Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Па после да могу да га гледам са титлом на ДВД Плејеру не на комп. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 ne znam ali ucinilo mi se da pise "Tita" umjesto Titl.. definitivno odoh spavati........... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 ne znam ali ucinilo mi se da pise "Tita" umjesto Titl.. definitivno odoh spavati........... smej.gif http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ne vidim u čemu je problem, narežeš film i titl, i on ti se pojavi kad ubaciš CD. Osim ako ti DVD player ne čita baš svaki titl, ili narezani DVD. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ne vidim u čemu je problem, narežeš film i titl, i on ti se pojavi kad ubaciš CD. Osim ako ti DVD player ne čita baš svaki titl, ili narezani DVD. Значи кад ставим Филм (у ISO) ставим и титл ? или да то одрадим на други програм ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ups, sorry ja narezujem na DVD u stvari divx, tj. na jedan DVD po 5 filmova. Ne narezujem tako - nikad u ISO, moraće ti neko ko bolje zna pomoći. Aquilio ili Meda. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ups, sorry ja narezujem na DVD u stvari divx, tj. na jedan DVD po 5 filmova. Ne narezujem tako - nikad u ISO, moraće ti neko ko bolje zna pomoći. Aquilio ili Meda. Добро ал морам за то сваки филм да конвертујем у ДВИКС ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Vidi ja skinem normalno preko torenta film i bude u avi formatu (veličine i po par GB) i sl. ne bude mi nikad u ISO, i narezujem ga normalno kao i svaki dokument na DVD, i samo narežem skupa avi i titl, i normalno ga očitam sa DVD player-om. A isto tako i kad skidam sa rapidshare-a u dijelovima, odzipujem i klasično narezujem. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Vidi ja skinem normalno preko torenta film i bude u avi formatu (veličine i po par GB) i sl. ne bude mi nikad u ISO, i narezujem ga normalno kao i svaki dokument na DVD, i samo narežem skupa avi i titl, i normalno ga očitam sa DVD player-om. A isto tako i kad skidam sa rapidshare-a u dijelovima, odzipujem i klasično narezujem. Jel radis preko Nero ? I koju opciju namesto ISO da koristim http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Idem na NeroStartSmart i odaberem data burning, i dodam fajlove, i samo BURN. Koju verziju Nera ti imaš? Napiši mi puno ime programa kojim narezuješ? Imam osjećaj da se gubimo u komunikaciji. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 @Јован-Swarovski када кажеш DVD мислиш на диск или на формат фајла ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Idem na NeroStartSmart i odaberem data burning, i dodam fajlove, i samo BURN. Koju verziju Nera ti imaš? Napiši mi puno ime programa kojim narezuješ? Imam osjećaj da se gubimo u komunikaciji. crvenilo Napisacu Ti sutra nekoristim momentalno Windows. Imam Nero Burning Room (vise verzija) i imam i Nero Start Smart. Ali tacnu verziju neznam @Јован-Swarovski када кажеш DVD мислиш на диск или на формат фајла ? Na Disc http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Čuj, odaberesš data burning, add files, odabereš fajlove koje hoćeš da narežeš, i samo burn. To ti je to. Tako ja narezujem. Brat zoxy sigurno ima više znanja od mene - nadam se da će ti on bolje objasniti. crvenilo Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 @Јован-Swarovski описаћу ти шта ја радим а ти како ти је воља елем ја филм поставим у одговарајући формат односно најчешће коришћени а то је DVIX што значи морам га конвертовати ако је у неком другом формату јер овај формат је нај шире коришћени и није потребно да тај филм буде koнпресован у ISO екстензији осим ако је теби тако лакше, филм и превод требају да буду у једном фолдеру ( мада не морају али је овако лакше ) и филм и превод морају да имају исти назив али сваки фајл мора да задржи своју екстензију DVIX мора да буде у AVI формату а превод у srt или sub примера ради Jesus_of_Nazareth_cd1.avi а превод треба овако да изгледа Jesus_of_Nazareth_cd1.srt а чиме ћеш резати филм па режи оним програмом који је теби нај лакши ја користим NERO 10 portabl . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 @Јован-Swarovski описаћу ти шта ја радим а ти како ти је воља елем ја филм поставим у одговарајући формат односно најчешће коришћени а то је DVIX што значи морам га конвертовати ако је у неком другом формату јер овај формат је нај шире коришћени и није потребно да тај филм буде koнпресован у ISO екстензији осим ако је теби тако лакше, филм и превод требају да буду у једном фолдеру ( мада не морају али је овако лакше ) и филм и превод морају да имају исти назив али сваки фајл мора да задржи своју екстензију DVIX мора да буде у AVI формату а превод у srt или sub примера ради Jesus_of_Nazareth_cd1.avi а превод треба овако да изгледа Jesus_of_Nazareth_cd1.srt а чиме ћеш резати филм па режи оним програмом који је теби нај лакши ја користим NERO 10 portabl . Jos ovo. Objasnite mi razliku izmegu ekstenziju (DVIX) i format (AVI) nesto sam se sapleo hvala obojci http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука