Danijela Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 пошто не може да се прикачи слика ево линка: http://www.balkanphotocontest.com/index.php?menu=7&img=227641 сликах јуче по неком пљуску, шуњам се иѕмеђу гробова и препадам људе 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 evo te danijeline slike....odlična je Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Moj rad na datu temu 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 nije moj rad ali je data tema 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ова Данијелина фотка је одлична за омот неке хеви метал групе... нпр...The storm of the darkness cemetery (naziv albuma)... 0442_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 igra svetlosti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Ko je tajanstvena licnost na slici? 0409_feel Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 onaj na zidu što mu se vidi samo donja polovina ili ovaj što mu se vidi profil.... hehehe.... ovo sam lično ja....slika je stara jedno 2 godinice...slikala moja žena na 40 stepeni Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 onaj na zidu što mu se vidi samo donja polovina ili ovaj što mu se vidi profil.... hehehe.... ovo sam li?no ja....slika je stara jedno 2 godinice...slikala moja žena na 40 stepeni ?? ?? ????? ????? ?? ???????! 0409_feel aman 0110_hahaha ??????? ?????? ????????! :smiley: Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 pa čekaj...evoluiram.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Не верујем ја у те теорије,а и нешто дуго трају само 10000000000000....год. 0409_feel Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 onaj na zidu što mu se vidi samo donja polovina ili ovaj što mu se vidi profil.... hehehe.... ovo sam li?no ja....slika je stara jedno 2 godinice...slikala moja žena na 40 stepeni ??????? ???? ?? ????? ... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 pa šta misliš zašto... 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Еволуција? Револуција? Луција? ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 cia...see ya 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука