Jump to content

Пливање и пливачке дисциплне

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Јел можеш нешто више да напишеш о пливању у Панчеву? Надам се да имаш неког материјала који би поделила са нама. Ипак, за Панчево је чуо цео Свет сада.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Na ovom linku se nalaze vesti o pancevackim plivacima,a o  plivackom klubu Dinamo cu nekom drugom prilikom. :smiley:

http://www.poluvreme.rs/sport/plivanje

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Srpski plivači Ivan Lenđer i Čaba Silađi plasirali su se danas u polufinale Evropskog prvenstva u malim bazenima u Istanbulu, u disciplinama 100 metara delfin, odnosno 100 metara prsno.

Ivan Lenđer je ostvario drugo vreme u kvalifikacijama u disciplini 100 metara delfin sa 50,15 sekundi, dok je prvi bio Rus Nikolaj Skvorcov sa 49,83.

Čaba Silađi je bio četvrti sa 57,65, a najbolji u kvalifikacijama na 100 metara prsno je bio Mađar Danijel Đurta sa 56,89.

Polufinalne trke održaće se popodne.

MIROSLAVA NAJDANOVSKI U POLUFINALU

Srpska plivačica Miroslava Najdanovski plasirala se danas u polufinale Evropskog prvenstva u malim bazenima u Istanbulu, dok to nisu uspeli Anđelka Petrović, Marica Stražmešter i Stefan Šorak.

Miroslava

Najdanovski osvojila je 24. mesto u kvalifikacijama na 100 metara slobodnim stilom rezultatom od 54,41, dok je Anđelka Petrović u istoj disciplini zauzela 37. poziciju sa 55,12 i neće se takmičiti u polufinalu.

Najbolji rezultat u toj disciplini ostvarila je Nemica Inge Deker, koja je sa 51,85 postavila novi rekord šampionata.

Marica Stražmešter nije uspela da se plasira u polufinale trke na 100 metara leđno pošto je rezultatom 1:00,39 zauzela 31. mesto u kvalifikacijama. Prvo mesto zauzela je Ruskinja Ksenija Moskvina sa 57,10 sekundi.

Srpski reprezentativac Stefan Šorak neće plivati u polufinalu, pošto je u kvalifikacijama na 400 metara slobodnim stilom zauzeo 32. mesto sa 3:48,89. Najbrži je bio Emilijano Brembilja iz Italije s rezultatom 3:38,09.

Подели на овим сајтовима

Нађа Хигл, Иван Ленђер и Чаба Силађи изборили финала на ЕП у Истанбулу!

Очекујмо још неку медаљу!

:drugarstvo: 0442_feel klapklap

Подели на овим сајтовима

Srpska plivačica Nađa Higl osvojila je srebrnu medalju na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Istanbulu.

Ona je donicu dugu 200 metara preplivala za dva minuta 17 sekundi i 52 stotinke čime je oborila nacionalni rekord.

izvor: b92.net

Подели на овим сајтовима

Srpski plivač Ivan Lenđer osvojio je bronzanu medalju u trci na 100 metara leptir na prvenstvu Evrope u malim bazenima u Istanbulu.

Lenđer je distancu isplivao u vremenu 49 sekundi i 79 stotinki iza zlatnog Rusa Jevgenija Korotiškina koji je bio najbrži sa rezultatom 48,93 sekundi. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Slovenac Petar Mankoč sa 49,65 sekundi.

izvor: b92.net

Подели на овим сајтовима

Чаба Силађи освојио БРОНЗАНУ медаљу на ЕП у малим базенима које се одржава у Цариграду.

Српски пливач је медаљу освојио у трци на 50м прсно и поправио национални рекорд!

8084.gif mocart klapklap

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Чавић најавио два злата на сследећем ЕП!  1405_love :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Као што сам и мислио...Остало је само на причи!  :)

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...