Јован Чакарески Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Мој четврти брат Алексеј Пре 3 година После 3 година http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 ииииииииииииииииииииии што је лепо ово! 0102_laugh slavabogu :cheesy2: 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel где је ово? moja parohijska crkva, na Karaburmi "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Lijepe li dijece! neka su živi i zdravi. :cheesy2: "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 И весели! 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Цитат Мој четврти брат Алексеј Пре 3 година После 3 година Сва су деца лепа, али нека више од осталих јоооој 0202_238 Наши наследници. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Kad ste poceli da ukrasavate forum, evo mojih dva nemirka Jovan i Nikola isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Дечије слике су најлепши украс форума. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Pa kad ste vec krenuli, posebno vi sa momcima, da pokaze ova teta svoju devokicu isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 isus-sinai "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Мили,малени,јагањци Божји. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука