тате на ред... мук... нико не диже руку... каже она-па хајде децо,шта ради тата... а нека клинка каже- овај наш по цео дан лежи и чита новине... Nije ni njima lako stalno čitati novine.Oni se sakriju iza novina i tuguju za ženom koja stalno raaadiii,raaadiii,koja je stalno umornaaaa,a on "vidi stalno leži i čita novine" 4chsmu1 89898989898989 89898989898989 89898989898989 .Drage moje dok leži i čita još imate vremena da popravite stvar.Lošija varijanta je kada uopšte nije tu. dada "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука