Jump to content

Нова болест савремених мужева

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат
  Цитат
  Цитат

јел си размишљала да једном погледамо неки филмчић,заједно... prstgore

хахах,само да није од оних што се топе боје

Ма јок ,синестар у делта ситију + кокице+ кокишка+ вратим те кући... kolce

Упс,спамујем тему,зарад личних интереса... 1000000001010

Пре него што се нађете, тебра зови да те озвучим и убацим камерицу у јакну.

Што само теби да буде лепо.  gringrin

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

kriminalac  

шта ће ти камерица, купи карту, па гледај филм к`о човек  greengrin

А, Макс гледаш профил ?!?  greengrin

Ма не бих ја то због филма....

...само тетки да однесем лек

Подели на овим сајтовима

ево да додам... моја пријатељица је учитељица ... када су једном приликом на часу у 1. разреду разговарали о томе шта раде маме а шта тате о мамама су сви знали... кад су дошле тате на ред... мук... нико не диже руку... каже она-па хајде децо,шта ради тата... а нека клинка каже- овај наш по цео дан лежи и чита новине...  

kriminalac

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Цитат

ево да додам... моја пријатељица је учитељица ... када су једном приликом на часу у 1. разреду разговарали о томе шта раде маме а шта тате о мамама су сви знали... кад су дошле тате на ред... мук... нико не диже руку... каже она-па хајде децо,шта ради тата... а нека клинка каже- овај наш по цео дан лежи и чита новине...  

kriminalac

greengrin greengrin 0110_hahaha bleh :)
Подели на овим сајтовима

Цитат

Ја то тако нисам схватила. Рекла је "све више жена" и "многи" мушкарци. Није рекла "сви". kriminalac

Bas to je i netacno... greengrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

kriminalac    greengrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

када те жена издржава то је хлеб са десет кора... не верујем да има мушкараца који би то трпели, или су стварно луди

ово ми личи на феминистички скуп уз подршку папучара kriminalac

Подели на овим сајтовима

Цитат

када те жена издржава то је хлеб са десет кора... не верујем да има мушкараца који би то трпели, или су стварно луди

ово ми личи на феминистички скуп уз подршку папучара kriminalac

поштовани, нажалост, оба одговора су нетачна - бииип ! Испадате из даљег круга такмичења. Више среће следећи пут.
Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

ово ми личи на феминистички скуп уз подршку папучара :)

Ја сам ти "Златна папуча југоисточне Европе". Само зато и пишем на овој теми.  dada

Подели на овим сајтовима

Што да жена не издржава мужа, јака ствар.

Поготово ако је жена старија и доказана у свом послу. Рецимо директорка неке агенције, или власница ланца бутика у Београду. А муж је рецимо неки млад студент, од кога се тек очекују резултати. Треба дечко да се посвети књизи и да учи, а жена нека се брине око потреба за кућу и ловину.

Или рецимо да је жена нека касирка у продавници а муж алкохоличар. Како он као алкохиличар уопште може да се запосли, чак и да се запосли због својег порока брзо губи посао. Значи на жени је да издржава кућу, мужа.... Шта ће. Можда неће, али тако јој је како јој је.

Или трећи пример...Жена је фудбалерка, успешан спорташ. Муж је завршио средњу биротехничку, али не може да нађе посао као дактилограф. Хтео би он, ал ситуација на берзи рада је таква. Није он крив. Жена, успешан спорташ - фудбалерка рецимо, шта јој је тешко да се брине о скрби за свог вољеног и за своју кућу.

Подели на овим сајтовима

Цитат

:)

Nije ni njima lako stalno čitati novine.Oni se sakriju iza novina i tuguju za ženom koja stalno raaadiii,raaadiii,koja je stalno umornaaaa,a on "vidi stalno leži i čita novine" 4chsmu1 89898989898989 89898989898989 89898989898989 .Drage moje dok leži i čita još imate vremena da popravite stvar.Lošija varijanta je kada uopšte nije tu. dada

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...