Аурор Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Ceo dan mi je trebalo da uradim ovo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 ih sto volim kad to svi kazu pa se zaj.... posto se ja bavim tim programom, znam koliko je tesko i koliko vremena, strpljenja i kreativnosti treba. Istina. Mislim da sam i ja to mislio pa eto... Problem je sto svi ocemo da nam se sve servira na tanjir pa da mi jednim potezom to resimo. 4chsmu1 necu ja. ja bih to natenane. nego teraju me oni za koje radim. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Ceo dan mi je trebalo da uradim ovo: imas neki plugin za ovo? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Nemam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 kako si ga napravio? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 kako si ga napravio? 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 kako si ga napravio? 4chsmu1 ok :bla: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Ceo dan mi je trebalo da uradim ovo: 4chsmu1 mense0198626478946378946 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 kako si ga napravio? 4chsmu1 ok :bla: Ma šalim se ja. Nađi nešto kao Real Smoke Brush Set ili tako nešto. Onda probaj da izeksperimentišeš. Koristi negative... Ne sećam se šta još. Možda Threshold, možda Shadows... neki filter... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 ah da cetkice (brush) imam ih gomilu: ljudske figure, andjeli, lisce, trava, oblaci... svasta 4chsmu1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olgica Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ceo dan mi je trebalo da uradim ovo: Kako je ova dobra. Ovih dana i ja pocinjem. znam kome da se javim za pomoc. Ha. 0912_sport Речи су као пчеле, оне су истовремено и мед и жаока. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ako do sad o tome niste razmisljali, onda pocnite - wacom table za crtanje, odlicno idu uz PS... http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=0〈=en http://en.wikipedia.org/wiki/Wacom Moja je ovakva, "GRAPHIRE 4", malo stariji model, A5 format... odlicna alatka... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 mora da si ti ovo nekom poklonio... čim ti ga je život vratio 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 mora da si ti ovo nekom poklonio... čim ti ga je život vratio 4chsmu1 Nije to nista skupo slava3, kad je kupljena pre 3 god bila je 100-nak eVra... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ako do sad o tome niste razmisljali, onda pocnite - wacom table za crtanje, odlicno idu uz PS... 1405_love http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=0〈=en http://en.wikipedia.org/wiki/Wacom Moja je ovakva, "GRAPHIRE 4", malo stariji model, A5 format... odlicna alatka... imam ovo ihahaaaaj godina. pokusavala sam da radim sa njom ali nema sanse. ni posle mnogo vremena nisam uspela da se naviknem. ostala sam verna misu "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука