pokajnik83 Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Јел можеш нешто више да напишеш о пливању у Панчеву? Надам се да имаш неког материјала који би поделила са нама. Ипак, за Панчево је чуо цео Свет сада. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Na ovom linku se nalaze vesti o pancevackim plivacima,a o plivackom klubu Dinamo cu nekom drugom prilikom. :smiley: http://www.poluvreme.rs/sport/plivanje Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Plivački klub Dinamo Pancevo http://www.pk-dinamo.org/ Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2009 Srpski plivači Ivan Lenđer i Čaba Silađi plasirali su se danas u polufinale Evropskog prvenstva u malim bazenima u Istanbulu, u disciplinama 100 metara delfin, odnosno 100 metara prsno. Ivan Lenđer je ostvario drugo vreme u kvalifikacijama u disciplini 100 metara delfin sa 50,15 sekundi, dok je prvi bio Rus Nikolaj Skvorcov sa 49,83. Čaba Silađi je bio četvrti sa 57,65, a najbolji u kvalifikacijama na 100 metara prsno je bio Mađar Danijel Đurta sa 56,89. Polufinalne trke održaće se popodne. MIROSLAVA NAJDANOVSKI U POLUFINALU Srpska plivačica Miroslava Najdanovski plasirala se danas u polufinale Evropskog prvenstva u malim bazenima u Istanbulu, dok to nisu uspeli Anđelka Petrović, Marica Stražmešter i Stefan Šorak. Miroslava Najdanovski osvojila je 24. mesto u kvalifikacijama na 100 metara slobodnim stilom rezultatom od 54,41, dok je Anđelka Petrović u istoj disciplini zauzela 37. poziciju sa 55,12 i neće se takmičiti u polufinalu. Najbolji rezultat u toj disciplini ostvarila je Nemica Inge Deker, koja je sa 51,85 postavila novi rekord šampionata. Marica Stražmešter nije uspela da se plasira u polufinale trke na 100 metara leđno pošto je rezultatom 1:00,39 zauzela 31. mesto u kvalifikacijama. Prvo mesto zauzela je Ruskinja Ksenija Moskvina sa 57,10 sekundi. Srpski reprezentativac Stefan Šorak neće plivati u polufinalu, pošto je u kvalifikacijama na 400 metara slobodnim stilom zauzeo 32. mesto sa 3:48,89. Najbrži je bio Emilijano Brembilja iz Italije s rezultatom 3:38,09. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2009 Нађа Хигл, Иван Ленђер и Чаба Силађи изборили финала на ЕП у Истанбулу! Очекујмо још неку медаљу! 0442_feel klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2009 Srpska plivačica Nađa Higl osvojila je srebrnu medalju na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Istanbulu. Ona je donicu dugu 200 metara preplivala za dva minuta 17 sekundi i 52 stotinke čime je oborila nacionalni rekord. izvor: b92.net И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2009 Srpski plivač Ivan Lenđer osvojio je bronzanu medalju u trci na 100 metara leptir na prvenstvu Evrope u malim bazenima u Istanbulu. Lenđer je distancu isplivao u vremenu 49 sekundi i 79 stotinki iza zlatnog Rusa Jevgenija Korotiškina koji je bio najbrži sa rezultatom 48,93 sekundi. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Slovenac Petar Mankoč sa 49,65 sekundi. izvor: b92.net И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Чаба Силађи освојио БРОНЗАНУ медаљу на ЕП у малим базенима које се одржава у Цариграду. Српски пливач је медаљу освојио у трци на 50м прсно и поправио национални рекорд! 8084.gif mocart klapklap И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Чавић најавио два злата на сследећем ЕП! 1405_love И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Као што сам и мислио...Остало је само на причи! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Svetsko prvenstvo Rim 2009 Milica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 NOEMI BATKI ARGENTO piattaforma 10mt. BUDAPEST 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Tania Cagnotto ORO Budapest 2010 (tuffo trampolino 1mt. ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука