Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 ЈЈОооој лудости... Море отвори се, мислим земљо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Како је њима супер,играју главне улоге у неком свом филму ... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Шта уради Оче монаху Кипријану , као да је испао из Звезданих стаза 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Цитат Шта уради Оче монаху Кипријану , као да је испао из Звезданих стаза 0110_hahaha Да, са овим причама које причају стварно не знам из ког су филма испали... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 to je baš epic slika. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Цитат to je baš epic slika. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Е свештенство Србско шта дочека...да се исмејавају попови монасима(па били и бивши).. 0110_hahaha Треба вама свештеницима забранити да користите нет, а више да радите по парохијама! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Svestenstvo je srpsko a ne srbsko; ismevaju a ne ismejavaju. Mozda jos nekome treba zabraniti net, barem dok se ne ovlada srpskom gramatikom kov Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Цитат Svestenstvo je srpsko a ne srbsko; ismevaju a ne ismejavaju. Mozda jos nekome treba zabraniti net, barem dok se ne ovlada srpskom gramatikom kov Вауууууууу.. Али си ми рекао... 0110_hahaha Свака ти част... А ти још да научиш ћирилицу када смо код Србског...и да завршимо! А за ово провери граматику.. мало Зарад твог школовања: http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=3320.0;prev_next=next Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Prezvakao sam tupave price o copavom Vuku od slicnih jos tamo neke 1995... kada sam imao 10 godina bilo se lako "naprziti"na slicne price 0110_hahaha Nego cirlica mi malo teze ide; sta znaci ono "Vauuuuuuu"na srpskom? 0110_hahaha Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Цитат Prezvakao sam tupave price o copavom Vuku od slicnih jos tamo neke 1995... kada sam imao 10 godina bilo se lako "naprziti"na slicne price 0110_hahaha Nego cirlica mi malo teze ide; sta znaci ono "Vauuuuuuu"na srpskom? 0110_hahaha Значи да си неписмен...Али авај...има наде за тебе! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 O forum je autoritet za gramaticka pravila izvini molim te, ja sam gramatiku ucio u kako ono bese .... skoli , da. Tamo se secam ismijavati koristio kao primer hrvatskog jezika, dok je na srpskom bilo ismevati. Nego da ne spamujemo temu. Na slici je ako se ne varam raspop iz Crne Reke, koji je optuzivao pocivseg patrijarha Pavla da je izdajnik, papista, marioneta u rukama Vladike Irineja... i sada bi mi priprosti srbi trebali da imamo respekt za istoga? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Цитат O forum je autoritet za gramaticka pravila izvini molim te, ja sam gramatiku ucio u kako ono bese .... skoli , da. Tamo se secam ismijavati koristio kao primer hrvatskog jezika, dok je na srpskom bilo ismevati. Слабо су те учили...или си ти слабо научио..Овај форум што сам навео је само пример... А хрватски језик... Шта ти је то... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Под један, монах Антоније је одлуком СА Синода враћен у ред мирјана, и он не би више смео да носи ни расу, ни камилавку...а камоли да у мандији са крстом иде центром града. Под два, шта ће у недељу у 10 ујутру монаси у конфронтацији са специјалцима? Зар не би требало да се тада тек завршила Света Литургија, да се организују Агапе, послужење за народ и сл...? Ах, умало да заборавим, ови монаси са слике су рашчињени, или су шмугнули из своје епархије. Ово јесте за исмевање, тј више је тужно и жалосно. Последње што бих тренутно учинио је да подржавам рашчињене, или неканонски избегле монахе који брукају Цркву... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Stefane, ako se ne varam, on je cak i dan pre drzao neki moleban. Vec ga vidim za koju godinu kod Mirasa kao Episkop neke oblasti. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука