Jump to content

Моје фотографије

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

пошто не може да се прикачи слика ево линка:

http://www.balkanphotocontest.com/index.php?menu=7&img=227641

сликах јуче по неком пљуску, шуњам се иѕмеђу гробова и препадам људе  0104_cheesy

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 731
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ова Данијелина фотка је одлична за омот неке хеви метал групе... нпр...The storm of the darkness cemetery (naziv albuma)... 0442_feel

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

onaj na zidu što mu se vidi samo donja polovina ili ovaj što mu se vidi profil....

hehehe.... ovo sam lično ja....slika je stara jedno 2 godinice...slikala moja žena na 40 stepeni

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

onaj na zidu što mu se vidi samo donja polovina ili ovaj što mu se vidi profil....

hehehe.... ovo sam li?no ja....slika je stara jedno 2 godinice...slikala moja žena na 40 stepeni

?? ?? ????? ????? ?? ???????! 0409_feel aman 0110_hahaha ??????? ?????? ????????! :smiley:

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Не верујем ја у те теорије,а и нешто дуго трају само  10000000000000....год. 0409_feel

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...