Jump to content

ДОСТОЈАН - Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чини ми се да је устоличење мало збрда здола организовано. Патријарх је мало журио, кратко се обратио народу, мислим да је требао више, ипак је доста људи дошло доле који нису моги ући у порту храма да прате литургију. Јел се вама тако чини?

Ја сам стигао после Литургије да мало отпратим, јер сам имао и још неких парохијских обавеза. Мени је прилично добро изгледало по питању организације.

Зна ли неко ко беше овај индијски епископ, дохалкидонац?

Србиндранат Питагора.

t4431 ;) ;)

Нем појма , ал изгледа ко копт неки јел...или мож бити да ја причам о копту а ти о неком другом...

било је баш свечано и с обзиром да је било на окупираном Косову 6 иљада људи није мало, ја сам стигао да погледам све што је бивало од 11.35 до 13.15 на првом програму.

Значи и устоличење и говор Хочевара и муфтије Зилкића и то...

Има на јутуби снимак .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!!

Jel neko zna koji je hor bio, bilu su odlicni ?

Све је било супер...али хор..  ;) очајан...

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

D0STOJAN....ja sam bila i mogu vam reci da je bilo prelepo i imam dosta snimaka i slika i snimka po povratku kada su nam kamenovali Autobus odmah pri izlazu iz Patrijarsije tako da je put posle nastavljen u maloj tenziji i strahu sta nas jos ceka ali BOGU HVALA sve je bilo kako treba,moji utisci su divni i sve je bilo u najboljem redu,sto se tice samog ustolicenja i svega u patrijarsiji.

Подели на овим сајтовима

D0STOJAN....ja sam bila i mogu vam reci da je bilo prelepo i imam dosta snimaka i slika i snimka po povratku kada su nam kamenovali Autobus odmah pri izlazu iz Patrijarsije tako da je put posle nastavljen u maloj tenziji i strahu sta nas jos ceka ali BOGU HVALA sve je bilo kako treba,moji utisci su divni i sve je bilo u najboljem redu,sto se tice samog ustolicenja i svega u patrijarsiji.

super bas da postavis ovdje  ako moze
Подели на овим сајтовима

ima na tjubu iz 3 dela

snimite komentare ispod klipa na youtube-u

Шта рећи, то је као "брат Ђура ће да ти опрости што те је тукао". Нисмо ни мислили да би дивни, мирољубиви и надасве питоми шиптари каменовали аутобус, а да их грозне жене из аутобуса нису приморале на тај мрски им чин.

Подели на овим сајтовима

ima na tjubu iz 3 dela

Patrijarh srpski Irinej - Ustoličenje - 1/3

snimite komentare ispod klipa na youtube-u

Ево га снимак свих 17 делова устоличења у Београду у Саборној црнкви 23.јануара!

USTOLICENJE PATRIJARHA SRPSKOG GOSPODINA IRINEJA 1/17

У Патријаршији нисам пронашао.

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!!

Све је било супер...али хор..  0442_feel очајан...

Sad si mi još draži.  0442_feel

Antisluhisti  0442_feel  isus-sinai

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!!

Све је било супер...али хор..  0442_feel очајан...

Sad si mi još draži.  0442_feel

Antisluhisti  0442_feel  isus-sinai

Pre će biti antisluhista nekome kome se sviđa koncertiranje na liturgiji a la Dara Matić Marović koje izvodi popadija iz Niš (i mali hram naziva "prčvara"). Nego, nisam komentarisao tvoj prvi komentar, uzdržao sam se, na Leov sam reagovao jer se slažem, ne želim dalju diskusiju na ovu temu, stoga šic.

Mogu inače ceo traktat da napišem na ovu temu, al' neću.

I čudno je malo kako ona svetovnu muziku daleeeeko bolje izvodi od duhovne... :zvizdajli:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...