Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

lol, nema sta da im se daje, uzece sami ako "evoluiraju"  4chsmu1

Постављена слика

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Нервирају ме људи којима никада довољно (било чега) или/и никада им није довољно добро ма шта да за њих урадите и поврх свега тога они су увек у праву...

Уздање је моје Отац,прибежиште је моје Син,покров је мој Дух Свети,Тројице Света слава ти!

Подели на овим сајтовима

Нервирају ме људи којима никада довољно (било чега) или/и никада им није довољно добро ма шта да за њих урадите и поврх свега тога они су увек у праву...

70zfof0qsamomolitva

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Isključivost ljudi koji misle da imaju tapiju na večnu istinu.

apsolutno bih se slozila sa ovim iskazom  bendoff :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

Нервира ме кад неко сам себе хвали до изнемоглости  eheeeej eheeeej 0907_sport и сам се са собом одушевљава  bendoff , а ја не знам да ли је боље да се и ја лажно одушевим  greengrin тек да га не увредим и да му не пропадне хвала или да га игноришем  eheeeej па нек му не буде право  :mad: .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Нервира ме кад неко сам себе хвали до изнемоглости  0912_sport 0511_music 0907_sport и сам се са собом одушевљава  bendoff , а ја не знам да ли је боље да се и ја лажно одушевим  greengrin тек да га не увредим и да му не пропадне хвала или да га игноришем   :) па нек му не буде право  :mad: .

У таквим случајевима кажем му:" Шта бре ти ?!" па онда: ти; то па, то па, то ... и више се не хвали.  dada :cheesy:

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

a ne, klin se klinom izbija!, ja ga onda nadhvalim tj sam sebe prehvalim :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Кажу да алкохоличару треба дати да попије колико год може, па га онда натерати још мало да попије и онда има да му се смучи. Можда то може и у случају самохвалисаваца. Додатно их још нахвалити па им се можда смучи.  0203_cool

Подели на овим сајтовима

e i to radim, bas nedavno na jednom pecaroskom forumu prstgore

jos sam posle i objasnio tj preveo, al ne vredi, ne shljaka to bas tako lako nesiguran

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...