NinaD Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 e i to radim, bas nedavno na jednom pecaroskom forumu prstgore jos sam posle i objasnio tj preveo, al ne vredi, ne shljaka to bas tako lako 0203_cool nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Кажу да алкохоличару треба дати да попије колико год може, па га онда натерати још мало да попије и онда има да му се смучи. Можда то може и у случају самохвалисаваца. Додатно их још нахвалити па им се можда смучи. smej.gifалкохоличар би тако пао у кому док не свари алкохол, ако изађе из ње после такве анестезије smej.gifто може само да се уради некоме ко је тек кренуо да пије озбиљно и коме се још није метаболизам потпуно уништио од алкохола. евентуално позитивна страна би била после свега да пређе на друго јер му се то згадило. алкохолизма је таква врста наркоманије да би попио и бриони колоњску воду јер има алкохола са истом жељом као и метил алкохол који инстант ослепљује ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Кажу да алкохоличару треба дати да попије колико год може, па га онда натерати још мало да попије и онда има да му се смучи. Можда то може и у случају самохвалисаваца. Додатно их још нахвалити па им се можда смучи. smej.gifалкохоличар би тако пао у кому док не свари алкохол, ако изађе из ње после такве анестезије smej.gifто може само да се уради некоме ко је тек кренуо да пије озбиљно и коме се још није метаболизам потпуно уништио од алкохола. евентуално позитивна страна би била после свега да пређе на друго јер му се то згадило. алкохолизма је таква врста наркоманије да би попио и бриони колоњску воду јер има алкохола са истом жељом као и метил алкохол који инстант ослепљује ... Има један тип за доручак дроби хлеб у ракију. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Кажу да алкохоличару треба дати да попије колико год може, па га онда натерати још мало да попије и онда има да му се смучи. Можда то може и у случају самохвалисаваца. Додатно их још нахвалити па им се можда смучи. алкохоличар би тако пао у кому док не свари алкохол, ако изађе из ње после такве анестезије 1000000001010то може само да се уради некоме ко је тек кренуо да пије озбиљно и коме се још није метаболизам потпуно уништио од алкохола. евентуално позитивна страна би била после свега да пређе на друго јер му се то згадило. алкохолизма је таква врста наркоманије да би попио и бриони колоњску воду јер има алкохола са истом жељом као и метил алкохол који инстант ослепљује ... Ма ово је наравно била само шала bendoff . Шта мислиш, можда би и самохвалисавци пали у кому , опасна је та метода . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Има један тип за доручак дроби хлеб у ракију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 нервирају ме слепи самоправедници који се мажу вазелином самовиктимизације. http://en.wikipedia.org/wiki/Victim_playing клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 нервирају ме слепи самоправедници који се мажу вазелином самовиктимизације. http://en.wikipedia.org/wiki/Victim_playing :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 trenutno me nervira sto je ispalo tacno nikad ne reci nikad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Нервира ме кад неком пружим срце на длану, а он га сломи! Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана. Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово" нервира ме јако лоша ситуација у Србији, на свим друштвеним нивоима нервира ме када ми се неко представи као пријатељ а после ми забије нож у леђа "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2010 Нервира ме кад неком пружим срце на длану, а он га сломи! Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана. Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово" нервира ме јако лоша ситуација у Србији, на свим друштвеним нивоима нервира ме када ми се неко представи као пријатељ а после ми забије нож у леђа Зато што сматраш да је довољно да се представи као пријатељ, а не да је потребно и да се докаже као пријатељ. 0110_hahaha ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Нервира ме кад неком пружим срце на длану, а он га сломи! Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана. Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово" нервира ме јако лоша ситуација у Србији, на свим друштвеним нивоима нервира ме када ми се неко представи као пријатељ а после ми забије нож у леђа Зато што сматраш да је довољно да се представи као пријатељ, а не да је потребно и да се докаже као пријатељ. 0110_hahahapotpuno si u pravu! Zato od sada okrecem novi list! "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Нервира ме што морам да чекам да ми неко дође да бих ја негде отишла. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Нервира ме кад неком пружим срце на длану, а он га сломи! Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана. Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово" нервира ме јако лоша ситуација у Србији, на свим друштвеним нивоима нервира ме када ми се неко представи као пријатељ а после ми забије нож у леђа Не знам о којим се људима ради, али претпостављам да у њиховом крају више и нема мештана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hana Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Нервира ме кад неком пружим срце на длану, а он га сломи! Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана. Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово" нервира ме јако лоша ситуација у Србији, на свим друштвеним нивоима нервира ме када ми се неко представи као пријатељ а после ми забије нож у леђа Не знам о којим се људима ради, али претпостављам да у њиховом крају више и нема мештана. Јесте у праву си и није проблем што то што су дошли, него што су зазуели све водеће функције и сад смо ми одавде код своје мајке тринаесто прасе. Ја јесам за солидарност и помоћ у унесрећенима у невољи, али нисам мазохиста. "Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2010 Нервира ме кад неком пружим срце на длану, а он га сломи! Нервира ме што у мом крају живи више оних који су се доселили ко зна одакле, него самих мештана. Нервира ме кад неко ограничава моју слободу, својом сујетом и страхом да му не преотмем нешто што је наводно само "његово" нервира ме јако лоша ситуација у Србији, на свим друштвеним нивоима нервира ме када ми се неко представи као пријатељ а после ми забије нож у леђа Зато што сматраш да је довољно да се представи као пријатељ, а не да је потребно и да се докаже као пријатељ. potpuno si u pravu! Zato od sada okrecem novi list!како је мало потребно једру да промени смер чамцу ...а који је доказ љубави-пријатељства-човечности? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука