Jump to content

Видео снимак емисије "Да можда не" о "Паради поноса"

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Došao sam do informacije da se i te kako planira nasilno ponašanje na anti-paradi. Ne toliko prema pederima, koliko prema Beogradu i beograđanima.

Parada će biti samo iskorišćena zbog kriminalnih aktivnosti onih koji će se šatro buniti.

Ljudi iz kraja su već naručili od učesnika anti-parade brojeve patika Er-maks kao i ostale skupe stvari iz beogradskih prodavnica, koje su planirane da se razbiju i poharaju.

Sva odgovornost za ovo leži na organizatorima anti-parade, koji će svakako naći način da se opravdaju rečima da su to dela pojedinca, a da su oni "nevini".

Još jednom kažem, ljudi, braćo i sestre, idite taj dan ako morate, na pijacu, u Crkvu (ionako je nedelja), negde na kriminalac, gledajte TV, ali nikako nemojte da se ubrojite u one koji hoće da ruše a sve da bi došli do er-maks patika i jeftine bižuterije i satova.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ех да смо паметни да их бојкотујемо и да ниједан електронски медиј неда никакву информацију о њиховој "педеријској паради" ! Тако би смо ,по мени , најбоље показали шта мислимо о таквим јавним наступима !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ех да смо паметни да их бојкотујемо и да ниједан електронски медиј неда никакву информацију о њиховој "педеријској паради" ! Тако би смо ,по мени , најбоље показали шта мислимо о таквим јавним наступима !

То није лоше...али имаш државу која их промовише...док Србија умире од глади и распродају њену територију....

Једноставно није могуће..

Ово је само увод..у много горе ствари...

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

То није лоше...али имаш државу која их промовише...док Србија умире од глади и распродају њену територију....

Једноставно није могуће..

Ово је само увод..у много горе ствари...

Нажалост мислим да си управу !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

posto vidim da su ova nasa braca neumoljiva po pitanju nekih kontra parada savetovao bi im da na vreme pocnu sa saopstenjima i upozorenjima da se nikakav vandalizam nece tolerisati i da na vreme (koliko ga kjos ima) organizuju kakvu takvu redarsku sluzbu koj bi jasno ukazuvala demoznstrantima da mogu da se ¨okliznu¨ dok budu razbijali izloge.

svako dobro i da da Bog da se sve zavrsi kako treba.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Došao sam do informacije da se i te kako planira nasilno ponašanje na anti-paradi. Ne toliko prema pederima, koliko prema Beogradu i beograđanima.

Parada će biti samo iskorišćena zbog kriminalnih aktivnosti onih koji će se šatro buniti.

Ljudi iz kraja su već naručili od učesnika anti-parade brojeve patika Er-maks kao i ostale skupe stvari iz beogradskih prodavnica, koje su planirane da se razbiju i poharaju.

Sva odgovornost za ovo leži na organizatorima anti-parade, koji će svakako naći način da se opravdaju rečima da su to dela pojedinca, a da su oni "nevini".

Još jednom kažem, ljudi, braćo i sestre, idite taj dan ako morate, na pijacu, u Crkvu (ionako je nedelja), negde na 0442_feel, gledajte TV, ali nikako nemojte da se ubrojite u one koji hoće da ruše a sve da bi došli do er-maks patika i jeftine bižuterije i satova.

Pa to je uvek tako. Na svakom mitingu, ma kojim povodom, ista ekipa učestvuje s istim ciljem: ventiliranje svojih frustracija i razbijanje grada... ' se kladimo da će da pokušaju da polupaju MekDonalds i američku ambasadu?

Подели на овим сајтовима

Онај ко се брине за амбасаду Америке, за Мек доналде неће сигурно послати жандармерију да чува параду већ ће послати жандармерију да чува те објекте...нека власт изабере шта им је прече: Или да чувају гологузије или амбасаду и мекдоналде.

Мислим како их није срамота...у недељу ће ударати свој народ а у Пазари су дозволили да их муслимани понижавају, бедници једни. Тамо их муслимани гађали камењем а они нису смели да се помакну...хахахахахаххахахахахахахахаха.

Што Дачић не пошаље жандармерију у К. Митровицу да чувају мост на Ибру?хахаххаха

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Онај ко се брине за амбасаду Америке, за Мек доналде неће сигурно послати жандармерију да чува параду већ ће послати жандармерију да чува те објекте...нека власт изабере шта им је прече: Или да чувају гологузије или амбасаду и мекдоналде.

Мислим како их није срамота...у недељу ће ударати свој народ а у Пазари су дозволили да их муслимани понижавају, бедници једни. Тамо их муслимани гађали камењем а они нису смели да се помакну...хахахахахаххахахахахахахахаха.

Што Дачић не пошаље жандармерију у К. Митровицу да чувају мост на Ибру?хахаххаха

Браво!

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо.

Подели на овим сајтовима

Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо.

Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON.

Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom.

Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta.

A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom.

Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga.

Подели на овим сајтовима

Па то ти је тако када дође наређење из Брисела и Вашинготона.

Подели на овим сајтовима

Neka umre onaj ko takne MacDonalds. Bilo koji.

To mi tek smeta.

Ма шта ће нам, имамо србске пљескавице prstgore

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...