Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ма знам све ове фаце... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Teroiju evolucije kritikuju naučnici naukom ne koriste Bibliju nego nauku uostalom,hajde nadji mi tog naučnika koji nije kritikovao teoriju evolucije(koja i nema veze sa naukom) naukom? Jesam gledao sam Keneta Milera i smatram da je njegova kritika do srzi pogresna. Rekao sam ti ako hoces dodji na forum da analiziramo kriticizam Milera veza za Bihijevu ireducibilnu kompleksnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Нека их нека критикују, нисам то хтео да оспорим. Него, познате ми фаце па ми много значи што си их окачио на форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 "Ja nisam nigde radio.....ja sam ucio skolu neku i tako dalje" "Pa kako ste ste penzioner onda " ? "Pa ja sam peanzioner.....neki veliki DR MR " http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Listi fali doktor Miroljub Petrovic. Ne zato sto se slaze sa doticnima nego da upotpuni listu dr-a sa tackom. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ма знам све ове фаце... Odlicno aj me upoznaj sa nekim od njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Listi fali doktor Miroljub Petrovic. Ne zato sto se slaze sa doticnima nego da upotpuni listu dr-a sa tackom. Ne Miroljub ima naziv Dr zato sto je on doktor prirodne medicine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Listi fali doktor Miroljub Petrovic. Ne zato sto se slaze sa doticnima nego da upotpuni listu dr-a sa tackom. Meni nesto kazes ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ne Miroljub ima naziv Dr zato sto je on doktor prirodne medicine E neka si mi rekao. A ja sam tvrdio sta? Da Miroljub nema naziv dr jer nije doktor prirodne medicine? nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 E neka si mi rekao. A ja sam tvrdio sta? Da Miroljub nema naziv dr jer nije doktor prirodne medicine? Izjednacio si Miroljubov naziv Dr sa nazivom onih naucnika koji se bave istrazivacik radom, to je nedopustivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ne Miroljub ima naziv Dr zato sto je on doktor prirodne medicine Grisho,gde je Miki doktorirao medicinu,ajde kazi molim te ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Grisho,gde je Miki doktorirao medicinu,ajde kazi molim te ? Rekao sam prirodnu a ne ovu sto se streba na Medicinskom fakultetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Izjednacio si Miroljubov naziv Dr sa nazivom onih naucnika koji se bave istrazivacik radom, to je nedopustivo. pojasni. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Rekao sam prirodnu a ne ovu sto se streba na Medicinskom fakultetu. Znaci "ovi nasi" doktori uce natprirodnu ? Slusaj brate,podrzavam ja njega sto se toga tice ali do negde,Medjutim on preteruje u nekim stvarima za koje nije strucan i opasan je po pojedine ljude.Hronicne secerase tera da piju sokove od voca,a psihicke bolesnike da setaju u prirodnom ambijentu.Da bi postao DR trebas MNOGO da ucis i da se trudis,a ne da zavrsis neki kurs u SAD i proglasis se za doktora medicine. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Није стручан у теологији. Ту лупета невиђене глупости. За остало нека кажу компетентни људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука