Зорица екс Милева Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Zorane da nam budeš živ i zdrav i tvoja imanjakinja ti od srca želi sve najbolje za rođendan, Bog ti svakog dobra dao. A pošto si imenjak imaš protekciju kod mene i pravo na sve ove torte Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 srecan rodjus svima koji danas slave-i meni medju njima! algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju :cheesy2: http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 srecan rodjus svima koji danas slave-i meni medju njima! algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju :cheesy2: srecan rodjendan !!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 E neka vam je srecno.. algabacaju omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Нека је сретње... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 srecan rodjus svima koji danas slave-i meni medju njima! algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju :cheesy2: E pa hapi ti rodjendan... 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 хвала браћо и сестре и теби наравно имањаче хаха... а даће Бог да сачувамо оно што је наше наше светиње и свето Косово и Метохију... молимо се и постимо као што је рекла наша Црква... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Brate Niši čestitke od srca, Gospod neka čuva tebe i tvoju porodicu, i tvoj maleni sinčić da ti uvijek priređuje samo radost. Sve najbolje. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Честитамо и Младену и Николи и Ивану који су посталои тате као и њиховим госпојама које су на свет донеле Божијим благословом дечицу! Нека сте сви живи и здрави и благословни! Јефимија Крунић, obi-wan, anajrim and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Nisizava cestitam !!!!!!!!!!! .smil. није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Честитам ти брате! Слава Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Честитамо и Младену и Николи и Ивану који су посталои тате као и њиховим госпојама које су на свет донеле Божијим благословом дечицу! Нека сте сви живи и здрави и благословни! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Mladenu srecan rodojs lepe zelje i tako to The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Čestit sveti Nikola svima koji ga slave danas! anajrim је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Čestit sveti Nikola putnik svima koji ga danas slave! Święty Mikołaj Film Kochany Panie Mikołaju Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука