uros Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Kosovka policija koja je obezbedjivala ovaj dogadjaј ПА ЗАРЕЗ, u Gracanici je potvrdila hapsenje nekoliko izgrednika srpke nacionalnosti.Прво нија "зарез" него "запета" 4chsmu1Друго, запета не постоји на том месту, а вест је заиста коментар корисника Радоја (" [neregistrovani] (03. 10. 2010, 16:24:33)") на чланак "Tomislav Nikolić: Boris Tadić mi zabranio da odem u Peć!" Press Online-a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Backi Insajder Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Тај радоје је мој виртуелни пријатељ који је то написао, а мени рекао да идем на бету и видим сам, што сам учинио. После тога је вест нестала са Бете. Ко је намигнуо да се склони не знам ,али знам да је била! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Тај радоје је мој виртуелни пријатељ који је то написао, а мени рекао да идем на бету и видим сам, што сам учинио. После тога је вест нестала са Бете. Ко је намигнуо да се склони не знам ,али знам да је била! Реци кад је била вест (ког датума у колко сати) па ћемо да ископамо на архиверу, нема фрке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Backi Insajder Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Тога дана око 17 часова! Немој ме држати за минуте, али око 17ч Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Тај радоје је мој виртуелни пријатељ који је то написао, а мени рекао да идем на бету и видим сам, што сам учинио. После тога је вест нестала са Бете. Ко је намигнуо да се склони не знам ,али знам да је била! Шта сад хоћеш да кажеш да Радоје није копирао вест него је прекуцао, па зато фале š, č i đ, чисто сумњам да је тај Радоје један од оних који воле више да ураде компликовано него једноставно... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Инсајдеру да није и тихи твој виртуелни пријатељ: http://forum.krstarica.com/showthread.php/414280-Uhapseni-srbi-na-proglasenju-SPC-patrijarha. Потпуно исти текст као и на коментару преса. Осим тога у оба текста не наводи се бета као агенција, него вести. Осим тога ова вест се у потпуно истом формату, и правописним грешкама, осим на крстарици појавила и на сајту http://www.djokicinfo.com с тим да је сад уклоњења, али је остала у гугл кешу. Дакле на више страна преноси се једна порука пуна правописних грешака. Дакле јасна је ствар да се ради о фалсификату. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Инсајдеру да није и тихи твој виртуелни пријатељ: http://forum.krstarica.com/showthread.php/414280-Uhapseni-srbi-na-proglasenju-SPC-patrijarha. Потпуно исти текст као и на коментару преса. Осим тога у оба текста не наводи се бета као агенција, него вести. Осим тога ова вест се у потпуно истом формату, и правописним грешкама, осим на крстарици појавила и на сајту http://www.djokicinfo.com с тим да је сад уклоњења, али је остала у гугл кешу. Дакле на више страна преноси се једна порука пуна правописних грешака. Дакле јасна је ствар да се ради о фалсификату. Ау Миле, која бљузга је тамо на крстарици, какав црни "ихтус", то је мало дете. Значи тактика псевдозилотића је да се обруше на неправославне форуме и да трују бесловесно Србље које везе нема ни са православљем ни са српством. Ено га и неки лик из псеудо-синагоге "ИПХ" тамо братими се са екипом која на прву лопту верује у ову најочигледније и најбаналније исфабриковану "вест" која неодољиво подсећа на ону о "долетању еп. Атанасија у Грачаницу хеликоптером уз пратњу ескадриле америчких авиона F16". Да ли ти људи имају било какве назнаке неког последњег закржљалог трзаја срама у себи? @Black Insajder нема на архиверу, слабо архивирају .rs :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Backi Insajder Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Рекох ако лаже БЕТА лажем и ја вас! Вест је била на бети и нестала, зато најбоље знају да ли је ово истина или није, они који су били у Патријаршији Пећкој, тј оних виртуелних 6 хиљада које камера никако није могла да ухвати по манастирском имању и дворишту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Рекох ако лаже БЕТА лажем и ја вас! Вест је била на бети и нестала, зато најбоље знају да ли је ово истина или није, они који су били у Патријаршији Пећкој, тј оних виртуелних 6 хиљада које камера никако није могла да ухвати по манастирском имању и дворишту. Virtuelno ili ne, autobusi nisu dolazili prazni a bilo ih je preko 100! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Backi Insajder Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Пријатељица са Косова ми каже да је било сабласно мало људи што се могло и идети када је Патријарх изашао, јер су се сви из дворишта скупили ближе манастиру. Да она гарантује да није било више од 1500 људи, и да те аутобусе 80 и 20 минибусева које помиње репортер који је симултано коментарисао пренос са вл.Порфиријем нико није видо у том броју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Пријатељица са Косова ми каже да је било сабласно мало људи што се могло и идети када је Патријарх изашао, јер су се сви из дворишта скупили ближе манастиру. Да она гарантује да није било више од 1500 људи, и да те аутобусе 80 и 20 минибусева које помиње репортер који је симултано коментарисао пренос са вл.Порфиријем нико није видо у том броју. А шта је поента свега тога? Шта желиш да кажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Backi Insajder Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Ништа брате, само да има разних лажних агенцијских вести, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Рекох ако лаже БЕТА лажем и ја вас! Вест је била на бети и нестала, зато најбоље знају да ли је ово истина или није, они који су били у Патријаршији Пећкој, тј оних виртуелних 6 хиљада које камера никако није могла да ухвати по манастирском имању и дворишту. Virtuelno ili ne, autobusi nisu dolazili prazni a bilo ih je preko 100! Добродошао оче Владиславе на наш форум ! мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Nije video onaj ko nije bio... Sorry! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Uhapseni srbi na proglasenju SPC patrijarha. Vesti, 3 Okt 2010, 15:44 Uhapseni srbi na proglasenju SPC patrijarha. Nekoliko predstavnika srpskog korpusa koji su na proglasenju 45 poglavara SPC uzvikivali `Nedostojan` umesto uobicajenog za tu priliku `Dostojan` su ukapseni od strane Kosovke policije. Kosovka policija koja je obezbedjivala ovaj dogadja u Gracanici je potvrdila hapsenje nekoliko izgrednika srpke nacionalnosti. Oni su uspeli da se provuku kroz detaljne kontrole albanske policije kako na granici, tako i na putevima, a pogotovu oko i na samom dogadjaju. Njihova namera je ocigledno bila da naruse ugled drzave Kosovo i dobrosusedske odnose sa Republikom Srbijom praveci izgrede uzvikivajuci `Nedostojan`. Ovom prilikom je predstavnik Kosovske policije potvrdio da je Kosovka policija i drzava Kosovo uradila sve da se dobrosusedski odnosi sa susednom drzavom Srbijom potvrde kroz organizaciju i obezbedjenje ovog dogadjaja. Kosovska policija je prenela odgovornost na drzavu Srbiju i posebno Vladu Srbije koja je u spisku ljudi kojima je dozvoljeno da prisustvuju ovom dogadjaju Vlade Srbije, ocigledno napravila nekoliko propusta. R.L., Gracanica, Kosovo Нека Дејан обрише ову исту поруку на теми друштво. Е ово осликава сво жалосно и јадно стање у коме се налази наша Србија...и упозорење СПЦ да се озбиљно позабави проблемима у којима се налази СПЦ... Ово је жалосно а не смешно.. Чему се поједини на форуму смију није ми јасно... Дали чињеници да терористи хапсе Србе у сред Србије...или чињеници да је раскол све ближИ! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука