Jump to content

Честитамо!!!

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Zorane da nam budeš živ i zdrav i tvoja imanjakinja ti od srca želi sve najbolje za rođendan, Bog ti svakog dobra dao.

torte210.jpg

A pošto si imenjak imaš protekciju kod mene i pravo na sve ove torte ;)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

srecan rodjus svima koji danas slave-i meni medju njima! algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

srecan rodjus svima koji danas slave-i meni medju njima! algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju :cheesy2:

E pa hapi ti rodjendan... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

хвала браћо и сестре и теби наравно имањаче хаха...

а даће Бог да сачувамо оно што је наше наше светиње и свето Косово и Метохију...

молимо се и постимо као што је рекла наша Црква...

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Brate Niši čestitke od srca, Gospod neka čuva tebe i tvoju porodicu, i tvoj maleni sinčić da ti uvijek priređuje samo radost. Sve najbolje.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Честитамо и Младену и Николи и Ивану који су посталои тате као и њиховим госпојама које су на свет донеле Божијим благословом дечицу!

Нека сте сви живи и здрави и благословни!

Подели на овим сајтовима

Честитамо и Младену и Николи и Ивану који су посталои тате као и њиховим госпојама које су на свет донеле Божијим благословом дечицу!

Нека сте сви живи и здрави и благословни!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...