Jump to content

Leo i Magnus opanjkava nas forum

Оцени ову тему

Zeebedee

Препоручена порука

... a onda pred ocima moderatora forum se naziva Nepravoslavnim  facenew22222222

Ne bih da pocinjem temu o Svetosavlju vec samo da ukazem na odnos svetosavlja prema  dobrodosli forumu:

http://www.svetosavlje.org/listarhiva/Home.aspx/Topic?topicId=15606

Ovo je od Lea:

сам писао надлежном Епископу....ваљда ће ме удостојити одговором...

Ово је ко зна који пут да ме вређају како нисам хришћанин јер се не стидим РС и Ђенерала Ратка...

На неколико тема на ЖРУ где се ширила мухамеданска пропаганда моје поруке су брисане као провокација..а мухамеданске чуване...

Моје питање је следеће..

Јел могу још шта урадити осим жалбе Епископу Јовану!

Свако добро од Господа...

Хаџи Михајло Божовић

Ovo je od izvesnog Z Popivode:

Бог помогао.

Једини Православни прихватљиви форум јесте Светосавље.орг.

Ови остали форуми са благословом или без њега немају православни карактер.

Немају, јер нема живих људи, само машине.

Ovo je od izvesnog Slobodana Dabovica:

Bog pomogo brate,

a sta uopste trazis na tim nepravoslavnim forumima?

Ovo je od o. Ljube:

атко Младић  је војник. Тако мисли и тако се понаша са харизмом коју је он показао. Поред свих покушаја да буде другачије у српској историји Караџић и Младић има да остану као новији твроци српске државе на просторима преко Дрине, тик уз Душана, уз Лазара, уз Карађорћа.

Онај ко гази по својим људима и по муци народног опстанка, а посебно када то чини кроз призму доказивања,  док је у исто време идеолошки екуменсита, или голбалиста, најмање кроз своје мисли говори Црквом.

оЉуба

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Mislim da bi bilo dobro da maknemo ovo (sta da zamlacujemo, pored ostalih tema), jer kao sto vidimo  ljudi koji posjecuju forum svetosavlje.org imaju jako cudne stavove u vezi sa ovim forumom ("nepravoslavnim" leteti), a da su i neki nasi forumasi imali otvorene zamjerke na svetosavlje (pominjalo se cak i farisejstvo). Ako cemo da se medjusobno opanjkavamo, mozda time pokazujemo da sustinski oba foruma nisu pravoslavna!

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mislim da bi bilo dobro da maknemo ovo (sta da zamlacujemo, pored ostalih tema), jer kao sto vidimo  ljudi koji posjecuju forum svetosavlje.org imaju jako cudne stavove u vezi sa ovim forumom ("nepravoslavnim" leteti), a da su i neki nasi forumasi imali otvorene zamjerke na svetosavlje (pominjalo se cak i farisejstvo). Ako cemo da se medjusobno opanjkavamo, mozda time pokazujemo da sustinski oba foruma nisu pravoslavna!

leteti
Подели на овим сајтовима

Ратко Младић  је војник. Тако мисли и тако се понаша са харизмом коју је он показао. Поред свих покушаја да буде другачије у српској историји Караџић и Младић има да остану као новији твроци српске државе на просторима преко Дрине, тик уз Душана, уз Лазара, уз Карађорћа. Ко гази по својим прецима тај има комплекс ниже вредности. Он не зна које, и он је изгубљен.

Онај ко гази по својим људима и по муци народног опстанка, а посебно када то чини кроз призму доказивања,  док је у исто време идеолошки екуменсита, или голбалиста, најмање кроз своје мисли говори Црквом.

leteti

leteti leteti leteti leteti

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja imam svoje misljenje o Svetosavlju, ali ga svakako necu iznositi, dovoljno je reci da tamo nikada ne bih pisao.. Ipak mislim da se na ovaj problem treba ukazati; cisto da se zna kakvo bratija ima misljenje o nama.

Разумем те у потпуности али ако је Он такав , да се на јадан начин жали , ми не морамо - што да следујемо његов лош пример?!

Но , то је њему на част ма колико се православним звао!

Подели на овим сајтовима

Ja imam svoje misljenje o Svetosavlju, ali ga svakako necu iznositi, dovoljno je reci da tamo nikada ne bih pisao.. Ipak mislim da se na ovaj problem treba ukazati; cisto da se zna kakvo bratija ima misljenje o nama.

A sto je tebi toliko vazno da znas kakvo ko misljenje ima o tebi/nama?

Zar su nas tako Oci naucili, da uhodimo tudja misljenja o nama i da ih ovako javno i bez pardona blatimo (pa kakvi god da su)?

Zar nas nisu naucili da gledamo svoja posla, a tudje grehe prema nama pokrivamo rizom svoje blagosti?

Ovo sto si postavio celu temu o tome samo govori koliko politikantski (= nehriscanski) razmisljas...

Ako bi ovako nastavili, uskoro bismo sasvim licili na nasu odvratnu dnevnu stampu, a to valjda ne zelimo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@ Martirije:

Slazem se. Zato sam i rekao da treba da se uzdrzimo o misljenju prema Svetosavlju; vec cisto da prenesemo sta se tamo pise o leteti.

@ Obi Wan

Mislim da nije nehriscanski prikazati sta govore. nehriscanski bi bilo; kontaktirati vladike O. Ljube i drugih svestenika koji tamo pisu i ukazati i opanjkavati ih na nacin na koji Leo opanjkava urednike ovoga sajta..

Ja ne vidim gde ih blatimo. Od desetak komentara nisam video ni jedan gde ih neko blati? Pokazi mi?

Kao moderator objasni nam sta bise desilo da neko ovde sajt Svetosavlje, nazove nepravoslavnim sajtom?Pretpostavljam da bi dobio momentalni ban i to posve zasluzeno. 15. 10 2010 je na svetosavlju je to osvanulo; autor nije dobio ban, nije cak ni uklonjeno to sto pise  leteti

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Dobro bre brate, aj` mi kazi sto si sad neiskren?

`Oces da kazes da ne vidis da je pokretanje cele jedne teme o ovakvom pitanju - jedno kompletno opanjkavanje, samo uvijeno u tanku oblandu pristojnosti?...

I pitanja tipa "pokazi mi tacno gde sam ja nekog..." samo pokazuju da smo i mi na nivou onih koje kritikujemo...

Nego, mani se corava posla, lepo nam je veliki apostol jos odavno porucio: "cascu jedan drugog vecim cinite..."

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Као да челници Светосавља нису видели спорну ситуацију него је морао Лео да им каже... Имају они ''шпијуне'' који нон-стоп прате наш форум!  leteti leteti leteti

шала мала!  leteti

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Dobro bre brate, aj` mi kazi sto si sad neiskren?

`Oces da kazes da ne vidis da je pokretanje cele jedne teme o ovakvom pitanju - jedno kompletno opanjkavanje, samo uvijeno u tanku oblandu pristojnosti?...

I pitanja tipa "pokazi mi tacno gde sam ja nekog..." samo pokazuju da smo i mi na nivou onih koje kritikujemo...

Nego, mani se corava posla, lepo nam je veliki apostol jos odavno porucio: "cascu jedan drugog vecim cinite..."

Ja nemam pojma o cemu ti copvece pricas. Poinasas se u stilu: Djurta ce ti oprostiti sto te je tukao.

Pa nisam ja zapoceo temu tamo gde se ovaj forum a i ti kao deo njega nazivas nepravoslavnim.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Svi vide da nisi ti zapoceo, samo mi nije jasno sto onda prenosis to ovde? Jel tako siris mir i bratoljublje?

Ostavi se tih "naivnosti", molim te...

Подели на овим сајтовима

Pored imena ti stoji moderator, obrisi ako mislis da ovome nije ovde mesto. Ja se sa tim ne slazem; jer zelim da vidim reakciju ljudi koji vode Svetosavlje. Da li ce se barem postideti i obrisati leovu temu ili zaista misle da su jedini svetionik pravoslavlja kako tamo pisu njihovi diskutanti.

Ako mene pitas ovo je sa njihove strane vrlo jadno i bez imalo respekta prema o. Ivanu i svima koji vode ovaj sajt.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Mi ćemo da brinemo svoju,a oni neka brinu svoju brigu. Naše je da trpimo jedni druge, i da se uvažavamo, i volimo, a ostali kako god žele, sve je slobodna volja. Mi nismo tu da ispravljamo krive Drine, svako odgovara za sebe. Zato ostavimo se toga, svako će odgovarati za svoje postupke. Lijepo te moli tvoja sestra Mileva. prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...