Alexandros Agapos 888 Написано Октобар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Цитат Цитат Цитат Зар је могуће да је ова тема дошла до 3 странице? Зашто је то тако ? Tebi je samo krivo sto je moja tema popularnija od tvoje... njanjanja! :DDDD Дооообро ! Значи признајеш ахахахахахахахахахаха! Ако те безбожник изазива, то те не изазива човек него ђаво, човек је по природи побожан. Ако те безумни ружи, то те не ружи човек, него ђаво, човек је по природи уман. Ако те озлобљени гони, то те не гони човек, него ђаво, човек је по природи благ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 Цитат Цитат Цитат Зар је могуће да је ова тема дошла до 3 странице? Зашто је то тако ? Tebi je samo krivo sto je moja tema popularnija od tvoje... njanjanja! :DDDD Дооообро ! https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9202.msg265582.html#msg265582 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alexandros Agapos 888 Написано Октобар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 На моју тему си нашао да градиш популарност... цццццццц... срамота Жељко! ахаахахахахахахахахахахахаха :group111: Ако те безбожник изазива, то те не изазива човек него ђаво, човек је по природи побожан. Ако те безумни ружи, то те не ружи човек, него ђаво, човек је по природи уман. Ако те озлобљени гони, то те не гони човек, него ђаво, човек је по природи благ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Ако те безбожник изазива, то те не изазива човек него ђаво, човек је по природи побожан. Znaci u diskusijama u kojima dijalog imaju ateisti i teisti, DJAVO IZAZIVA kroz mene? Hvala na prosvetljenju. Jeste li culi svi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Цитат Ако те безбожник изазива, то те не изазива човек него ђаво, човек је по природи побожан. Znaci u diskusijama u kojima dijalog imaju ateisti i teisti, DJAVO IZAZIVA kroz mene? Hvala na prosvetljenju. Jeste li culi svi? 0102_laugh 0102_laugh Чули смо. Само, већина овде тако и мисли. Смешно је дакле што смо то онда сви чули. Мада није правило да вазда ђаво говори кроз безбожног човек. Имао сам прилику у пар наврата да видим како говори и кроз побожног човека. А видео сам и како Бог понекад говори кроз нецрквеног па чак и атеисту човека. Мислим може бит бидне немора да значи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zanatlija Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Mene je isto uhvatila jeza od ovih glasova, i licno - ne znam sta da kazem. Prvo sam bio uveren da je to - to, odn. da su to zaista andjeli Bozji, ali kad sam procitao komentare tek onda nisam bio siguran. U pravu su oni koji misle da se andjeosko pojanje ne moze javiti svakome, pogotovo onom koji po profesiji treba da je ateista, vec zaista onom koji je to i zasluzio.Mada sa druge strane i ne mora da bude tako, secate li se kome se sve Presveta Majka Bogorodica javljala, seljancicama koje daleko od toga da su bile velike vernice? A u pravu su i oni koji kazu da se ovako andjeli ne bi trebalo oglasavati. Nisam ih slusao, ali sam citao iskustva onih koji su pretrpeli klinicku smrt pa su iskusili tj. culi su pesmu andjela i arhandjela govoreci da je to nesto najlepse sto se moze cuti. Takodje, sa ovim stvarima se ne bi trebalo igrati.Covek ili veruje ili ne veruje. Ako veruje ne trebaju mu iskustva drugih ljudi. A ljudi koji ne veruju mozes da pricas koliko hoces to ne vredi. A takodje izmisljati ovakve stvari samo radi profanih stvari - napr. da se poveca tiraz onih ili ovih novina i tome sl. to je za mene greh i treba hiljadu puta promisliti pre nego sto se covek usudi ovako nesto da objavi. Da objavi... Pa i to je za mene tesko pitanje. Da li uopste objaviti? Ako objavljujes ateisti, on u to ionako nece poverovati, samo ce se nasmejati, onda ti bacas bisere pred svinje, a to je greh. Ako objavljujes verniku, nema potrebe da objavljujes, jer vernik ce verovati i bez ikakvog snimka, to ce samo povrediti njegova verska osecanja. Tako da je sve ovo, kad se malo bolje razmisli, sasvim nepotrebno i moze da bude lako prelest. Oprosti Boze ako gresim. Pozdrav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Цитат pogotovo onom koji po profesiji treba da je ateista, Za skoro sve se slazem sto si napisao osim za ovo. Po kojoj to profesiji neko treba da bude ateista?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Цитат Konačno i mene neko da razume ahahahahahahahahahaha... hvala Stara Srbija ma ljudi oprostite uhvatio me sindrom a la imam isipte i mrzi me da učim! Btw... baš mi je drago da mi je tema ovoliko popularna! Skoro hiljadu pregleda!Ma nema na čemu :cheesy:Mene su mama i tata učili da kad su svi protiv jednog da stanem na njegovu stranu pa makar taj i ne bio u pravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 dupli post molim obrisati Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 mene je tata ucio da uvek prvi udaram i savetovao da moram da igram prljavo, pa?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Agapose, zaista niko te nije vredjao. Ono moje coban, budala je ustvari trebala biti fora (citat iz Balkanskog spijuna) i odnosio se na lika koji je ovo izmiksovao i naslovio andjeoskim pojanjem. Ja verujem da ti ustvari zelis u ovo da verujes, kao sto ja milion puta pozelim da se Goispod javi sa nekog oblaka i cvelom svetu objavi da je on Gospod Isus hristos i da je Pravoslavna crkva jedina Crkva Bilo bi bas lep zar ne, ali malo verovatno jer bi mi ocevici bili u prednosti u redu za spasenje u odnosu na bratiju koja vec ceka drugi dolazak. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stara srbija Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 Цитат mene je tata ucio da uvek prvi udaram i savetovao da moram da igram prljavo, pa?! Kakav tata takav sin ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 19, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2010 mnogo si mi ti pametan amen nema vise sta pametno da se kaze u ovoj temi i mislim da je treba zakljucati Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука