DYNABLASTER Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 lol, nema sta da im se daje, uzece sami ako "evoluiraju" 4chsmu1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Ni prasici nisu vise sto su nekada bili.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бамбиви Написано Новембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Нервирају ме људи којима никада довољно (било чега) или/и никада им није довољно добро ма шта да за њих урадите и поврх свега тога они су увек у праву... Уздање је моје Отац,прибежиште је моје Син,покров је мој Дух Свети,Тројице Света слава ти! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Нервирају ме људи којима никада довољно (било чега) или/и никада им није довољно добро ма шта да за њих урадите и поврх свега тога они су увек у праву... 70zfof0qsamomolitva "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Isključivost ljudi koji misle da imaju tapiju na večnu istinu. apsolutno bih se slozila sa ovim iskazom bendoff :cmizdrenje: :cmizdrenje: "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Ni prasici nisu vise sto su nekada bili.... захваљујући модификацији гена. eheeeej ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 sve vise lice na ljude....ili mi na njih :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 нервира ме козметика бесмртности објашњење потражити овде: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9029.msg310956.html#msg310956 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Nervira me kada se po ceo dan udaram o nesto....a ima takvih dana... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Нервира ме кад неко сам себе хвали до изнемоглости eheeeej eheeeej 0907_sport и сам се са собом одушевљава bendoff , а ја не знам да ли је боље да се и ја лажно одушевим greengrin тек да га не увредим и да му не пропадне хвала или да га игноришем eheeeej па нек му не буде право :mad: . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 ja mislim prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Нервира ме кад неко сам себе хвали до изнемоглости 0912_sport 0907_sport и сам се са собом одушевљава bendoff , а ја не знам да ли је боље да се и ја лажно одушевим greengrin тек да га не увредим и да му не пропадне хвала или да га игноришем па нек му не буде право :mad: . У таквим случајевима кажем му:" Шта бре ти ?!" па онда: ти; то па, то па, то ... и више се не хвали. dada :cheesy: ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 a ne, klin se klinom izbija!, ja ga onda nadhvalim tj sam sebe prehvalim Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Кажу да алкохоличару треба дати да попије колико год може, па га онда натерати још мало да попије и онда има да му се смучи. Можда то може и у случају самохвалисаваца. Додатно их још нахвалити па им се можда смучи. 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 e i to radim, bas nedavno na jednom pecaroskom forumu prstgore jos sam posle i objasnio tj preveo, al ne vredi, ne shljaka to bas tako lako nesiguran Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука