Лидија Миленковић Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 On 30. 10. 2012. at 21:02, pepe рече Шта је бре ово Лидо, нико неће да се сигра с' тобом? t1007 Хоће, ево ти си "повукла ногу " bighugbighug Ескалибур Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 ural није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 alpi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 pivo Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Писмо Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Ja stavih reč, ono izađe slika Ništa, nastavite Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 могу и ЋЕВАПИ уз .smil. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 VODENJAK Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 акидија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Јасен Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 engleski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 kimono није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Brate Ivek, kaj je to "akidija"?? KIMONO Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука