Jump to content

Јерусалема

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помоз' Бог свима,

Данас сам први пут чула за ту песму, иако је очигледно већ позната широм света. Одгледах на Youtube како људи играју уз њу, полицајци, деца, старији људи, лекари.

Прочитала сам и текст те госпел песме, превод са зулу на енглески. 

А онда и прочитах ауторски чланак на Васељенска ТВ о том феномену и занебесих се.

С обзиром да је на форуму заступљен приличан плурализам мишљења, кога иначе немам у свом непосредном црквеном окружењу, занима ме, шта ви мислите о томе феномену? Да ли видите Христа коме се песма обраћа и на шта су људи можда подсвесно реаговали, више него на заразни ритам. Или видите обраћање анти-Христу и позивање последњих времена и његове владавине.

Мени се сваким даном све више чини да или сам ја у великим заблудама и погрешним уверењима, или да су многи око нас 'пролупали'. Не искључујем ни прво, али ни друго.

Поздрав,

ГорданаП

Подели на овим сајтовима

Хвала Сања на одговору. Извињавам се ако ми је тема мало погрешно формулисана. Наравно, овде јесте реч о тој песми и њеној "виралности". Чланак на Васељенској тв где се у томе види деловање антихриста ме је више испровоцирао да поставим ову тему. Чини ми се да као људи све више постајемо оне муве из приче старца Пајсија.

Подели на овим сајтовима

Само бих те замолила да стављаш ликове до садржаја, да раја не мора тражити у сопственој режији. 

Шта ја знам. Предиктивно програмирање,како кажу. Као љубитељ научне фантастике и пратилац апокалиптике.. Могу рећи да је пуно филмова и песама и којечега снимано до сада. На националној географији је била емисија doom prepers или тако нешто, у којој су људи износили своје сценарије краја света и показивали своје идеје како би се они спасили. Тако да идеја о супер зарази постоји одавно и представљена је на више места, много пута. 

Кад ће бити крај света не знам. Али ја такође верујем да је све ово нечијих руку дело. Неки глобални експеримент. Али за шта.. Не знам стварно. 

А васељенски ТВ мора од нечег да живи, а за то јој требају вести. Па их некад и измисли, умисли.. Папир трпи све. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...