obi-wan Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Pored imena ti stoji moderator, obrisi ako mislis da ovome nije ovde mesto. Ja se sa tim ne slazem; jer zelim da vidim reakciju ljudi koji vode Svetosavlje. Da li ce se barem postideti i obrisati leovu temu ili zaista misle da su jedini svetionik pravoslavlja kako tamo pisu njihovi diskutanti. Ako mene pitas ovo je sa njihove strane vrlo jadno i bez imalo respekta prema o. Ivanu i svima koji vode ovaj sajt. Uopste nije stvar u samom brisanju, brate... Rec je o tome da mi hriscani ne (bi trebalo da) trazimo nigde i niciji respekt - nase je da gledamo u Carstvo Bozije, i da sa Njega ne skrecemo pogled u prasinu... Ne zaboravi da su mnogi i mnogi sveti najbrutalnije proganjani od svoje okoline, pa vidis - nisu trazili nigde i niciji respekt, jednostavno su sve smatrali za trice prema onome cemu su tezili... Mi kao mi, i mi kao forum, treba da svakodnevno nosimo i svedocimo isti taj blagorazumni duh... Mi ćemo da brinemo svoju,a oni neka brinu svoju brigu. Naše je da trpimo jedni druge, i da se uvažavamo, i volimo, a ostali kako god žele, sve je slobodna volja. Mi nismo tu da ispravljamo krive Drine, svako odgovara za sebe. Zato ostavimo se toga, svako će odgovarati za svoje postupke. Lijepo te moli tvoja sestra Mileva. prstgore Amin... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Neka svako sam pokaže ko je i šta je oleeeee I da ne spominjem brvno u svom oku,neka nam svima sudi Onaj koji treba oleeeee prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Rec je o tome da mi hriscani ne (bi trebalo da) trazimo nigde i niciji respekt - nase je da gledamo u Carstvo Bozije, i da sa Njega ne skrecemo pogled u prasinu... Ne zaboravi da su mnogi i mnogi sveti najbrutalnije proganjani od svoje okoline, pa vidis - nisu trazili nigde i niciji respekt, jednostavno su sve smatrali za trice prema onome cemu su tezili... prstgore „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Leo trenutno nije na ŽRU forumu i nije ni trebalo otvarati ovakvu temu, odeš na taj forum gde si ga pronašao i polemišeš sa njim. Leo je čuveni borac protiv papista i muslimana, u suštini ne mrzi taj nikoga, nego voli tako da ide okolo i opanjkava papu i hodže. sad je počeo i sveštenike SPC o Leooooo, pa stićićeš i do patrijarha kako si se zaleteo. Daj odbanujte Lea da nam on kaže "ko ti drmo kavez"? Leo, leo a zabaoravio si kako si brisao moje poruke kad si bio moderator? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Leo trenutno nije na ŽRU forumu i nije ni trebalo otvarati ovakvu temu, odeš na taj forum gde si ga pronašao i polemišeš sa njim. Leo je čuveni borac protiv papista i muslimana, u suštini ne mrzi taj nikoga, nego voli tako da ide okolo i opanjkava papu i hodže. sad je počeo i sveštenike SPC o Leooooo, pa stićićeš i do patrijarha kako si se zaleteo. Daj odbanujte Lea da nam on kaže "ko ti drmo kavez"? Leo, leo a zabaoravio si kako si brisao moje poruke kad si bio moderator? Зар је био ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Leo ? Brisao me Leo, bio strava moderator za papiste, ono jest da sam ja bio jedini papista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Leo ? Brisao me Leo, bio strava moderator za papiste, ono jest da sam ja bio jedini papista. Вероватно је раније , пре него што сам дошао , не :huh: сећам се да је био moderator 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Leo ? Brisao me Leo, bio strava moderator za papiste, ono jest da sam ja bio jedini papista. Вероватно је раније , пре него што сам дошао , не :huh: сећам се да је био moderator 89898989898989na ovom forumu nije bio moderator,mislim da je počasni moderator na forumu verujem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Ne na ovom forumu, pa Leo je "žario i palio" po drugom forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Leo ? Brisao me Leo, bio strava moderator za papiste, ono jest da sam ja bio jedini papista. Вероватно је раније , пре него што сам дошао , не :huh: сећам се да је био moderator 89898989898989na ovom forumu nije bio moderator,mislim da je počasni moderator na forumu verujemонда лепо сам приметио , да није био Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Ne na ovom forumu, pa Leo je "žario i palio" po drugom forumu.Сад сам разумео :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Potpuno ste me pogresno razumeli. Ja cak mislim i da to sto je uradio leo nije toliko strasno u poredjenju sta su rekla dva brata posle njega koji su ovaj forum nazvali nepravoslavnim; a da im niko nije skrenuo paznju na to posle toga.Koliko se secam leo nikada nije posegnuo za takvom tvrdnjom; samo mu je krivo jer ne moze da velica svoje idole ovde :229229229: Ja naprosto ne mogu da verujem da to vec danima stoji na svetosavlju i nikome ne pada napamet da ukloni sa sajta sHa_sarcasticlol Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Leo trenutno nije na ŽRU forumu i nije ni trebalo otvarati ovakvu temu, odeš na taj forum gde si ga pronašao i polemišeš sa njim. Leo je čuveni borac protiv papista i muslimana, u suštini ne mrzi taj nikoga, nego voli tako da ide okolo i opanjkava papu i hodže. sad je počeo i sveštenike SPC o Leooooo, pa stićićeš i do patrijarha kako si se zaleteo. Daj odbanujte Lea da nam on kaže "ko ti drmo kavez"? Leo, leo a zabaoravio si kako si brisao moje poruke kad si bio moderator? Завиша...ја никога...нисам оговарао..Рекао сам сам да ћу се жалити Епископу Шумадијском те сам фасово бан због тога на овом форуму... Нити сам се скриво нити ништа..то ми није стил...бар ти знаш да сам према вама латинимма увек био искрен... Иначе немам ништа против 90% људи на овом форуму...а да ме администрација наљутила својом лажном љубављу према иновернима и вређањем Ђенерала Младића и Срба из Р.Српске..јесте... Да има жутих и црвених на овом форуму од којих ми се повраћа има... А постављаћу теме могу да кажем да је јадан.. Евгеник ме зна лично па нека каже какав сам човек....Оби ме зна дуга са другог форума и нека он вели... Зна ме још доста других људи.... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Leo ? Brisao me Leo, bio strava moderator za papiste, ono jest da sam ja bio jedini papista. Вероватно је раније , пре него што сам дошао , не 0110_hahaha сећам се да је био moderator 89898989898989na ovom forumu nije bio moderator,mislim da je počasni moderator na forumu verujem Завиша има неке старе ране са Веујем.. а није истина да сам му брисао поруке..јер сам у договору са другим модераторима оставио њих (латина на миру) нисам им се петљао у писаније... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Тако да ако имате још нека питања...слободно јавите... А Светосавље је један од ТХЕ БЕСТ ФОРУМА И САЈТОВА....и тако стварно да нема смисла њих да петљате због мог писаније... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука