Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ????? ?? ?? ?? ?? ????? ????????? , ?? ?? ??? ?? ????????? ?? ???? ??????????, ????? ?? ???? ????? ??? ???????. ... rece zeljko ! pa i ja nisam za prepucavanje, samo sto da tvoja bude poslednja ? mogli smo da stanemo u svakom trenutku (da nisi ti nastavljao) sto se pitanja tice , videcemo ... nisam mislio da vam drzim kurs ... reci karadjordju , jer se on izvestio da nalazi (i postavlja ogromne postove) sve sto treba a , imas i google ... ja sam malo out (12-13 godina)... jedino me interesuje da o etici pricam ali , ne mogu sada opsirno ... drugi put (nocas ...) ? ?? ????????? ?? ?? ?????? ??? ???????? ? ???? ?? ???? ???? ????. ?? ????? , ?? ???? ?? ?? ??????? ????, ??? ??? ????????????? ?? ??? ???? , ? ?? ???? ????, ????? ????? ???? ?? ?? ????? ??? ?? ????????? ??? ???? ?????... ? ??? ??? ???????? ???? ??? ???? ???? ????? ??????? ????? ?? ?? ?????? , ? ???? ?? ??????... cekaj , nisam imao nameru nista da propagiram ... ako si znatizeljan , dacu ti link za astroloski forum tamo mozes da pitas sta god pozelis ... ovde sam imao nameru upravo da ogradim astrologiju, kao nauku (ili "nauku") od njenih zloupotrebljivaca ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ?????????, ???? ?? ?????, ? ? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?? ?? ????? ??????? ???????????... pa, rekoh vec ... ne mogu sada duge postove ... klinac mi smeta ... mogu samo ovako, kratko... (ponavljam ... nocas .. mozda) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 И можемо ли укратко да сазнамо која је разлика између астрологије и астрономије? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????? ? ????????????moze ... astrologija proucava odnos coveka (izmedju ostalog) i nebeskih tela a astronomija - zna se ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????? ? ????????????moze ... astrologija proucava odnos coveka (izmedju ostalog) i nebeskih tela ????? ?????,??????? ,???????? ???? ,??????? ???????? ??? ... njihova pozicija u trenutku rodjenja (ako je natalni u pitanju) i za mesto rodjenja i njihov medjusobni odnos ("aspekti" tj ugaona rastojanja) kasnije i TRANZITI preko bitnih tacaka u natalnom .... itd + jos razne druge "sitnice" ... a, jel' to stvarno niste znali ? imam utisak da me samo cekate na zicer ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????? ? ????????????moze ... astrologija proucava odnos coveka (izmedju ostalog) i nebeskih tela ????? ?????,??????? ,???????? ???? ,??????? ???????? ??? ... njihova pozicija u trenutku rodjenja (ako je natalni u pitanju) i za mesto rodjenja i njihov medjusobni odnos ("aspekti" tj ugaona rastojanja) kasnije i TRANZITI preko bitnih tacaka u natalnom .... itd + jos razne druge "sitnice" ... a, jel' to stvarno niste znali ? imam utisak da me samo cekate na zicer ... ? ????? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ???????uticaj nije najsrecniji izraz ... ja ga nisam upotrebio , al' 'ajde ...kakav uticaj ? ... raznih uticaja ima , razna nebeska tela ... al' sacekaj ... napisacu jedan duzi post kad uhvatim vise vremena u komadu (uskoro) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????? ? ????????????moze ... astrologija proucava odnos coveka (izmedju ostalog) i nebeskih tela ????? ?????,??????? ,???????? ???? ,??????? ???????? ??? ... njihova pozicija u trenutku rodjenja (ako je natalni u pitanju) i za mesto rodjenja i njihov medjusobni odnos ("aspekti" tj ugaona rastojanja) kasnije i TRANZITI preko bitnih tacaka u natalnom .... itd + jos razne druge "sitnice" ... a, jel' to stvarno niste znali ? imam utisak da me samo cekate na zicer ... ? ???? ???? ???????? ????? ????????? ???????? pa, nisu rodjeni u istom trenutku ... svaka 4 minuta - ceo jedan stepen (lu?ki) razlike ... (zemlja se , ipak, okrece... pa, zbog toga) a i nema sudbine ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 А како онда они који се роде у истом тренутку па ипак немају исту будућност? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 А јел примећујеш сопствену контрадикторност: не бавиш се како кажеш астрологијом 12 година а дошао си на форум са афирмативном причом о астрологији. Значи, ниси престао, бавиш се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ??? ?????????? ????????? ????????????????: ?? ????? ?? ???? ????? ???????????? 12 ?????? ? ????? ?? ?? ????? ?? ???????????? ?????? ? ???????????. ?????, ???? ???????, ????? ??. nikada se nisam BAVIO astrologijom , mislim nisam uzimao pare ... i ja sam pomalo pokusavao da zavirim u buducnost ... (poznanicima itd ...) to sto nisam ni ja odoleo ne znaci da ne treba da kritikujem one koji to rade (i za to debelo naplacuju) usput ubedjujuci ljude da oni ZNAJU ... a ne samo pokusavaju da pogode ! "studiranjem" sam shvatio sta se moze a sta ne moze ... tako da niko ne moze da me laze ... iako nisam bio veliki prakticar ... dosao na forum ... ne... otvorio ovu temu ... afirmativno o astrologiji- neafirmativno o gatanju ... znaci- prestao sam ... ponekad samo volim da se raspravljam u vezi ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ???? ?? ??????? ?????? ??????????? ? ????????????moze ... astrologija proucava odnos coveka (izmedju ostalog) i nebeskih tela ?????, ?? ??? ? ????????? ?? ??????, ??? ?? ????? ?? ????????. ???, ???? ?????? ?? ????? ??????. ??, ? ??? ?? ??????? ?? ?? ????? ???? ''??????'' ??? ?? ??? ?????? ?????, ???? ?? ??????? ????? ????, ????? ??????? ??????? ????????? ? ??????. ???? ????? ??? ??? ????. ne mozes da izdrzis a da ne bockas ?ako , ako , to se i ocekuje od tebe ... s' obzirom na nase danasnje "prijateljsko" prepucavanje ... sad ozbiljno... zasto nisam nastavio ... (napisao sam u mom uvodnom postu !) 1. nisam imao vremena (mora i da se radi) [+ ostala interesovanja] 2. u vezi tacke 1. ... nisam mogao polovicno (zbog velikih ambicija tj ljubavi prema astrologiji) 3. da lazem ljude ? i da sam hteo ne bih umeo ... nije sve za svakoga PRAAVI ASTROLOG u drzavi ... pravicu se da si imala dobre namere , a ne da mi spustis ... vidi, nije stvar u pravim i laznim astrolozima ! i ti sto zamajavaju dobro znaju sta rade - i ... i dalje rade to , namerno a ja i nisam astrolog, nego muzicar ... samo sam malo proucavao, nekada davno . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ???? ???? ??? ???? ?? ???? ? ????? ???????? ?? ???? ?????? ???? ?????????? ako se rode u istom porodilistu i , recimo , u istom trenutku ? odgovoricu kroz primere ... - recimo ... u istom periodu zivota ce IMATI priliku za nesto ... jedan ce (mozda) sklopiti brak , drugi ce (mozda) zapoceti neku bitnu vezu (ili ce propustiti tu priliku neko od njih- zbog razlicite zivotne situacije) - zdravlje ... jedan , koji je ,na primer, bio pusac ili alkoholicar ce u odredjenoj zivotnoj dobi da ima velikih problema sa plucima, jetrom ... sta li vec (ako NEHARMONICNI aspekti imaju veze sa doticnim organom ... ) drugi - nece (ako nije imao te poroke) - itd itd ... znaci paralele ce postojati , ali nece imati identican zivot .. hehe... naravno hocete da pitate , mozda, kako oboje nisu postali alkoholicari ? pa, jedan je bio u takvom okruzenju, na primer i desilo se da se navuk'o (moze da se desi jel' tako ?) ... drugi nije... slobodni ljudi ... mislim nisam vest u objasnjavanju (ovo je bilo k'o da objasnjavam desetogodisnjacima)... 'ocu da kazem da nije zapisan svaki zarez u zvezdama ... odredjene predispozicije postoje (sigurno !!! ... uostalom i geni nam to govore ...) , a da li ce se (ili KADA ce se) ispoljiti ... zavisi od individue ... zivotni put, zivotno iskustvo, izbori u zivotu ... jedino kada je zdravlje u pitanju - TREBA BITI OPREZAN ! i bilo bi dobro poznavati svoju natalnu kartu... (samo ne da bismo pogodili KADA ce nas nesto strefiti ...) nego da ne bude ono : "moj je deda pusio k'o turcin i doziveo je 95 godina ..." ... ne biva uvek ... pa, i geni nam kazu da postoje predispozicije za odredjene zdravstvene probleme... zato mi je zao sto se barem ASTROMEDICINA ne iskoriscava ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 ? ???? ???? ??? ???? ?? ???? ? ????? ???????? ?? ???? ?????? ???? ?????????? ako se rode u istom porodilistu i , recimo , u istom trenutku ? odgovoricu kroz primere ... - recimo ... u istom periodu zivota ce IMATI priliku za nesto ... jedan ce (mozda) sklopiti brak , drugi ce (mozda) zapoceti neku bitnu vezu (ili ce propustiti tu priliku neko od njih- zbog razlicite zivotne situacije) - zdravlje ... jedan , koji je ,na primer, bio pusac ili alkoholicar ce u odredjenoj zivotnoj dobi da ima velikih problema sa plucima, jetrom ... sta li vec (ako NEHARMONICNI aspekti imaju veze sa doticnim organom ... ) drugi - nece (ako nije imao te poroke) - itd itd ... znaci paralele ce postojati , ali nece imati identican zivot .. hehe... naravno hocete da pitate , mozda, kako oboje nisu postali alkoholicari ? pa, jedan je bio u takvom okruzenju, na primer i desilo se da se navuk'o (moze da se desi jel' tako ?) ... drugi nije... slobodni ljudi ... mislim nisam vest u objasnjavanju (ovo je bilo k'o da objasnjavam desetogodisnjacima)... 'ocu da kazem da nije zapisan svaki zarez u zvezdama ... odredjene predispozicije postoje (sigurno !!! ... uostalom i geni nam to govore ...) , a da li ce se (ili KADA ce se) ispoljiti ... zavisi od individue ... zivotni put, zivotno iskustvo, izbori u zivotu ... jedino kada je zdravlje u pitanju - TREBA BITI OPREZAN ! i bilo bi dobro poznavati svoju natalnu kartu... (samo ne da bismo pogodili KADA ce nas nesto strefiti ...) nego da ne bude ono : "moj je deda pusio k'o turcin i doziveo je 95 godina ..." ... ne biva uvek ... pa, i geni nam kazu da postoje predispozicije za odredjene zdravstvene probleme... zato mi je zao sto se barem ASTROMEDICINA ne iskoriscava ... ???? ???? ?????? ma , no problem ...caskamo ... ne ubedjujem nikoga... voleo bih samo da je nekome ovo novost (verujem da neki znaju samo za horoskope po dnevnim listovima !) vidi , nije da je sad neko odlucio da je ovo ili ono u natalnoj karti - odgovorno za ovo ili ono ... nego su ljudi skuplali iskustva gooooodinama recimo, ako se nesto stalno pokazuje kao predispozicija za ostecenje vida, onda je umesno , ako se primeti, da se pripazi na vid jos dok je dobar (previse TV, previse citanja, poslovi gde bi moglo doci do ostecenja vida ... itd itd ... ) tako i sa raznim drugim stvarima . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 (ovo je bilo k'o da objasnjavam desetogodisnjacima)... ????? ?? ??????????? ''??????''.?? ???? ???????? ???????? ?????? ?????????? 1. nisam mislio nikoga da uvredim.. .hteo sam da kazem da sam previse prostim recima objasnjavao (rekoh, nisam vest govornik ...) sad' vidim da se moglo protumaciti i kao uvreda ... pa se izvinjavam .... .... karadjordju , jer sam odgovarao na njegovo pitanje !!! p.s. nisam procitao - mnogo digacko.. ali sam pogledao malo ali , procitacu , ako treba! ... mozda ... drugi deo p.s.-a (nema ga u mom citiranju !)... nisam vernik ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Maša :И да ли и ти верујш да је астрологија ''од Бога'' (Витлејемска звезда) mislim da astrologija nije u konfliktu sa verom , ako se ne zloupotrebljava(26-ti put ponavljam danas) samo to me ne zanima previse ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука