Jump to content

Мрзим аутомобиле

Оцени ову тему

flint

Препоручена порука

ово са хамвијем има смисла, с обзиром да се разабира гунђање са радија да иду некоме да помогну ... а окупационе снаге имају апсолутно право првенства тамо и имају саопштење сви на тевеу о томе одавно у Ираку ...

а да је гмазовска фора да гура људе по превозу, јесте.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• 10 months later...

U Srbiji ima mnogo iskompleksiranih koji lece koplekse autom.katastrofa....

parama, autima, kucama, bilo cime sto guzici nabija nivo.

a najgori su oni koji voze lose automobile a voleli bi dobre , pa skripe gumama

to su obicno polovne vektre....

katastrofa....

Gumama da skripis vektrom ne mozes jer vectra ima fwd. Moze da skripi samo pri skretanju ali to se desava svakom autu ako je asflat mnogo vreo pa od trenja gume i patosa. A ako mislis na ono paljenje guma davanje gasa u mestu da zaskripi kada krene - to vectra ne moze, a ko to radi vectrom i uspeva nece josh dugo da mu potraje auto.

Сматрам их за справе које подстичу себичност и егоизам. ТАкође доводе до отуђености људи од људи...

stvarno ne vidim odakle si izvukao ovo.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja ne mrzim automobile, samo vožnju u njima  facenew22222222 uvijek mi je muka, imam položen vozački, imam pristojan automobil, ali svoje biciklo ne bih dala ni za kakve pare. Sreća je da biciklom mogu da stignem kud želim jer živim u relativno malom mjestu. Ali da je auto potreba, potreba je - naročito u velikim gradovima, mada ako baš mrziš auta imaš javni prevoz, samo se navikneš na gužvu, lopove, i razne sumnjive likove i super  facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ja volim automobile i to tolko da upravo restauriram moju krshinu, jao pare aaaaaaaaaaaaaaaaaa 0102_laugh  0102_laugh

e87ehi.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...