Ulični Muzičar Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 da li i na ostalim temama nije dozvoljeno ostavljanje naslova knjiga??? ????????, ?? ?????? ??! 0110_hahaha ? klapklap???????? ?? ?? ??????? ?? ?????????, ????? ?? ??? ?? ????????? ? ??????? ???? ???? ????.????? ?? ? ? ??? ???????????? ??????? ?????????? ? ??????? ??????? ??????? ???????? ?????? ??? ?? ?????? ???????. ????? ??, ?????? ??????? - ???? ?? ????? ???????? ne, bre ... ... ne zbog "haldejac" ... (hehe ... pa, znam ko su bili haldejci) nego , sto da se ne javljam ? "?? ? ? ??? ???????????? ??????? ?????????? ? ??????? ??????? ??????? ????????" klapklap klapklap . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Па окренуо сам лист и сад нико неће да се качи самном. Ти си ми једина нада. Ајд изађи напоље ако смеш! :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 ?? ??????? ??? ???? ? ??? ???? ???? ?? ?? ???? ??????. ?? ?? ?? ?????? ????. ??? ????? ?????? ??? ????! :smiley: 'ocu ja da se kacim ... samo na ovom forumu se pravim da sam mnogo fihn ... 0409_feel aj da se nadjemo negde , ako smes? na kom forumu? (necemo ovde, da nam Meda ne upise licne greske 0110_hahaha) a? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bqj2zYcf5Rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Ево ко не воли чита дугачке текстове, може да послуша: Janja Todorovic- o astrologiji http://www.esnips.com/doc/eb06ba16-f95d-48df-8cef-1cbf45951be1/Janja-Todorovic--o-astrologiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Какав је бре оно снимак??? Који ужас... Шта се десило јел зна неко??? Јел су открили шта је, ко је...Да није Коперфилд завитлавао симпатичне Мексиканце.. 1312_womens И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ????? ?? ??? ??? ????????? ???? ????... ??? ?? ?????? ??? ??? ??????? ??? ?? ??????? ??? ??, ?? ??...?? ???? ????????? ?????????? ?????????? ??????????.. 0409_feel ?????? ?? ??????????, ?? ??? ???? ?? ???????????????? ?????? - ???????? ??? ???? ??? ?????????, ? ??????? ?? ?? ? ?????????, ??????? ?????? ??????? ????????? ??????? ? ??????????? ?????? ????? ?????? ????????, ?????? ? ''????????????????''. ????? ?? ??? ?????? ?????????? ??? ?????? ???????? ???? ????? ?? ???? ??? ????? ?? ???????? ?????? ?????? ? ??????? ??????? ???? ? ??? ?? ???? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 мада пре ће бити нека беспилотна летелица с обзиром на то да се појављује и у Гватемали и Сан Франциску клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ????? ?? ??? ??? ????????? ???? ????... ??? ?? ?????? ??? ??? ??????? ??? ?? ??????? ??? ??, ?? ??...?? ???? ????????? ?????????? ?????????? ??????????.. osamucen ?????? ?? ??????????, ?? ??? ???? ?? ???????????????? ?????? - ???????? ?????? ?????, ????? ??? ???? ?? ???????? ???????? ?????? ??? ????? ??. ??? ??????????.????, ??? ???? ??? - ?????????? ?????? ?????????, ?????? ?? 50??? ???. ??? ???? 0104_cheesy http://www.youtube.com/watch?v=dJzAQgPBTSM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 е, овај горњи се зове humming bird, колибри по нашки osamucen клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Ваља се да се баклава једе 24 часа после производње. Док све лепо упије и одлежи мммммммм Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 хаха која тема у 16 страна нема ништа конкретно речено. Дајте бре да и ја нешто научим. Шалим се, наравно. О томе ме баш нешто ни не занима... довољно је што сам сама осетила да то доноси зло и лоше расположење, а још усто и не ради. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 0409_feel 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Не ваља да седиш код ивице (ћошка) стола јер ће ти бити луда жена 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Ваља да метнеш у пџе бели лукац кад идеш негде где ЗНАШ да има нека особа са зле очи. Бели лука ће је одбије од тебе. Тако причу, кажу ваља се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука