Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

Мене нервира што је велики дио србског народа песимистичан и што не вјерује у националну револуцију. Нервира ме што смо се предали, осим наравно наша сјајна омладина која се НИКАДА неће предати.

НЕМА ПРЕДАЈЕ ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ.

какву националну револуцију? против кога да дижемо револуцију?

једина револуција на коју смо ми као хришћани позвани је она коју бисмо водили са самим собом. себе да мијењамо и тако мијењамо свијет.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

На то и мислим...унутрашња револуција која би се аутоматски пребацила и на свеопшту револуцију, јер ако мењаш себе, мењаш и друштво. greengrin

Национални револуционар мења себе како би променио друге, то је наша девиза dada

Под националном револуцијом не сматрам ништа насилничко, мада и Карађорђе се може назвати националним револуционаром јер је устао и против турске окупације али и против турског феудализма (система).

Е тако и ми млади национални револуционари боримо се и против страних непријатеља али још више против унутрашњих.  :)

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

МЕНЕ НАРВИРАЈУ ПИЈАНЦИ КОЈИ СЕ УСУЂУЈУ СЈЕСТИ ЗА ВОЛАН! ПРОКЛЕТИ БИЛИ!

сад читам згазио петоро дјеце убио дјете од 15 година..... неки дан у БЛ магарац престизао ауто при брзини од 150 на час  прешао у брзу траку али контра смјера и ударио у Хитну помоћ сад што је изазивао ђавола и сам себи узео живот баш ме брига ал што је лудак убио пацијента у хитној, његовог сина и возача хитне то је за плакати.. куд није ударио у бетонску ограду! прије пар година на цести кроз насељено мјесто гдје ограничење 5о км на сат локална роспија убила је при брзини  од 120км на мјесту брата моје најбоље другарице добила је 2.5 година УСЛОВНО!!! треба нама неко код кога би се ноге за овакве ствари клатиле високо од земље или би пак  вјечно трунуп у затвору!!!! 0512_music0513_music0508_music огорчен сам, праштајте ... брзо ће пост...

Пијан згазио петоро деце, једно погинуло

Ференц Тот (72) пијан возио „југо" и покосио петоро ученика. Погинула Магдолна Мезеи (15) из Утрина, двоје деце тешко, двоје лакше повређено

Постављена слика

Стравично... „Југо" најпре ударио децу, па се преврнуо

Ференц Тот (72) из села Богараш пијан је „југом" прегазио петоро ученика у насељу Утрине код Аде! У стравичној несрећи погинула је Магдолна Мезеи (15) из Утрине. Двоје ученика задобило је тешке повреде, а двоје је прошло са лакшим повредама. Како сазнајемо, један од сведока удеса био је Магдолнин отац Тибор, који је први дотрчао до места несреће, а онда видео да је страдала његова ћерка.

Тешка саобраћајна несрећа догодила се у уторак око 19 сати у Утринама. Како сазнајемо, Ференц Тот који је возио пијан „југом" је најпре ударио у задњи део приколице коју је вукао бициклиста, а у којој су се налазиле канте за млеко.

- Од ударца у приколицу, Ференц Тот изгубио је контролу над „југом" и налетео на гомилу цигала и црепа поред пута. Потом се аутомобил одбио и покосио петоро ђака који су се налазили поред пута! Онда се „југо" преврнуо. Магдолна Мезеи погинула је на лицу места, а њени другови, дечак од 14 година и девојчица од 15 задобили су тешке повреде. Остало двоје ученика лакше је повређено. Утврђено је да је возач „југа" имао 1,6 промила алкохола у крви - каже наш извор из истраге.

Агоштон Нађ Немеди који је возио бицикл са приколицом каже да га је „југо" закачио ретровизором.

- У уторак сам превозио 35 литара млека у приколици бицикла. Одједном је црвени „југо" закачио леви точак на мојој приколици. Слетео сам са пута и упао у канал. „Југо" је наставио и покосио децу која су била поред пута! Било је страшно! Једна девојчица је лежала мртва поред пута, док су остала деца лежала на путу и вриштала. Иако сам био угруван од пада, отрчао сам у најближу кућу и звао полицију и Хитну помоћ - прича Немеди.

Михаљ Берзеи, председник месне заједнице Утрине, рекао је за Пресс да је отац погинуле девојчице био очевидац несреће.

- Тибор Мезеи, отац страдале Магдолне, кренуо је у продавницу. У том тренутку догодила се несрећа. Тибор је видео да је ауто прегазио децу, па је отрчао да им помогне. Није ни слутио да је страдала његова ћерка. Када је дошао до девојчице која је лежала на путу, схватио је да је то његова ћерка - прича наш саговорник и додаје:

- Несрећа је могла да буде и већа да „југо" није ударио у две гомиле старог црепа и цигле које су се налазили поред пута. Вероватно би „југо" директно ударио у сву децу! Овако је највише страдала Магдолна.

Постављена слика

Жртва пијанца... Магдолна Мезеи

У Основној школи „Карољ Чех" у Утринама кажу да је Магдолна, која је похађала седми разред, била добар ђак и омиљена међу друговима и наставницима.

- Шокирани смо! Страдала је ни крива ни дужна када се враћала из школе - каже Анастазија Башић, координатор у овој школи.

Породица страдале девојчице у тешком је шоку и нико од пријатеља и рођака није у стању да било шта говори. Како смо сазнали, Магдолна има још две сестре.

Познаници Ференца Тота кажу да је он професионални возач.

- Ференц је искусан возач, али очигледно да је алкохол учинио своје. У уторак после подне он је попио у свом селу Богорашу неколико чашица ракије, а након тога добио је позив да дође на славље у Аду. Сео је за волан и изазвао тешку несрећу - рекао је његов познаник.

прес

algabacaju 0510_music :mad:

Подели на овим сајтовима

немој да те нервира у Христу брат, већ гледај да се љубите и поштујете као браћа хришћанска и дјеца Господња.

algabacaju 0510_music

Подели на овим сајтовима

немој да те нервира у Христу брат, већ гледај да се љубите ...

0110_hahaha 0110_hahaha                                     :drugarstvo:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

нервира ме семберац  4chsmu1

откад се појавио.  :cheesy2:

Драго ми је да вас нервирам. spavanje2

Е да знаш Медо  колко је било случајева када сам пуцао од љутине због тебе...волиш да провоцираш, да омаловажаваш остале, волиш да се исмијаваш итд...није лијепо. :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Па ја би се искрено запитао дал сам још психички и ментално здрав ако вам не сметам, јер моји здрави ставови МОРАЈУ сметати људима попут вас...мада и за вас има наде, мада веома мале spavanje2

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...