Jump to content

Vežbe u kući

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

http://www.yu-fitness.com/

Имаш овде свега по мало па погледај шта ти се свиђа  0104_cheesy Препоручујем ти да погледаш и на форуму  :smiley:

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

http://www.pogledaj.name/video-pretraga/Vežbe

Probaj pa mi reci valja li šta?  0104_cheesy

P.S: ukucaj ovako kako piše, neće nešto da postavi cio link. Dakle na kraju linka ne Ve nego Vežbe

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Znam da postoje programi za vezbanje kod kuce,kao sto su nekad postojale video kasete.

Da li neko zna,gde mogu da nadjem na netu tako nesto i da skinem? 0110_hahaha

To su znate,oni zenski fittness i aerobik...

M?? ?????? ? ???? ???? ?? ?? ?? ??????? ?????? ?????? ?? ?? ???? ?? ? ?? ?? ?? ??? ???????: ???? ????? ?????? ???? ?????? ?????? ?? ?? ?? ????? ???????? ? ???? ????? ???? ???? ??? ???????? ???? ? ???????? ? ????? ? ??????? ?? ?????  kafica

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Znam da postoje programi za vezbanje kod kuce,kao sto su nekad postojale video kasete.

Da li neko zna,gde mogu da nadjem na netu tako nesto i da skinem? kafica

To su znate,oni zenski fittness i aerobik...

E? 0110_hahaha

??? ???? ?? ???? ?????? ?????. ?? ??? ????? ????? ???????...

???? ?? ???? ???? ? ??????????? ??  http://rapidserbia.com

???? ????? ?????? ?? ????????, ?????? WORKOUT ???  AEROBI?, ??? ??? ??? ?? ??????.. ? ???? ??? ?????? ??????.

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Moja malenkost...

Cucanj

Mrtvo dizanje

Stojeci potisak

Nije kucna varijanta ali pokazuje koje su najvaznije vezbe koje se trebaju raditi u teretani i koje imaju najvisi index stimulacije celog organizma.Ujedno,ovo su vezbe koje su zahtevne u svakom pogledu i odvajaju ljude od decaka. slava3

Ko ne veruje ,moze da ih proba ,pa nek javi utiske....

Подели на овим сајтовима

Ко не верује нека их не испробава јер може озбиљно да се повреди  selam-smajli

Ове вежбе се раде са озбиљним тежинама тек када су сви мишићи у доброј форми и када се савладају правилни покрети.

За почетак су довољни обични чучњеви.

Битна ствар је да колена не прелазе линију прстију.

......и да су леђа права....

Постављена слика

http://www.budi.in/controls/imgSizer.aspx?img=34788&w=0&h=0

Постављена слика

....

Подели на овим сајтовима

oprosti sa koliko kila radis cucanj?

Pa,brate,pise lepo koliko ima kg...

Jedino ako nisi mislio na max pokusaje.

Max u cucnju,za sada,je 350kg do propisane dubine.

Је ли идеш на нека такмичења, или онако рекреативно се мало кидаш?
Подели на овим сајтовима

bavim se fitnesom vec nekoliko godina tako da mogu i ja da se ukljucim sa korisnim savetima ako neko ima nesto da pita...

@aragorn- svaka cast burazeru... impresivne tezine za rekreativca... ili se takmicis?

Kakva ti je ishrana i vodis li puno racuna  o tome?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

ove fotke koje je dziljana postavila su za malo iskusnije vezbace... mnogi bodybuilderi preferiraju taj duboki cucanj ili "ass to the grass" pristup... ali ko sto rekoh oni su iskusni vezbaci...

Za pocetnike je bolji ovaj fazon polucucnja ili "do kolena"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Hm...kako odgovoriti a da se razumemo pravilno?

Ne zamerite,ali je ovo postao veliki problkem u Crkvi,nazalost.

Ja sam strastven covek tj ne radim nesto ako me zestoko srce ne vuce ka tamo.

Podizanje tereta je za mene nacin izrazavanja i borba sa sobom.

Ne takmicim se, jer je kod nas federacija u totalnom haosu i vode je neki koji se tesko mogu nazvati ljudima,nazalost.

Inace,veoma uzivam u podizanju tereta....

Bilo je pitanje kako raditi cucanj...

Pokret pocinju kukovi,kretnjom unazad.Zatim se zadnjicom spustate u prostor koji se otvorio takvim pokretom,sve do paralelne pozicije nadkolenice.

Ovo,sve zajedno, znaci da podkolenica treba da ostane u sto vertikalnijem polozaju.

Iz donjeg krajnjeg polozaja/paralele/,glavom idete kao da cete da izadjete kroz neku rupu,a zadnjica se kontrahuje i kukovi idu unapred do pocetnog polozaja odakle smo i krenuli.

Ovaka pokret maksimalno stedi kolena i uposljava najvece misice na telu:ledja,zadnjicu,zadnju i unutrasnju lozu,praveci od njih kineticki lanac koji sluzi kao poluga i time se ujedno na najekonomicnij nacin koristi raspoloziva snaga tela.

Profi to rade ovako:

Za muziku cete mi zahvaliti kasnije... ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...