Сара Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Срећан празник свима!!!!! :cheesy2: Срећна слава, свима којима је заступник пред Богом Св. Никола Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Hvala puno!!!Svi koji slave danas neka provedu dan u molitvi i veselju!Danas ce biti takva i moja kuca!!! Slava Bogu!!!! smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Хвала ! Срећна слава свим славарима ! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Свима на фопруму, а ккоји и нису на форуму, који славе св. Николу и који не славе нек је срећна слава! мање вина, мање вина.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Свима на фопруму, а ккоји и нису на форуму, који славе св. Николу и који не славе нек је срећна слава! мање вина, мање вина.... 0409_feel klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Срећна Слава свима вама који славите, а и нама који ћемо код вас да дођемо на славу!!! 0409_feel klapklap Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 СРЕЋНА СЛАВА СВИМА КОЈИ СЛАВЕ ДАНАС СВЕТОГ НИКОЛУ!!! klapklap ДЕЦО, СРЕЋАН ВАМ ДАНАШЊИ ПРАЗНИК!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Da, danas su detinjci!!!!Sretan praznik deco!!! 0110_hahaha 0304_smile4 0304_smile4 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Хвала свима а такође и од мене - срећна Слава ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 Честит вам Бадњак и сређан Божић! Ту придајем линк за оне који желе знати адресу слике да је могу неком послати или скинути с оригиналне странице. То је с чешког правословног сајта ПРАВОСЛАВИ, икона је иначе прекрасна: http://www.pravoslavi.cz/jana.baudisova/img/ikonostas-bohorodice2-v.jpg А овдје имате адресу сајта ПРАВОСЛАВИ који је највећом чешком православном "раскрсницом" на интернету. Тамо се налазе многобројни линкови и на све друге православне сајтове, часописе и Форуме у Чешкој, Морави и Шлезску. http://www.pravoslavi.cz/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 hvala facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 hvala leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Тавита сестрооооооо! Ако ово читаш да знаш да ти од срца желим све најбоље и срећан рођос! 0102_laugh 0102_laugh 4chsmu1 bighugbighug bighugbighug bighugbighug .Bogorodica. isus-sinai isus-sinai http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsnWArE-_r7FnAgQlpZdHyV5rMBiZ0yWToLbRMWsiSwJq4xoIT9w&t=1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 С.р.све н. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука