Јелена011 Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Чекај! Стани! Не делај исхитрено, полако с том кутлачом. Него већ 20ак сати како сам се излануо да сам добростојећи а ни једна приватна порука, ни једном ми није зазвонио мој Samsung Galaxy S6, где ми је теленорова картица, а ни iPhone 6 где обично држим випову, а оба држим у овогодишљм моделу bottega veneta торбице... Твртко бураз овде изгледа нема спонзоруша, дотерај се, намести фризуру, седи испред монитора и у напад јуначе Haahaha, a jel mi verujes da ja ni ne znam o cemu pricas Nit se razumem u marke telefona nit u modu, tako da ajde recimo da kontam da je to nesto fensi i moderno Neša_ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Haahaha, a jel mi verujes da ja ni ne znam o cemu pricas а да сам те питао о неким романима, филмовима, позоришним представама онда би знала о чоме причам, а о овоме не знаш? ццц, систем вредности ти је пао на најниже гране Nit se razumem u marke telefona nit u modu, tako da ajde recimo da kontam da je to nesto fensi i moderno ''нешто фенси и модерно''?! и најскупље Јелена, најскупље!!! Е џабе сам ја кидао кроз живот и борио се као лав да стекнем све што имам, када то нико не цени. Шта ми сад вреди што сам са само 19 година постао заменик генералног директора у ћалетовој фирми, што сам уз исцрпљујући рад успео у року да дипломирам на најтежем смеру на ФИМИС Универзитету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 @F , moj ti je savet da iz oglasa izbacis rec "torbica" ... Neko ce pogresno da te shvati , pa ces sebe da dovedes u situaciji da te pozove neki muski glasic . Фидер, feeble, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 @F , moj ti je savet da iz oglasa izbacis rec "torbica" ... Neko ce pogresno da te shvati , pa ces sebe da dovedes u situaciji da te pozove neki muski glasic . Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 @F , moj ti je savet da iz oglasa izbacis rec "torbica" ... Neko ce pogresno da te shvati , pa ces sebe da dovedes u situaciji da te pozove neki muski glasic . подразумева се, само за девојке и жене, геј-СТОП Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Jako mi je zao brate ademskofimisobrezani pardon obrazovani, ja u svojoj niskosti nisam eto ni za taj slucaj cula, u moje vreme su fakulteti bili samo drzavno vlasnistvo osim megadeta i u mom slucaju je bilo ili budzet ili smrt Doduse, ni u pozoriste nismo preterano isli, osim da se uz indeks provucemo na balkon, pa da vidimo da li je slobodno neko mesto u parteru i na kvarnjaka se uvalimo dole Sedeli smo na klupama kalisa, cak smo i cebad na isti donosili i kupovali sokove u tadasnjem maksiju i pekabeti gresna mi dusa umesto da pomognemo svesrdno rad kafica i drugih kulturnih ustanova. Jedino smo duvansku industriju priznajem sveobilno pomagali Potpuno razumem tvoju revoltiranost, kada ni rodjeni ne umeju da cene tvoja dostignuca i tvoje podvige pa si samo postao zamenik, zamisli, on tebi da ti budes zamenik, sram da ga bilo! Mora da je to izazvalo duboki potres u tvojoj miloj i osetljivoj dusici od kojeg ces se tesko oporaviti sam. Ukoliko bi se nasla neka dobra dusa da ti u tome pomogne, da te zagrli kada krenu te traume da te progone nocom, da vidi onog direktora sto ti sustinski jesi, tvoj zivot bi konacno imao smisla! Фидер and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Шта ми сад вреди што сам са само 19 година постао заменик генералног директора у ћалетовој фирми... Sa 19 god generalni direktor? Nek je tata živ i zdrav. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Sa 19 god generalni direktor? Nek je tata živ i zdrav. Не генерални, само заменик генералног :-( Хвала за лепе жеље, пренећу их тати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Zamenik sestro, zamenik, zamisli taj udarac na psihu mladog coveka! Pa kakav je to otac majku mu! Ayla and Фидер је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Не генерални, само заменик генералног :-( Хвала за лепе жеље, пренећу их тати Sa srednjom spremom...ili si diplomirao kad su ti vršnjaci maturirali? Pitam jer ne shvatam. Не генерални, само заменик генералног :-( Ubiću se ko siroče (samo) sa 19...ma daaaaaaaj! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Pa kakav je to otac Dobar, ja ću ti reći. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Sa srednjom spremom...ili si diplomirao kad su ti vršnjaci maturirali? Pitam jer ne shvatam. Са средњом, али мој тата је у мени видео потенцијал, тако да није био проблем да се одмах после средње школе запослим и радим са ср. школском спремом 2,5 године док нисам дипломирао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Sestro slatka podsetila si me na mene, skroz bukvalista... A mozda sam samo ja bukvalista, a ti se zekis da si bukvalista... ( o cemu ja mislim kukuu) Elem, sali se brat Fider s nama, przi nas, lozi nas, sto bi se reklo Pokusava da docara Tvrtku da ne zivi samo on u zemlji Srbiji i sa prosecnim primanjima, da nije usamljen u svemu tome, ali da mozda malo previse pridaje tome znacaj... PS: ja samo jednog takvog direktora znam, nesto je i popularan medj rajom na fejsu, kao put do uspeha i slicno, majku mu diplomirao da li u CG ili ovde jelte odradio staz i odmah dakle posle pripravnickog postao direktor sa 28, dakle zavrsio sa 27 faks ko da je studirao ne znam sta... I to mi nije jasno, kakav je to uspeh studiras zilion godina i neko te jos postavi jer imas ledja kojekakva i ti prodajes maglu ljudima jer si kao uspesan covek... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Са средњом, али мој тата је у мени видео потенцијал, тако да није био проблем да се одмах после средње школе запослим и радим са ср. школском спремом 2,5 године док нисам дипломирао. Da, shvatam. Uletih u priču...neznaveno. (Ostavite Tvrtka na miru...rekoh već ) Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Не генерални, само заменик генералног :-( Хвала за лепе жеље, пренећу их тати Budi srecan , meni moji ne bi dali ni nacrtanu ovcu da pricuvam . Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука