Баба Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Чини ми се да је устоличење мало збрда здола организовано. Патријарх је мало журио, кратко се обратио народу, мислим да је требао више, ипак је доста људи дошло доле који нису моги ући у порту храма да прате литургију. Јел се вама тако чини? Ја сам стигао после Литургије да мало отпратим, јер сам имао и још неких парохијских обавеза. Мени је прилично добро изгледало по питању организације.Зна ли неко ко беше овај индијски епископ, дохалкидонац? Србиндранат Питагора. t4431 ;) Нем појма , ал изгледа ко копт неки јел...или мож бити да ја причам о копту а ти о неком другом... било је баш свечано и с обзиром да је било на окупираном Косову 6 иљада људи није мало, ја сам стигао да погледам све што је бивало од 11.35 до 13.15 на првом програму. Значи и устоличење и говор Хочевара и муфтије Зилкића и то... Има на јутуби снимак . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ima li ga negde u jednom komatu, pa da ga shareujemo kod nas na naslovnu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Je li bio vl. Artemije? Ja sam jutros bio na liturgiji i kasnije na nekom parastosu, sve sam propustio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Какав радостан дан, птице певају Алилуја! malo ima postavljeno sto snimano ,imal neko link sa jutube Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 ima na tjubu iz 3 dela Patrijarh srpski Irinej - Ustoličenje - 1/3 snimite komentare ispod klipa na youtube-u Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!! Jel neko zna koji je hor bio, bilu su odlicni ?Све је било супер...али хор.. очајан... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smilja Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 D0STOJAN....ja sam bila i mogu vam reci da je bilo prelepo i imam dosta snimaka i slika i snimka po povratku kada su nam kamenovali Autobus odmah pri izlazu iz Patrijarsije tako da je put posle nastavljen u maloj tenziji i strahu sta nas jos ceka ali BOGU HVALA sve je bilo kako treba,moji utisci su divni i sve je bilo u najboljem redu,sto se tice samog ustolicenja i svega u patrijarsiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 D0STOJAN....ja sam bila i mogu vam reci da je bilo prelepo i imam dosta snimaka i slika i snimka po povratku kada su nam kamenovali Autobus odmah pri izlazu iz Patrijarsije tako da je put posle nastavljen u maloj tenziji i strahu sta nas jos ceka ali BOGU HVALA sve je bilo kako treba,moji utisci su divni i sve je bilo u najboljem redu,sto se tice samog ustolicenja i svega u patrijarsiji.super bas da postavis ovdje ako moze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smilja Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Hocu samo da ih malo sredim ,dosli smo kasno pa nisam stigla ali nesto cu staviti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 ima na tjubu iz 3 dela snimite komentare ispod klipa na youtube-u Шта рећи, то је као "брат Ђура ће да ти опрости што те је тукао". Нисмо ни мислили да би дивни, мирољубиви и надасве питоми шиптари каменовали аутобус, а да их грозне жене из аутобуса нису приморале на тај мрски им чин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 ima na tjubu iz 3 dela Patrijarh srpski Irinej - Ustoličenje - 1/3 snimite komentare ispod klipa na youtube-u Ево га снимак свих 17 делова устоличења у Београду у Саборној црнкви 23.јануара! USTOLICENJE PATRIJARHA SRPSKOG GOSPODINA IRINEJA 1/17 У Патријаршији нисам пронашао. http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 http://rtrs.tv/av/player.php?id=1902&x=0 evo iz Patrijaršije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!! Jel neko zna koji je hor bio, bilu su odlicni ?Све је било супер...али хор.. isus-sinai очајан... Sad si mi još draži. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!! Jel neko zna koji je hor bio, bilu su odlicni ?Све је било супер...али хор.. 0442_feel очајан... Sad si mi još draži. 0442_feel Antisluhisti 0442_feel isus-sinai Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!! Jel neko zna koji je hor bio, bilu su odlicni ?Све је било супер...али хор.. 0442_feel очајан... Sad si mi još draži. 0442_feel Antisluhisti 0442_feel isus-sinai Pre će biti antisluhista nekome kome se sviđa koncertiranje na liturgiji a la Dara Matić Marović koje izvodi popadija iz Niš (i mali hram naziva "prčvara"). Nego, nisam komentarisao tvoj prvi komentar, uzdržao sam se, na Leov sam reagovao jer se slažem, ne želim dalju diskusiju na ovu temu, stoga šic. Mogu inače ceo traktat da napišem na ovu temu, al' neću. I čudno je malo kako ona svetovnu muziku daleeeeko bolje izvodi od duhovne... :zvizdajli: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука