Баба Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Ево , последње недеље сам у пар наврата јео плазма кекс и пошто сам наравно врло успореног мишљења тек сам данас сконтао да ми смета гастиртису и то кад ме је жешће заболело. Зато као имате гастритис избегавајте плазма кекс и било који други кекс да једете , јербо смета врло ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
After forever Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :huh: smej.gif smej.gif smej.gif Е вала, ова ти је добра!!! :bla: :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Ево , последње недеље сам у пар наврата јео плазма кекс и пошто сам наравно врло успореног мишљења тек сам данас сконтао да ми смета гастиртису и то кад ме је жешће заболело. Зато као имате гастритис избегавајте плазма кекс и било који други кекс да једете , јербо смета врло ! Jel ovo vic? Da je nisi jeo sa prasetinom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Ацо бре, ово је пародија на сто једну тему о избегавању свега живог и то баш у препознатиљвог Жељковом стилу. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Зато као имате гастритис избегавајте плазма кекс и било који други кекс да једете , јербо смета врло ! Ја немам гастритис, али имам патике Wink, и баш ми се отворио због ове твоје поруке апетит за плазмом, те сам отворио једну. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Blago tebi kad imas plazmu pri ruci... Дуња је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dziljana Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Мене су изнервирали са натписом на кутији: Кућа без плазме није дом! и озбиљно размишљам да не купујум плазму. То ми је баш јадно, с обзиром да је један од скупљих кексева. Е сад ћу да вам се представим на оној теми за представљање.... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Направио сам јој друштво, да има са ким да прича у стомаку. Две штангле ћоколаде. И ево сад да све саперем са јабуку. Значи ако је било 2 индустријска стомакоугађања, мора бар једно натурално. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Направио сам јој друштво, да има са ким да прича у стомаку. Две штангле ћоколаде. И ево сад да све саперем са јабуку. Значи ако је било 2 индустријска стомакоугађања, мора бар једно натурално. :cheesy: The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Ацо бре, ово је пародија на сто једну тему о избегавању свега живог и то баш у препознатиљвог Жељковом стилу. 4chsmu1 :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Ево , последње недеље сам у пар наврата јео плазма кекс и пошто сам наравно врло успореног мишљења тек сам данас сконтао да ми смета гастиртису и то кад ме је жешће заболело. Зато као имате гастритис избегавајте плазма кекс и било који други кекс да једете , јербо смета врло ! Jel ovo vic? Da je nisi jeo sa prasetinom? Не . Прасетину једем искључиво са петит бер кексом. Убедљиво шунка има најбољи шмек са петит бер кексом.Чварци већ не иду. Али зато мој сомсед једе домаћу кобају још полуфришку, са џемом од шљива и компотом од дуња.Каже да је екстра, и никад се није жалио на гастрититис. Можда зато што никад у животу није јео плазму? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 анас сконтао да ми смета гастиртису и то кад ме је жешће заболело U pravu si dok jedem prve 3 do 3 ipo kile ne osecam nista, ali kad stignem do cetvrte vec me stomak zaboli 0110_hahaha Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 анас сконтао да ми смета гастиртису и то кад ме је жешће заболело U pravu si dok jedem prve 3 do 3 ipo kile ne osecam nista, ali kad stignem do cetvrte vec me stomak zaboli 1000000001010 Па 6 паковања дупле плазме, немам појма колико је то у кг, ал било је лепо док је трајало... Не, нисам то појео за један дана, него за тједан дана. Не, не верујем да је то млого. Млого би било да сам уз сваку плазму јео по још пола прасета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 "Плазма - не пушта те да одрастеш!" 1000000001010 "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 "Плазма - не пушта те да одрастеш!" stadaradim Jel to pucas na ove sto ti kazu da si omatorela? 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука