Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znaci "ovi nasi" doktori uce natprirodnu ? Slusaj brate,podrzavam ja njega sto se toga tice ali do negde,Medjutim on preteruje u nekim stvarima za koje nije strucan i opasan je po pojedine ljude.Hronicne secerase tera da piju sokove od voca,a psihicke bolesnike da setaju u prirodnom ambijentu.Da bi postao DR trebas MNOGO da ucis i da se trudis,a ne da zavrsis neki kurs u SAD i proglasis se za doktora medicine.

Ne ovi nasi uce da truju lekovima, dok prirodna medicina pronalazi uzrok bolesti i leci ih prirodno biljkama, sokovima itd. Ovo kaze Miroljub da ne ispadne

da se slazem sa njim.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Za secernu bolest koja se leci sokovima od voca i psihicke poremecaje koji se lece setnjom u prirodi-od strucnih ljudi sam cuo da je velika opasnost leciti ih na taj nacin.Ima nesto u toj Prirodnoj medicini.Ja sam licno isprobao ciscenje organizma svezom biljnom ishranom i doziveo neverovatne pozitivne promene.Poceo sam da izbacujem toksine iz organizma i da budem dosta zivahniji i oraspolozeniji covek.Medzutim za neka obolenja moraju da se koriste "savremeni" lekovi,to su mi rekli lekari.

Za izlecenje sizofrenije covek treba da zivi moralno
Подели на овим сајтовима

Za izlecenje sizofrenije covek treba da zivi moralno

Шизофрен човек треба да иде код лекара. А није згорег ни помолити се уједно за њега. Имаш и моралне, шизофрене људе. Григорије, сувише једноставно доносиш судове о компликованим стварима.

Подели на овим сајтовима

Шизофрен човек треба да иде код лекара. А није згорег ни помолити се уједно за њега. Имаш и моралне, шизофрене људе. Григорије, сувише једноставно доносиш судове о компликованим стварима.

Naravno da treba da ide kod lekara i da prima terapiju, on ovo nije rekao za moralno sizofrene nego za one koji pate od ove bolesti iz neuro bioloskikih razloga.
Подели на овим сајтовима

Naravno da treba da ide kod lekara i da prima terapiju, on ovo nije rekao za moralno sizofrene nego za one koji pate od ove bolesti iz neuro bioloskikih razloga.

А који су то морално шизофрени? Они који живе по Мирољубовим принципима до подне, а од подне по својим?

Подели на овим сајтовима

А који су то морално шизофрени? Они који живе по Мирољубовим принципима до подне, а од подне по својим?

Po Miroljubu svi oni koji boluju od sizofrenije su posednuti demonima, izuzev onih kojima je ostecen centralni nervni sistem.
Подели на овим сајтовима

Po Miroljubu svi oni koji boluju od sizofrenije su posednuti demonima, izuzev onih kojima je ostecen centralni nervni sistem.

Znas kako, kad si los covek, dok ne stigne muka tebe ili tvoje bliznje, lako ti je sprdati se sa raznim bolestima.

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

Морољуб лупа глупости, као што рекох. Тако олако говорити да су људи опседнути демонима није ништа друго до нешто од ово двоеј:

1. Тај човек не верује у то што говори и онда је лукави преварант.

2. Тај човек верује у то што прича и онда је у дебелох духовној обмани (=прелести)

Подели на овим сајтовима

3. opsednutost demonima (sa sve tim pod br. 2)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Морољуб лупа глупости, као што рекох. Тако олако говорити да су људи опседнути демонима није ништа друго до нешто од ово двоеј:

1. Тај човек не верује у то што говори и онда је лукави преварант.

2. Тај човек верује у то што прича и онда је у дебелох духовној обмани (=прелести)

Kako su prvi hriscani tumacili sizofreniju,ako ne na isti nacin kao i Miki danas nakon svih otkrica u medicini ?Ipak On zivi u vremenu pre Prvog Vaseljenskog sabora i razrusenja Hrama :)

Подели на овим сајтовима

Kako su prvi hriscani tumacili sizofreniju,ako ne na isti nacin kao i Miki danas nakon svih otkrica u medicini ?Ipak On zivi u vremenu pre Prvog Vaseljenskog sabora i razrusenja Hrama :)

Одакле знаш како су тумачили? Какогод да су тумачили, никада није било да у Цркви свако може да "чита духове".

Подели на овим сајтовима

Одакле знаш како су тумачили? Какогод да су тумачили, никада није било да у Цркви свако може да "чита духове".

Citao sam da su u davna vremena ljudi sve psihicke poremecaje tumacili kao demonske pojave.Ne verujem da su se pre otkrica psihoanalize te pojave tumacile kao bolesti nastale ostecenjem mozga.

Za neke pojave ja i dalje verujem da su demonske prirode,mada je to ipak neka sasvim druga tema.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...