Jump to content

Моје фотографије

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

evo te danijeline slike....odli?na je

Постављена слика

hvala W.A.M.!

a zasto ne moze da se prikaci fajl, jel neko zna?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 731
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ne znam,pitaću medu...u scvakom slučaju najbolje ti je da klikneš nna ikonu iznad ovog  0104_cheesy smajlija...onda se pojavi  

izmedju zagrada kopiraš adresu slike sa neta,znači mora da je ima na netu,desni klik na sliku i onda ideš na copy image locatio, to je adresa slike....bar meni...ja koristim firefox...i to je to 0409_feel

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

izgleda da je ne umem ovo da uradim ili odavde (s posla) ja ne vidim umetnutu fotografiju (raznorazne zabrane)

ili je uopste nisam umetnula  0409_feel

Подели на овим сајтовима

postoje i zaštićene fotografije....to se retko desi ali nekada onaj ko pravi sajt ne dozvoljava kopiranje slike...

to je ovde slučaj...evo šta izbacuje kad hoću da kopiram adresu like

фотографије које се налазе на сајту су заштићене и остају ’ својина аутора, оне не могу бити копиране, измењене, коришћене или објављене на интернету или преко других медија без дозволе аутора

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

mada posle toga,kad kliknemi poruka nestane može da se kopira image location i da se postavi ali nije fora....a mogu i da nas tuže

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pa pazi... ja sam autor te fotografije i mogu da je stavim gde hocu  :smiley:

jos sam pokusala da prikacim samu sliku ali dobijam obavestenje da je direktorijum pun. mislim da je nesto ipak do ovog foruma 0409_feel

Подели на овим сајтовима

pa jel ti čitaš postoove  0409_feel ...napisao sam ti,evo ponovo

u svakom slučaju najbolje ti je da klikneš na ikonu iznad ovog  0104_cheesy...onda se pojavi   

izmedju zagrada kopiraš adresu slike sa neta,znači mora da je ima na netu,desni klik na sliku i onda ideš na copy image locatio, to je adresa slike....bar meni...ja koristim firefox...i to je to

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...