Natasa. Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 On 27. 11. 2011. at 21:58, ignjat рече Nemoj tako.Pogledaj ovo lice i ovaj pogled koji su puni ljubavi i miroljubivosti Ma kakvi, nema tu ni i od islama, cist profit. Kakav islam, kakva vera, kakav serijat, kakav crni dzihad...nafta nafta nafta, profit profi profit... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 On 27. 11. 2011. at 21:58, angst рече SviDZa mi se tvoj avatar, tako je prikladan za neke teme, razmisljam da nabavim neki buuuuuuu http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 Profit naravno. Islamskim svetom vladaju bogate porodice koje maste brk zajedno sa amerima, a svoj narod drže u zatucanosti i stalnom strahu od nekih imaginarnih neprijatelja islama. Žalosno što neko ko se naziva bosancem, što navodi na zaključak da je iz Bosne, takođe ne vidi da se islam zloupotrebljava zarad interesa nekolicine. To može da se opravda jedino time da se možda radi o mladoj osobi koja se ne seća života pre rata. Ovde mislim na 70-80 godine kad smo zaista imali slobodu i da smo samo imali pameti da ne ratujemo već da usmerimo energiju na razvoj i unapređenje zemlje, gde bi nam bio kraj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 On 27. 11. 2011. at 21:47, bosanac рече Islam je vjera miroljubivosti ukoliko druga strana ima iste namjere prema islamu.Međutim ukoliko druga strana želi naštetiti islamu islam ima adekvatne načine kako da sebe zaštiti. Nije dozvoljeni nikoga silo prisiliti u islam.Prema onima koji ostave islam postoje dva stava kod islamskih učenjaka.Prvi daje mu se vremena da razmisli a ako odbije da se vrati ubija se.Međutim drugo mišljenje je da se zatvori dok se ne pokaje. Islam je miroljubiv,ali ubijamo one koji ga ostave :mellow: Jel to samo ja vidim kontradiktornost? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 On 27. 11. 2011. at 22:16, NinaD рече Profit naravno. Islamskim svetom vladaju bogate porodice koje maste brk zajedno sa amerima, a svoj narod drže u zatucanosti i stalnom strahu od nekih imaginarnih neprijatelja islama. Žalosno što neko ko se naziva bosancem, što navodi na zaključak da je iz Bosne, takođe ne vidi da se islam zloupotrebljava zarad interesa nekolicine. To može da se opravda jedino time da se možda radi o mladoj osobi koja se ne seća života pre rata. Ovde mislim na 70-80 godine kad smo zaista imali slobodu i da smo samo imali pameti da ne ratujemo već da usmerimo energiju na razvoj i unapređenje zemlje, gde bi nam bio kraj. Оваква наивност ће скупо коштати Србију и Европу. Шеријат који Босанац прижељкује јесте прави ислам, а не ''братство и јединство'' 70-тих и 80-тих. Ако не жели да ислам завлада свим порама једног друштва, муслиман није прави муслиман. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 On 27. 11. 2011. at 22:16, NinaD рече Profit naravno. Islamskim svetom vladaju bogate porodice koje maste brk zajedno sa amerima, a svoj narod drže u zatucanosti i stalnom strahu od nekih imaginarnih neprijatelja islama. Žalosno što neko ko se naziva bosancem, što navodi na zaključak da je iz Bosne, takođe ne vidi da se islam zloupotrebljava zarad interesa nekolicine. To može da se opravda jedino time da se možda radi o mladoj osobi koja se ne seća života pre rata. Ovde mislim na 70-80 godine kad smo zaista imali slobodu i da smo samo imali pameti da ne ratujemo već da usmerimo energiju na razvoj i unapređenje zemlje, gde bi nam bio kraj. E bas to! Ko bre jos veruje da ce ga u raju cekati device ako da zivot za islam! U islamu se sve vrti oko rata i zena, cista pojekcija muskih potreba, testosteronska religija. Ne cudi me sto toliko zapadnjaka prelazi u islam, vrlo prijemciva vera za muski um koga vode strasti. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 On 27. 11. 2011. at 22:22, пинхас рече Оваква наивност ће скупо коштати Србију и Европу. Шеријат који Босанац прижељкује јесте прави ислам, а не ''братство и јединство'' 70-тих и 80-тих. Ако не жели да ислам завлада свим порама једног друштва, муслиман није прави муслиман. Nisam ja ni rekla da je islam bratstvo i jedinstvo, već gde bi nam bio kraj da smo umesto u ratovanje, uložili snage u razvoj i napredak zemlje. Šta im vredi da islam zavlada svetom kad u islamu samo pojedine bogate porodice žive u svili i kadifi, a ostalima pričaju priče i koriste ih za svoje interese, a Šejtan uživa i trlja ruke. 70-80 godine sam pomenula jer tada viŠe niko nije mario za oznu, udbu i sl. iŠli smo u crkvu koju smo hteli, ili žamiju ili Šta god i niko nije viŠe mogao to da zabrani, a nije ni pokuŠavao. Na žalost, izgleda da je ipak bilo viŠe onih zatucanih i plitkoumih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 On 27. 11. 2011. at 22:51, NinaD рече Nisam ja ni rekla da je islam bratstvo i jedinstvo, već gde bi nam bio kraj da smo umesto u ratovanje, uložili snage u razvoj i napredak zemlje. Šta im vredi da islam zavlada svetom kad u islamu samo pojedine bogate porodice žive u svili i kadifi, a ostalima pričaju priče i koriste ih za svoje interese. Izgleda da su onda VAŠI TAJKUNI PREŠLI NA ISLAM JER SAMO NJIH DESETAK ILI DVADESET ŽIVE U SVILI I KADIFI A OBIČNA RAJA... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 On 28. 11. 2011. at 0:08, bosanac рече Izgleda da su onda VAŠI TAJKUNI PREŠLI NA ISLAM JER SAMO NJIH DESETAK ILI DVADESET ŽIVE U SVILI I KADIFI A OBIČNA RAJA... Kakve veze imaju tajkuni koje pominjeŠ sa naŠm verom? Da li ti tajkuni propovedaju hriŠćanstvo, da li pozivaju na sveti rat, da li određuju pravila nama vernicima? Nikakve ti oni veze nemaju sa hriŠćanstvom i jednako su tvoji kao i naŠi. Što se tiče toga da li su preŠli na islam, pa po načinu razumevanja sveta i života bi i mogli. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Vidi nešto ja se neću spuštati na nivo kojeg koriste neki.To je jedan jako pogan način pisanja.Stavi se slika određenog lika koji ne predstavlja islam i onda se optužuju muslimani da su oni baš takvi.To nije korektno.Ja ovamo imam more slika koje svjedoće podršku vaše crkve onom što je se dešavalo u Bosni a ne koristim ih.Nekom svašta u obraz može stati. Nastavite li tako i ja ću koristiti vaše metode i mislim da ćete se jako neugodno osječati. A što se tiče svetih ratova ko je u njih pozivao i ko poziva.Pa koliko ste ih do sada vodili protiv muslimana?Ah zaboravih to niste vi uradili to su neki drugi, tj neki drugi krščani.Zato molim vas... vaha је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 On 28. 11. 2011. at 10:08, bosanac рече Vidi nešto ja se neću spuštati na nivo kojeg koriste neki.To je jedan jako pogan način pisanja.Stavi se slika određenog lika koji ne predstavlja islam i onda se optužuju muslimani da su oni baš takvi.To nije korektno.Ja ovamo imam more slika koje svjedoće podršku vaše crkve onom što je se dešavalo u Bosni a ne koristim ih.Nekom svašta u obraz može stati. Nastavite li tako i ja ću koristiti vaše metode i mislim da ćete se jako neugodno osječati. A što se tiče svetih ratova ko je u njih pozivao i ko poziva.Pa koliko ste ih do sada vodili protiv muslimana?Ah zaboravih to niste vi uradili to su neki drugi, tj neki drugi krščani.Zato molim vas... Hajde da ne govorimo o šerijatskim propisima.Kakav je propis za onog ko ostavi namaz? Za one koji ne znaju namaz je muslimanska ceremonijalna molitva koja se obavlja pet puta dnevno. Moje pitanje odnosi se na to šta se radi sa onim muslimanom koji odluči da više neće da klanja namaz? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Onaj ko ostavi namaz je griješnik.Onaj koji negira obavezu namaza prestaje biti musliman.Jer je zanegirao ono što Allah naređuje u Kuranu.Ovdje je pravi razlika između negiranja i ostavljanja. vaha је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 Не капирам у чему је смисао овакве јалове дискусије која се протегла и протеже се, и протезаће се, изгледа, још дуго? Да ли сви одавде који имају жељу да мисионаре стварно мисле да ће некога преобратити преко форума? Или се можда самозаваравају да ће успети некоме да докажу било шта? Оваквим се разговорима разлике не премошћују, него се управо продубљују. Разговор ове врсте имао би смисла једино када би се водио међу припадницима исте религије, овако је бесплодно распиње речи, а тема за разговор између два припадника различите вероисповести може бити једино њихов што лакши суживот, све остало је без икаквог смисла. dusha and Sinergija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 On 28. 11. 2011. at 10:30, bosanac рече Onaj ko ostavi namaz je griješnik.Onaj koji negira obavezu namaza prestaje biti musliman.Jer je zanegirao ono što Allah naređuje u Kuranu.Ovdje je pravi razlika između negiranja i ostavljanja. Pitam za šerijatsku kaznu za onog ko neće više da obavlja namaz i negira da ga je potrebno obavljati. Može li konretan odgovor na ovo pitanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 On 28. 11. 2011. at 10:08, bosanac рече Vidi nešto ja se neću spuštati na nivo kojeg koriste neki.To je jedan jako pogan način pisanja.Stavi se slika određenog lika koji ne predstavlja islam i onda se optužuju muslimani da su oni baš takvi.To nije korektno.Ja ovamo imam more slika koje svjedoće podršku vaše crkve onom što je se dešavalo u Bosni a ne koristim ih.Nekom svašta u obraz može stati. Nastavite li tako i ja ću koristiti vaše metode i mislim da ćete se jako neugodno osječati. A što se tiče svetih ratova ko je u njih pozivao i ko poziva.Pa koliko ste ih do sada vodili protiv muslimana?Ah zaboravih to niste vi uradili to su neki drugi, tj neki drugi krščani.Zato molim vas... Nije, u pravu si. Ali moras priznati, islam je jako zloupotrebljen u politicke svrhe. I to je tacno-hriscanstvo je takodje jako zloupotrebljeno u politicke svrhe. Volela bih da vidim te slike. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука