Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 ово са хамвијем има смисла, с обзиром да се разабира гунђање са радија да иду некоме да помогну ... а окупационе снаге имају апсолутно право првенства тамо и имају саопштење сви на тевеу о томе одавно у Ираку ... а да је гмазовска фора да гура људе по превозу, јесте. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 deadliest journeys ... овај га уби dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Септембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2010 А како их тек безобразно паркирајуу уххх Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 U Srbiji ima mnogo iskompleksiranih koji lece koplekse autom.katastrofa.... parama, autima, kucama, bilo cime sto guzici nabija nivo. a najgori su oni koji voze lose automobile a voleli bi dobre , pa skripe gumama to su obicno polovne vektre.... katastrofa.... Gumama da skripis vektrom ne mozes jer vectra ima fwd. Moze da skripi samo pri skretanju ali to se desava svakom autu ako je asflat mnogo vreo pa od trenja gume i patosa. A ako mislis na ono paljenje guma davanje gasa u mestu da zaskripi kada krene - to vectra ne moze, a ko to radi vectrom i uspeva nece josh dugo da mu potraje auto. Сматрам их за справе које подстичу себичност и егоизам. ТАкође доводе до отуђености људи од људи... stvarno ne vidim odakle si izvukao ovo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 нафталинка facenew22222222 ја мрзим кредит за ауто facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Ja ne mrzim automobile, samo vožnju u njima facenew22222222 uvijek mi je muka, imam položen vozački, imam pristojan automobil, ali svoje biciklo ne bih dala ni za kakve pare. Sreća je da biciklom mogu da stignem kud želim jer živim u relativno malom mjestu. Ali da je auto potreba, potreba je - naročito u velikim gradovima, mada ako baš mrziš auta imaš javni prevoz, samo se navikneš na gužvu, lopove, i razne sumnjive likove i super facenew22222222 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 Zorice, kad je u pitanju javni prevoz-ne zaboravi na smrad, ipak...sapun istanjuje kozu, a promaja ubija na mestu 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2011 Пријави Подели Написано Август 8, 2011 ja volim automobile i to tolko da upravo restauriram moju krshinu, jao pare aaaaaaaaaaaaaaaaaa 0102_laugh 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука