Зорица екс Милева Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 A kažu oni koji su ga upoznali - da je uživo da ga na ranu priviješ 319.gif - on se samo pravi opak a u stvari je 0102_laugh 319.gif 0205_whistling Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 верујем да јесте. Зато и волим његове коментаре. Јесу мало тврђи, али шта да се ради 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ne zovu ga džabe - MILJENIK ŽENA. To već nešto znači 0205_whistling Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 верујем да јесте. Зато и волим његове коментаре. Јесу мало тврђи, али шта да се ради 0102_laughјел си размишљала да једном погледамо неки филмчић,заједно... 0205_whistling "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 @Magdalena Ti izgleda kao da nisi navikla da ti bilo ko protivreci, pa ti smeta sto ja drukcije mislim, ili sta? gringrin Smatram da je neprilicno da covek prosto precuti, ako ima sta razumno da kaze... Pre svega, nigde ja nisam rekao da si ti feministkinja, daleko bilo, citaj pazljivo sta pise i bez podmetanja molim... Ali si ovakvom pricom prosto natrpala u isti kos sa stvarnim neradnicima i parazitima (kojih ima, naravno, ne sporim ja to), mnogo dobrih i strpljivih (savremenih!) domacina, koji cutke i u trudu izgradjuju svoju porodicu, daleko od radoznalih ociju posmatraca... Zar ti to ne bode oci? Kao kad bih ja sad rekao da su sve zene ovakve ili onakve, a dobro znam da ima i mnogo onih drugih, koje sluze za primer... Sve u svemu - nema razloga da se bavis ovako negativnom temom, uvek trazi u svojoj okolini ono sto valja, a ne ono sto je kvarno... 1000000001010 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 @Magdalena Ti izgleda kao da nisi navikla da ti bilo ko protivreci, pa ti smeta sto ja drukcije mislim, ili sta? prstgore Smatram da je neprilicno da covek prosto precuti, ako ima sta razumno da kaze... Pre svega, nigde ja nisam rekao da si ti feministkinja, daleko bilo, citaj pazljivo sta pise i bez podmetanja molim... Ali si ovakvom pricom prosto natrpala u isti kos sa stvarnim neradnicima i parazitima (kojih ima, naravno, ne sporim ja to), mnogo dobrih i strpljivih (savremenih!) domacina, koji cutke i u trudu izgradjuju svoju porodicu, daleko od radoznalih ociju posmatraca... Zar ti to ne bode oci? Kao kad bih ja sad rekao da su sve zene ovakve ili onakve, a dobro znam da ima i mnogo onih drugih, koje sluze za primer... Sve u svemu - nema razloga da se bavis ovako negativnom temom, uvek trazi u svojoj okolini ono sto valja, a ne ono sto je kvarno... 1000000001010 gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 јел си размишљала да једном погледамо неки филмчић,заједно... 1000000001010 хахах,само да није од оних што се топе боје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ја то тако нисам схватила. Рекла је "све више жена" и "многи" мушкарци. Није рекла "сви". 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Такав проблем се ријешава врло једноставно: не удаш се за маминог сина него за неког здравог сељака и то је то 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ја то тако нисам схватила. Рекла је "све више жена" и "многи" мушкарци. Није рекла "сви". prstgore 1000000001010 gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Такав проблем се ријешава врло једноставно: не удаш се за маминог сина него за неког здравог сељака и то је то 1000000001010 Следећи пут кад се будем удавала, баш за таквог ћу се удати ! gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
раб.аџија Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 SRETA: Gospodine, pravo ljudi kažu da su žene kao potok: dok su u ljutini, kuću 'oće čoveku da obore; a kad se utalože, milina ih je gledati. SULTANA: Jošt' jedno! Ti moraš mene i onu tvoju pesmu naučiti, i ja ću je svaki dan pevati i drugima preporučivati, da se vidi kako je ružna stvar kad je žena zla i durljiva. 1000000001010 Čujte, žene, moju pesmu, to vam kaže Sreta Da je žena brzoćudna od sto oka beda. Decu treska, sluge bije, muž siroma ćuti. Dok i njega u budžaku nevolja ne smuti, On je moli, ona praska, sudove razbija, Čaše lete od stra'ote, sva se kuća nija. Ako pođe, ona psuje, ako stane, ruži, Med joj gorak, malo kafe, na svašta se tuži. Bez inata, kavge, raspre ne može dan proći. Au, au, ko će mužu kukavcu pomoći? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 јел си размишљала да једном погледамо неки филмчић,заједно... gringrin хахах,само да није од оних што се топе боје Ма јок ,синестар у делта ситију + кокице+ кокишка+ вратим те кући... prstgoreУпс,спамујем тему,зарад личних интереса... 1000000001010 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 верујем да јесте. Зато и волим његове коментаре. Јесу мало тврђи, али шта да се ради gringrinјел си размишљала да једном погледамо неки филмчић,заједно... 1000000001010 prstgore kolce kolce "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Раније је звао да слушају плоче, а сад набавио двд плејер па се еманциповао 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука