Jump to content

Честитамо!!!

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Пошто сам ја ''школска'' Саве Савановића, мене можеш само да преведеш преко улице...

За Жееељкаа,  ево ова старинска тортаorah%20torta.jpg

smajolik78 од правих непрсканих ораха

НА МНОГАЈА ЉЕТА

Подели на овим сајтовима

Брате шангај срећан и теби и динабластеру рођендан. greengrin

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Шангајће срећан ти рођус  greengrin Дино и теби  greengrin  greengrin greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Šangi Dynablaster  0442_feel

HappyBirthday.gif

algabacaju :group111:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

SREĆAN ROĐENDAN,SVE NAAAAAAAJJJJJJJLEPŠEEEEEEE NA MNOGAJA LJETA ŠANGIJU I DYNABLASTER

:drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: 1405_love 1405_love 1405_love algabacaju :group111: 0442_feel :) girl_jumping girl_jumping girl_jumping

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...