Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 значи неко да види ову нашу преписку, преписао би нам лекове 0212_rolleyes 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 значи неко да види ову нашу преписку, преписао би нам лекове 0212_rolleyes 4chsmu1 Отприлике. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 ja iskreno osecam da je to tacno sto monah prica, jer pogledaj malo sta se desava, ujedinjuju se u Raveni oni koji ne mogu i ne smeju da se ujedine pod tim uslovima, a uslov je da je papa(shishmish) bozanski, e pa nije cak suprotno je, i to ti je najava za ono o cemu prica monah, a to je da oce sauron da se ustolici i da vlada svima do sad u istoriji je postojalo mnogo pokusaja da se porobe svi narodi, ali jos niko nije uspeo, tj sauron nije uspeo na taj nacin, e sad ide lukavo porobljavanje da ni ne primetis a za totalnu kontrolu su stvoreni skoro svi uslovi ono za pecenje prsta na ringli ili rostilj zici je samo obican savet ako se to i desi sto on veli, iako meni nije jasno sta ce se dobiti time jer nova koza na prstu izraste ista takva ko i sto je bila ja mislim?! a da ga osudimo da je skrenuo i da lupeta, to ovde niko ne moze jer ne znamo jos sta ce se desavati, a ako se desi to sto prica onda njegovi saveti mogu biti samo korisni a opste je poznato da postoje ljudi koji imaju vidjenja, tj vide bukvalno sta ce se desavati, e sad dal je on imao vizije ili jednostavno je logikom dosao do tog saznanja to nije ni bitno, ali ovo sto prica moze itekako da bude tacno ljudima sa tim darovima verujem, a sarlatani i samoubedjeni se lako raspoznaju, a neko ima cak i taj dar da moze da prepozna jel istina ili laz sto neko propoveda Evo tebi jedan obican savet. "Uzmi jedno cebe, prostri ga na podu, donesi tu dve cigle, moze i siporeks blok pa sedni na cebe i udari glavom o cigle iz sve snage. Sto jace mozes to bolje. Posle toga bices pametan uff nadmasices sve mudrace na svetu." Eto to ti je isti primer kao sto je ovo sa pecenjem prsta od oca Nikolaja samo u drugim uslovima. Naravno da je i jedan i drugi "obican savet" obicno lupetanje. aquilio momche ipak si ti u pravu cak i sa ovom sarkasticno- cinicnom izjavom- stagod, pa ako dodje do chipovanja i neko da, da mu se chip ugradi u glavu, onda je ovaj tvoj savet stvarno koristan! Respekt! bighugbighug Medo pedo, lazove prepoznam po osecaju, a do sad me nikad nije izneverio 0102_laugh a sadizam mazohizam ne radi se o tome uopste sta si se uvatio za to bicevanje i sadomazo, pa to nema veze sa ovime, ako mi neko ugradi chip na silu naravno da cu da ga izvadim i to uzarenim lovackim nozem ako treba PS: bas htedoh napisati juce kako mi se svidja forum jer moze slobodno da se raspravlja, nema strahovlade i bananovanja, ali evo sad malo bolje vidim da ipak nije tako, steta Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 A ko dozvoli da ga chipuju ne moze mu pomoci ni 10 cigli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 pa bice prisilno cipovanje, ako bude uopste bilo jel... ide prvo na milu, pa onda ucena, pa ako ucena ne proradi onda ide kaznjavanje, pa ako i to zataji onda ide na silu pa pola sveta(ili vise) je vec ovisno o matrixu a ne mora da bude vise, jer matrix sam po sebi je jak i kada je 50%, a mi upravo, Srbija, smo jos jedna od poslednjih uporista, ako padne pasce i sva ostala Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Па брате није гопођа Јулија Свети Отац па да радња једног сајенс-фикшн романа постане опште правило за Православне...То и не тврдимо. У сваком случају много буке око ниочега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Ма шалим се само... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 pa bice prisilno cipovanje, ako bude uopste bilo jel... ide prvo na milu, pa onda ucena, pa ako ucena ne proradi onda ide kaznjavanje, pa ako i to zataji onda ide na silu pa pola sveta(ili vise) je vec ovisno o matrixu a ne mora da bude vise, jer matrix sam po sebi je jak i kada je 50%, a mi upravo, Srbija, smo jos jedna od poslednjih uporista, ako padne pasce i sva ostala мислим да се не ради о каквим чиповима или сличном а мислим и да неће бити присилног жигосања, јер је врло важан моменат слободног избора да се човек својом вољом одрекне Господа. тако и сад искушења и греси функционишу, тако су свагда и функционисали.кад год би незнабошци били угрожени масовно Бог их је спасавао упозорењима великим, а управо ће због тога и вратити на земљу двојицу светитеља пред Апокалипсу. ал да ће бити куповања, увијања руке и сличног, оће. тако да нам фале та два светитеља да нам означе да је дошло време Апокалипсе, за почетак. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 ЗАШТИТА ПРАВОСЛАВНОГ ВЕРНИКА По нама, дакле, електронски чип само угрожава грађанска права и не може довести до угрожавања или губљења благодатног стања, тј. заштите православног верника. У техничко-правном смислу, у електронском чипу је само дошло до усавршавања, увећавања и обједињавања нечега што је до сада већ постојало. Извор: http://pravoslavlje.spc.rs/broj/986/tekst/jos-o-elektronskim-licnim-dokumentima/ http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 666 је например ИМЕ а не број. Јер у ивриту и грчком бројеве су писали словима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijalog Ljubavi Написано Октобар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Монах Николај је напустио манастир јер му се јавио ''Архангел Гаврило'' и рекао му да иде да се жени ... ekstra замислите ''Архангела Божијег'' који тера монаха да прекрши монашки завет и ожени се да би тај исти монах дошао по старости да нас пече на ринглицу 4chsmu1 надам се да је имао времена да мало опусти мозгић и размисли шта је урадио а не да се још дрзне да наговара народ н свакакве глупости Na ovaj forum se do sada nisam javljao i retko ga pratim. Medjutim, danas sam imao malo vremena pa sam pregledavao neke od tema o kojima se ovde razgovaralo u poslednje vreme i izmedju ostalog naisao i na ovu. Ne bih se ni sada javljao da nije bilo ove gore navedene poruke tzv. "Dijaloga ljubavi". Odmah da kazem da video snimak nisam jos odgledao niti sam temu do kraja procitao, ali sam primetio upozorenje moderatora da se o ocu Nikolaju ne prica nego o onome sto je on rekao. Ja trazim oprostaj od moderatora za ovo sto cu reci, i nadam se da nece izbrisati, moju poruku jer se javljam samo zbog ove klevete "Dijaloga ljubavi". Ovo sto si napisao "Dijaloze ljubavi" je veoma neprimereno, da ne kazem bezobrazno, a iznad svega neistinito. U jednoj od prethodnih poruka si naveo da poznajes oca Nikolaja i zatim iznosis ovo i tako nastaje utisak kod citalaca da znas o cemu pricas. Otac Nikolaj nije napustio manastir kao monah nego kao iskusenik. I sta je strasno u tome ako iskusenik ode iz manastira, pa vadlja iskusenistvo sluzi upravo za to da se covek preispita. Kao sto je neko pomenuo u tom braku su on i supruga izrodili i podigli monahinje i svestenika nakon cega su se i sami zamonasili. Malo postovanja nece ti biti na odmet "Dijaloze ljubavi", ali i istina umesto poluistina i kleveta. Монах Николај је напусто манастир као монах а не као искушеник и питај монаха Николаја лично ако ми не верујеш а кад смо већ код тога безобразно и безочно је позивати људе да пеку прсте,тај монах свуда нос гура једино га ви из провинције као и људи којима се живот смучио па једва чекају неку муку да им не буде досадно,називате духовником ...тешко оном преко кога долази саблазан,а ти брате да знаш шта је Православне вера не би ишао за Николајем него сви ви који волите бабске приче сте се сабрали око монаха Николаја који се скроз разобличио у разговору самном ...значи човек је болесник па ме бришите ако вам смета коментар!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Какав ли је тек Дијалог мржње... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Монах Николај је напустио манастир јер му се јавио ''Архангел Гаврило'' и рекао му да иде да се жени ... t4431 замислите ''Архангела Божијег'' који тера монаха да прекрши монашки завет и ожени се да би тај исти монах дошао по старости да нас пече на ринглицу t4431 stadaradim надам се да је имао времена да мало опусти мозгић и размисли шта је урадио а не да се још дрзне да наговара народ н свакакве глупости Na ovaj forum se do sada nisam javljao i retko ga pratim. Medjutim, danas sam imao malo vremena pa sam pregledavao neke od tema o kojima se ovde razgovaralo u poslednje vreme i izmedju ostalog naisao i na ovu. Ne bih se ni sada javljao da nije bilo ove gore navedene poruke tzv. "Dijaloga ljubavi". Odmah da kazem da video snimak nisam jos odgledao niti sam temu do kraja procitao, ali sam primetio upozorenje moderatora da se o ocu Nikolaju ne prica nego o onome sto je on rekao. Ja trazim oprostaj od moderatora za ovo sto cu reci, i nadam se da nece izbrisati, moju poruku jer se javljam samo zbog ove klevete "Dijaloga ljubavi". Ovo sto si napisao "Dijaloze ljubavi" je veoma neprimereno, da ne kazem bezobrazno, a iznad svega neistinito. U jednoj od prethodnih poruka si naveo da poznajes oca Nikolaja i zatim iznosis ovo i tako nastaje utisak kod citalaca da znas o cemu pricas. Otac Nikolaj nije napustio manastir kao monah nego kao iskusenik. I sta je strasno u tome ako iskusenik ode iz manastira, pa vadlja iskusenistvo sluzi upravo za to da se covek preispita. Kao sto je neko pomenuo u tom braku su on i supruga izrodili i podigli monahinje i svestenika nakon cega su se i sami zamonasili. Malo postovanja nece ti biti na odmet "Dijaloze ljubavi", ali i istina umesto poluistina i kleveta. Монах Николај је напусто манастир као монах а не као искушеник и питај монаха Николаја лично ако ми не верујеш а кад смо већ код тога безобразно и безочно је позивати људе да пеку прсте,тај монах свуда нос гура једино га ви из провинције као и људи којима се живот смучио па једва чекају неку муку да им не буде досадно,називате духовником ...тешко оном преко кога долази саблазан,а ти брате да знаш шта је Православне вера не би ишао за Николајем него сви ви који волите бабске приче сте се сабрали око монаха Николаја који се скроз разобличио у разговору самном ...значи човек је болесник па ме бришите ако вам смета коментар!!!!! Ко да те брише ? slava3 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Какав ли је тек Дијалог мржње... Дере га живог и соли . ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Бар ми је рекао/рекла, да ми се смучио живот пошто сам из провинције. То до сад нисма знала. Дошла сам на овај форум, зато што ми се чинило да је отворен, да су људи добронамерни и пуи љубави према другима. А онда су се појавили неки други чланови који су почели, буквално да исмевају наше веровање и при том да говоре како смо провинцијалци окиј једва чекају да се деси неко зло па да ликујемо, јербо нам се смучио живот у малим срединама. Није него. И шта сад? Ништа, напустиш форум и ћао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука