obi-wan Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Pa nije tolko tesko, uz nju si verovatno dobila i corel-ov program bas namenjen za crtanje, uz njega se lako savladaju sve pocetne fore, kasnije uz tutorijale i malo strpljenja ide jos brze... Dobro je da je koristis umesto misa jedan deo dana, u obicnom klikanju, da bi se lakse navikla... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 slabo ja crtam, ustvari skoro nikad. ja se vrtim u zacarnom krugu Photoshop i Indesign. i ponekad koristi Ilustrator. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Како да нацртам овакву форму на фотошопу ... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Како да нацртам овакву форму на фотошопу ... Jovančo, ovo je za AutoCad ne za photošop ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Jeste za autoCad je Jovančo 319.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Ja sam ovo nacrtao na Paintu.... Inace imam mastera za AutoCat ali ocu da bojim tu formu na PhotoS. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука