Jump to content

Да Можда Не: “Парада поноса” - све за љубав

Оцени ову тему

Препоручена порука

Бошко Обрадовић вечерас код Оље Ковачевић у ДА, МОЖДА, НЕ на РТС 1 у 21, 55

Бошко Обрадовић, један од оснивача и уредника часописа ДВЕРИ СРПСКЕ, и актуелни секретар Управног одбора Српског сабора Двери, гостује вечерас у емисији ДА, МОЖДА, НЕ аутора и водитеља Оливере Ковачевић која се емитује на РТС 1 у 21, 55 часова. Тема емисије је контроверза геј параде. У наставку доносимо најаву емисије са сајта РТС.

Да Можда Не

“Парада поноса” - све за љубав

Званична Србија је ове године чврсто стала иза “Параде поноса”, као један од доказа да је друштво демократско, толерантно и спремно да прихвати различитост.

Парада поноса, заказана за 10. октобар, не наилази на отворено оспоравање, као што је то био случај претходних година. Реакције су релативно одмерене: неки политичари су позвали своје чланство да не учествује на том скупу, а неки ће се побринути да тог дана телевизори у њиховом дому буду искључени.

Десничарске организације, у својим саопштењима, очекивано су негативне, али без агресивне ноте. С друге стране, организатори “Параде поноса” добили су замало па једнодушну подршку владајуће коалиције, а очекују и да им се у шетњи придруже многи министри и истакнути политичари.

Од ове године се и у Србији сматра политички некоректним иступање против хомосексуалаца. Да ли је то индикатор нашег европског пута и привржености савременим демократским тековинама поштовања људских права, или попуштање пред захтевима Запада?

У емисији Да Можда Не, Оливере Ковачевић, говоре:

Невена Петрушић, повереница за заштиту равноправности,

Марко Караџић, стручњак за људска права,

Марио Калик, филозоф, асистент Факултета за културу и медије “Мегатренд”,

Бошко Обрадовић, секретар Управног одбора Српског сабора Двери,

Борис Милићевић, Геј стрејт алијанса.

Шта Србија мисли о себи, у емисији Да Можда Не Оливере Ковачевић

Постављена слика

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/773000/Da+Možda+Ne.html

Подели на овим сајтовима

Марко Караџић, стручњак за људска права

klapklap klapklap

klapklap развалиће их Бошко вечерас!  klapklap

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Да, разби ће их Боле са аргументима. Штета што нису позвали Младена Обрадовића да им очита Оче наш. Мада сумљам да би он учествово у емисији гдје је педер присутан.

Једва чекам да погледам емисију и да видим како ће се једини нормални Србин у емисији изборити против изрода.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Вечерас свим срцем сам уз Болета, јако паметан говорник као и наш Младен. Ала ови Обрадовићи растурају непријатеље говорима... klapklap

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Званична Србија је ове године чврсто стала иза “Параде поноса”, као један од доказа да је друштво демократско, толерантно и спремно да прихвати различитост.

Бојим се да ће "незванична Србија" још чвршће показати колико није спремна да прихвати такве различитости. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Штета што нису позвали Младена Обрадовића да им очита Оче наш.

Hahahha. Misliš da bi Dambo imao nešto pametno da kaže?

Koliko sam video - blago rečeno priča priče koje su davno ispričane.

Mada je i Evropa imala OGROMNIH problema sa nacionalizmom... doduše u devetnaestom veku mada je normalno što mi kasnimo. Ipak je najbitnije vratiti se na put istine, zar ne? :)

Подели на овим сајтовима

Вечерас свим срцем сам уз Болета, јако паметан говорник као и наш Младен. Ала ови Обрадовићи растурају непријатеље говорима... :)

Bole je najsiroviji i najfundamentalniji autoritativus.

To ne znam baš gde može da prođe...

Nećeš prihvatiti da je odran u diskusiji samo ako ne želiš to da vidiš, to u svakom slučaju.

Koji su ti planovi za deseti oktobar?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...